Съдействие за Охрид
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Съдействие за Охрид
интересуваме :
1. има ли визи за Македония
2. некой хотел4е на сносни цени в Охрид
3. заслуйава ли си да се иде и да се разгледа,има ли какво да се види по-то4но
ставам от сън и ми заявяват ние решихме да ходим в охрид на 7,8 и 9 и ти ще ни закарш
а аз още с гурелите на о4ите 
1. има ли визи за Македония
2. некой хотел4е на сносни цени в Охрид
3. заслуйава ли си да се иде и да се разгледа,има ли какво да се види по-то4но

ставам от сън и ми заявяват ние решихме да ходим в охрид на 7,8 и 9 и ти ще ни закарш

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
нема визи, все едно си си у дома
пробвайте частните квартири в старият град, там е доста приятно
иначе има няколко български паметника за гледане
и общо взето другото е няква цигания и сергии

пробвайте частните квартири в старият град, там е доста приятно
иначе има няколко български паметника за гледане

и общо взето другото е няква цигания и сергии

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Трябва ти и Зелена карта. Само на ДЗИ, Армеец и Булстрад са с пълно покритие(не само ЕС), а при другите ще ти искат доплащане, понякога прилично.
При Армеец бланката струва 10 лв, при ДЗИ и Булстрад ще доплатиш, ако при купуването на полицата си заявил само покритие за България.
Препоръчвам ти да минете по два резлични пътя на отиване и връщане. Единият е през ГКПП Гюешево, Скопие и Тетово, а вторият през Битоля и ГКПП Златарево (близо до Петрич).

Препоръчвам ти да минете по два резлични пътя на отиване и връщане. Единият е през ГКПП Гюешево, Скопие и Тетово, а вторият през Битоля и ГКПП Златарево (близо до Петрич).
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
az зелена карта немам ,застраховката ми е кам евроинс и е правеня 06.2006 вайи до 06.2007
следователно ще видим как ще се оправим ....
аз като гледах маршрута то се събират има нема 1000км
и още толкова връщане ....абе гъз път да види май цялата работа ще стане ....

аз като гледах маршрута то се събират има нема 1000км

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Звъниш в местния клон и питаш. Не е изключено да ти е по-изгодно да направиш наново застраховка ГОdon_mimo написа:az зелена карта немам ,застраховката ми е кам евроинс и е правеня 06.2006 вайи до 06.2007следователно ще видим как ще се оправим ....
....

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
Заслужава си определено!! Но не знам дали има смисъл да ходиш с автомобил. Има екскурзии за под 100 лв. на човек с включено пътуване, спане и екскурзовод. Има за 150 лв. опция да се на хотел, но ти препоръчвам частните квартири (опцията под 100 лв.) Хотела не си заслужава.
За пътя - след Скопие влизаш в планинска местност с отвратителни завои, и общо взето 250 км. е така. Това е основната причина да не ти препоръчвам да шофираш дотам.
В цената не влиза храна, така че си предвиди - храната е точно два пъти по-скъпа отколкото в България.
Още две препоръки:
- опитай местната "српска" скара, както и скопско пиво. Определено си заслужава!!
- преди да заминеш си обърни левовете в евро. Там курса евро/денар е 1:61, а лев/денар 1:30. Така че, през евро имаш далавера - хим тука ти е под два лева, хем там вземаш мааалко отгоре!
За пътя - след Скопие влизаш в планинска местност с отвратителни завои, и общо взето 250 км. е така. Това е основната причина да не ти препоръчвам да шофираш дотам.
В цената не влиза храна, така че си предвиди - храната е точно два пъти по-скъпа отколкото в България.
Още две препоръки:
- опитай местната "српска" скара, както и скопско пиво. Определено си заслужава!!

- преди да заминеш си обърни левовете в евро. Там курса евро/денар е 1:61, а лев/денар 1:30. Така че, през евро имаш далавера - хим тука ти е под два лева, хем там вземаш мааалко отгоре!

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
9 мнения
• Страница 1 от 1