При кражба!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

При кражба!

Мнение от barty » 05 Апр 2007, 13:50

Пиша тази тема по повод кражбата на колата на zvezdo88! Имах проблем преди време с една моя кола която ми откраднаха и намерих с познати! Не сьм плащал откуп но полицайте ме ш-ха! Пьрво колата беше в трето районно а после вьв второ. Искаха ми 800лв за да задвижат по-бьрзо прокурорското постановление! Иначе с години неможеш да си я вземеш! Мой приятел имаше сьщия проблем с Мерцедес 124! Моя сьвет: ВИНАГИ СИ НАЕМИ ДОБЬР АДВОКАТ!!!!!!!! Иначе............. Плащайте си каското навреме и нека силата на джедайте бьде с вас!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 05 Апр 2007, 14:03

А това защо не го написа в онази тема и без това е важна и повече хора щяха да го видят!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Апр 2007, 14:04

Забравих нещо важно! НЕ ПОДПИСВАЙТЕ НИЩО В ПОЛИЦИЯТА БЕЗ АДВОКАТ!!!! Не го написах защото сега го видях а темата е от няколко дни! Така като нова тема шанса да го видят повече хора е по-голям! Вписано между другите мнения може да не се види от ВСИЧКИ!

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 06 Апр 2007, 4:05

Всички трябва да ядат хляб :) браво това е добър съвет :):):):):)

Назад към Извън Темата