Помогнете със съвет...
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Опел Омега 2.3D. Задно
, помпащи се задни амортесьори, ако са читави, 2 тона кола - комфортна за каране/возене. Полезен товар близо 1 тон (общо стават над 3 тона), а пространството отзад е огромно. Обикновено не върви с много екстри, но някои модели имат климатици (говорим за по-старите все пак). Харча й е около 8/100 градско. Аз лично знам такава кола с мотор милионник 

It's not who You are, it's who You know...
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бате насочи се към нещо чист дизел. Препоръчвам ти Ескорт 1.8Д или Голф3 1.9Д. И за двете имам лично наблюдение че са много тегави - требе да си много настоятелен да ги преебеш. Въпросният ГОЛФ е на 14 години, КАРАН само в БГ - последните 4 е използван за товарна кола в един шивашки цех
И не се предава бангията - двигателя не е отварян, окачване е сменено само веднъж. Просто не се разваля , и аз не мога си го обясня -дими, ьлопат му пластмасите ама ТОВА е колата за тебе 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
да споделя малко:
астрата не става с този двиг,няма никаква мощ иска обороти.в зарата като я карам и се мъча,а какво остава за софия с това движение(колата е 95г)
на vw 1.9д двиг е проблемен,шайбата на кол вал превърта и става манджа(доста често се случва)
пасат-комби е просто перфектен,а тя нафтата на цената на бенза,слагай газ и карай....
астрата не става с този двиг,няма никаква мощ иска обороти.в зарата като я карам и се мъча,а какво остава за софия с това движение(колата е 95г)
на vw 1.9д двиг е проблемен,шайбата на кол вал превърта и става манджа(доста често се случва)
пасат-комби е просто перфектен,а тя нафтата на цената на бенза,слагай газ и карай....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
както каза колегата pavlin_e30 пасат 2 комби 1.8,2.0 е работен кон,непретенциозен
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За служебна "дурако устойчива" и якото магаре Опел Астра 1.7 ТД исузо мотор 82 кс. преди 95г.
Това е колата
А много ми се иска колегите дето препоръчват Пижо и Рино и тем подобни,дали имат пряко впечатлени върху това как се ползва една служебна кола
Абе те леко ги караш и не изздържат а представяш ли си служебно
Имам приятели дето взеха нови рена и пежа чисто нови ,е не ми се говори в какъв фим влизат после то не е трошене не е чудо става дума за 206 и рено канго ли комбо ли е не го помня тва новото на рено с 1.5 комън рел мотор.Ем гаранционни ,ама гаранция на френска да имаш заеби ми те нищо не признават
П.С.Ако все пак държиш да е БМВ продавам комбито 324тд
Това е колата

А много ми се иска колегите дето препоръчват Пижо и Рино и тем подобни,дали имат пряко впечатлени върху това как се ползва една служебна кола

Абе те леко ги караш и не изздържат а представяш ли си служебно

Имам приятели дето взеха нови рена и пежа чисто нови ,е не ми се говори в какъв фим влизат после то не е трошене не е чудо става дума за 206 и рено канго ли комбо ли е не го помня тва новото на рено с 1.5 комън рел мотор.Ем гаранционни ,ама гаранция на френска да имаш заеби ми те нищо не признават

П.С.Ако все пак държиш да е БМВ продавам комбито 324тд

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Andronoff
- триногата
-
човека иска нещо дърто, аз съм за астрата - 1,9 турбодизел, гори 4,5/100 извънградско до 120 км/ч.. и са тъпакоустойчиви наистина 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Момчета, благодаря за помощта- работата отива на Опел Астра с Исузу мотора... Andronoff е много прав- трябва ми стар кошник, който да не ме е яд като се потроши и да е достатъчно здрав като цяло. Няколко дни вече проучвам и наистина май Опел-а ще е най-подходящ за служебен автомобил.
Благодаря на всички, темата може да се заключва вече...
Благодаря на всички, темата може да се заключва вече...
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Само и аз да добавя. Според мен правилно си се насочил към Астра.
Имаме Астра 1.7 Д '93г. чист дизел, с немския мотор (седан) и Астра 1.7 TDS исузу '97г. (една зелена, комби, виждал си ме с нея).
И двете коли се дават под наем (най-вече 1.7д-то), а когато не са наети ги караме с баща ми (повече исузуто).
Досега не е имало никакви сериозни проблеми с колите. Седана е при нас повече от 4 г., а комбито това лято ще станат 2 г.
Моите впечатления от 1.7 Д са, че харчи много малко (аз лично повече от 5,6/100 не съм правил) и не се чупи.
А исузуто, според мен, е чудесна комбинация вървеж-разход.
п.с. да беше казъл, че търсиш когато бях с комбито...
Имаме Астра 1.7 Д '93г. чист дизел, с немския мотор (седан) и Астра 1.7 TDS исузу '97г. (една зелена, комби, виждал си ме с нея).
И двете коли се дават под наем (най-вече 1.7д-то), а когато не са наети ги караме с баща ми (повече исузуто).
Досега не е имало никакви сериозни проблеми с колите. Седана е при нас повече от 4 г., а комбито това лято ще станат 2 г.
Моите впечатления от 1.7 Д са, че харчи много малко (аз лично повече от 5,6/100 не съм правил) и не се чупи.
А исузуто, според мен, е чудесна комбинация вървеж-разход.
п.с. да беше казъл, че търсиш когато бях с комбито...
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2