Съдействие за Охрид

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Съдействие за Охрид

Мнение от don_mimo » 01 Апр 2007, 10:30

интересуваме :
1. има ли визи за Македония
2. некой хотел4е на сносни цени в Охрид
3. заслуйава ли си да се иде и да се разгледа,има ли какво да се види по-то4но :)

ставам от сън и ми заявяват ние решихме да ходим в охрид на 7,8 и 9 и ти ще ни закарш :shock: а аз още с гурелите на о4ите :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 01 Апр 2007, 11:30

Няма визи а хотелчета има доста, заслужава си да се отиде има какво да се види :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 01 Апр 2007, 11:34

нема визи, все едно си си у дома :mhihi:
пробвайте частните квартири в старият град, там е доста приятно
иначе има няколко български паметника за гледане :lol:
и общо взето другото е няква цигания и сергии :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 01 Апр 2007, 11:42

за хотел/квартира ми пиши лс ако искаш, мога да ти дам инфо ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 01 Апр 2007, 11:57

Езерото муе майката,не че съм ходил де,ама така се пее.. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 01 Апр 2007, 12:49

Трябва ти и Зелена карта. Само на ДЗИ, Армеец и Булстрад са с пълно покритие(не само ЕС), а при другите ще ти искат доплащане, понякога прилично. :( При Армеец бланката струва 10 лв, при ДЗИ и Булстрад ще доплатиш, ако при купуването на полицата си заявил само покритие за България.
Препоръчвам ти да минете по два резлични пътя на отиване и връщане. Единият е през ГКПП Гюешево, Скопие и Тетово, а вторият през Битоля и ГКПП Златарево (близо до Петрич).
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 01 Апр 2007, 14:59

az зелена карта немам ,застраховката ми е кам евроинс и е правеня 06.2006 вайи до 06.2007 :) следователно ще видим как ще се оправим ....
аз като гледах маршрута то се събират има нема 1000км :confused: и още толкова връщане ....абе гъз път да види май цялата работа ще стане ....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 01 Апр 2007, 15:18

don_mimo написа:az зелена карта немам ,застраховката ми е кам евроинс и е правеня 06.2006 вайи до 06.2007 :) следователно ще видим как ще се оправим ....
....
Звъниш в местния клон и питаш. Не е изключено да ти е по-изгодно да направиш наново застраховка ГО :) . Също и на Виктория Зелената карта е с пълно покритие.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 01 Апр 2007, 16:23

Заслужава си определено!! Но не знам дали има смисъл да ходиш с автомобил. Има екскурзии за под 100 лв. на човек с включено пътуване, спане и екскурзовод. Има за 150 лв. опция да се на хотел, но ти препоръчвам частните квартири (опцията под 100 лв.) Хотела не си заслужава.

За пътя - след Скопие влизаш в планинска местност с отвратителни завои, и общо взето 250 км. е така. Това е основната причина да не ти препоръчвам да шофираш дотам.

В цената не влиза храна, така че си предвиди - храната е точно два пъти по-скъпа отколкото в България.

Още две препоръки:

- опитай местната "српска" скара, както и скопско пиво. Определено си заслужава!! :bchug:

- преди да заминеш си обърни левовете в евро. Там курса евро/денар е 1:61, а лев/денар 1:30. Така че, през евро имаш далавера - хим тука ти е под два лева, хем там вземаш мааалко отгоре! :lol:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

Назад към Извън Темата