Мнението ви за една Инголщадска марка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 03 Апр 2007, 23:15

Добре бе, ти казваш, че за тебе ауди не става, щото е трошливо, въпреки добрата поддръжка на колата, за която говориш. Няколко човека изказват мнение, единия вика така е, другия вика не е така. Ми и аз ти казах - човека с 3 чисто нови аудита, грижи няма, е, имам 1 приятел, който си продаде А3-ката и оня, дето я купи на другия ден хвърли скоростна кутия. Ама.. случва се.
В общи линии мисълта ми е, че неможе ей така просто да се оплюва марка като ауди и да се казва, че немогат да правят коли, все пак имат сериозни позиции на пазара. Колкото до Пежо - казах ти, парите им са толкова, един Партнер 30 бона, караш, трошиш, минава гаранция, фърляш, качваш се на другия. Вътре издялан с теслата, отвън да не говорим, висок като джип, нестабилен като мойта кола с изтървали амортисьори, за да превключваш скоростите трябва да се навеждаш, понеже лоста е къс (има няма 30 сантиметра), ама дали ще е така при по-високия клас пежа, лимузините и спортните купета? Едва ли. А че нашите пътища ебават мамицата на всичко четириколесно е съвсем отделен въпрос.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мнението ви за една Инголщадска марка...

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 23:16

alx написа:.....

Напълно си прав... :idea: :!: :!: :!:

Но би ли ми обяснил защо тогава тази другата А4-ка така се разтропа и изпотроши. Каквото и да си говорим нито ти, нито някой друг може да каже, че Аудитата имат здрава ходова част. Може на дизайн да го докарват (въпреки че отзад А4-то е като недоправено), но като окачване са пълна скръб. Не знам на какво се дължи и как е постигнато но е факт... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 23:24

Andronoff написа:.......

Е добре де...
Аз никога няма да кажа, че една кола е лоша, след като тя ми е направила добро впечатление. Айде оставете случката със скоростите, да поговорим малко за другата случка с окачването. Пак ли е случайност. Може би отново ще ми кажете, че е супер здрава кола, но аз за 3 дни я прецаках... :?: :idea: Просто тези Аудита може да са хубави коли, ама не и в периода 94-98. Интериора в моделите им е добър, да не кажа че на някои е по-добър от този в на някои БМВ-та, но като цяло колата е един "тих ужас". За моторите, доста хора казват че 1.9тди е добър, издръжлив мотор, за разлика от 2.5тди и съм склонен да вярвам. Като цяло за мен Ауди е кола в която инвестираш много за поддръжка, а получаваш малко като удоволствие, возия и комфорт. Поддържаш Сааб, а караш Сеат... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 03 Апр 2007, 23:27

Ем казвам ти наща е 98 на 170 000 км и сичко отдолу и е оригинал и проблем няма.Единствения проблем е пукнат маркуч на Хидравликата.А мотора е 1.8 125 коня и освен масло и ремъци друго не му се пипа.Да не говорим,че харчи масло 200 гр. на 10 000 км ;)

Иначе аз смятам,че съм достатъчно теленце да се оправям сам с тариакти,а и приятели си имам.Е ония ден един набор 88 щеше да падне под Х5-та на майка му и после да вика тати :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 23:33

Bavarishe написа:Ем казвам ти наща е 98 на 170 000 км и сичко отдолу и е оригинал и проблем няма.Единствения проблем е пукнат маркуч на Хидравликата.А мотора е 1.8 125 коня и освен масло и ремъци друго не му се пипа.Да не говорим,че харчи масло 200 гр. на 10 000 км ;)

Айде не ме обеждавай пък и ти, че за 9 години не сте сменили един носач поне... :idea: Докато вие сте я карали може и да не сте сменили нищо, но тази кола има бая км зад себе си и не мисля, че не и е сменяно нищо за всичките тези километри... ;)

Иначе аз смятам,че съм достатъчно теленце да се оправям сам с тариакти,а и приятели си имам.Е ония ден един набор 88 щеше да падне под Х5-та на майка му и после да вика тати :mhihi:

След тези твои думи не ми казвай, че аз съм мутреел. Да знаеш, че не е голямо геройство да ходиш и да се биеш, има къде къде по цивилизовани начини... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 03 Апр 2007, 23:42

Са сигурно знам по добре,че не е сменено нищо ;)
Ем аз попринцип не ходя по улиците да се бия,но и не седя да гледам някой как ми скача да ме бие особенно ако ми е до пъпа :mhihi: А мутреенето е селската част на нещата,по трудно е с думите ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2007, 23:45

Bavarishe написа:Са сигурно знам по добре,че не е сменено нищо ;)
Ем аз попринцип не ходя по улиците да се бия,но и не седя да гледам някой как ми скача да ме бие особенно ако ми е до пъпа :mhihi: А мутреенето е селската част на нещата,по трудно е с думите ;)

Не бе, моля ти се недей да ме убеждаваш, че не е сменяно нищо, моля те... :idea: :roll: За 9 години да сте сменили само консумативи...трудно. :shock:
Поне едно тампонче, айде признай си поне за едно... :mhihi:

А и щом мутреенето е селската част от нещата няма начин да си ме видял да мутрея във форума... :idea: 8)

Предишна

Назад към Извън Темата