Мишка в стаята! Жената в паника!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мишка в стаята! Жената в паника!!!

Мнение от bobolink » 30 Мар 2007, 17:46

Ох! То не е за разправяне тва, ама снощи си лягаме с жената...дъра-бъра, телевизия, тва-онова....додремва ми се, на нея след половин час да си догледа сериала, гаси тя лампата и настава мигът за почивка и уединение! :mhihi: Унесъл съм се вече, почти съм задрямал!
По едно време усещам палец в гърбъ си! - Тя: Мило! - шепне тя, чуваш ли ли нещо?......Аз: А?-ааааа? мрънкам аз, кво става тука бе? Тя: В стаята има мишка!!! Аз: Ох стига глупости! Дай да спиме вече, че утре не моа да отлепя! Тя: Не чу ли чегъртането? Аз: Не! Тя: Не ми вярваш? Така ли? Аз: Вярвам ти! Само мир да е! Тя: Ама ти си глух бе!
Аз: Добре! Тя: Наистина чух чегъртане! Аз: Тихо да слушаме! Тя: Добре!..................

Унасям се пак прилично, и...наистина се чува стържене, едно гадно такова от ъгъла на стаята.

Тя: Светва лампата и сяда по турски в леглото и крещи:
Стани бе! Стани виж кво става там! Няма да спа тука с мишоци аз!

Аз: Рипам като ужилет и се насочвам към въпросният ъгъл!
Пуля се, дигам кабелите на Дивидито, гледам за всякакви гадове, но уви! - Няма нищо!

Лягам си пак, гася вещерицата - тя е в ужас и нарежда................

Аз: Тихо де! Дай да слушаме! Тя: Добре!

Унасям се пак......След малко пак чегъртане...палеца в гърба.....
Изопвам се като жираф....слухтя с едното ухо, щот във второто имам капки затапени с памук!

Пак рипам, светкам вещерицата, тоя път правя щателен оглед: под гардероба, леглото, четирите ъгъла на стаята - но нищо!!!

Уф-ффффффф!

Някак си я придумвам....та заспиваме....

Не се разбра кво е тва!? :mhihi:

Извинявам се правописните грешки! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 30 Мар 2007, 18:06

Може и да е баш мишка ,че аз миналото лято го имах същия случай само дето бях сам де .....м дааа бая мишка си беше цяла нощ не мигнах ама към сутринта вече беше с разбита глава гадината :evil: .
Не ги подценявайте тия гадове катерят се яко прегризват почти всичко по пътя си и няма спиране тая гад :evil:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Мар 2007, 18:19

според мен е дървояд, който най-спокойно си похапва. Преглядай за фин прашец от трици там откъдето се е чувало ;)

е, може и мишок да е, тогава маркировката е по-различна :mhihi:

сещам се за един, пак така като теб задрямвал и от гардероба излиза любов4ията гол, само едно палто си наметнал и на пръсти се изнизва...
- Ти пък кой си?
- Ми аз съм... молец!
- А къде с това палато? :shock:
- Ами ще си го ям вкъщи 8)

:mhihi:
Последна промяна Nucl3arDru1D на 30 Мар 2007, 18:24, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Мар 2007, 18:19

И аз имах такъв проблем. Не знам кой от наште реши че картофите трябва да стоят на балкона, но в тях имаше 2 мишока. Единия естествено беше отишъл в моята стая и аз си спя 3 вечери с него. Ставам гледам нещо бяло зад вратата но си мисля че не е нищо кой знае какво. Станах и виждам как е олюпена мазилката. Ядосах се много и на същата вечер отивам да ям нещо в кухнята в моята стая всичко е загасено и се моля като се върна да я мерна някъде. Наядох се и си влизам стаята, поглеждам и какво да видя...Мишката на фотиола. Викам си:"Ей сега ти Е*ах пи*ицата лелина" и си обух маратонките. Гоних я, гоних я и накрая я смазах много сериозно. Още помня как изпляка под крака ми... :mhihi:

Другата се беше спотаила в хола и майка ми я видя и тогава беше веселбата. Спа в другия апартамент само и само да не е в нас... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А ти сложи един капан и гледай какво става. Сигурно ще можеш да да отвориш музей "Земята и мишките"... :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Мар 2007, 18:28

Много са коварни тез мишоци. Веднъж си седя и си зяпам през прозореца и гледам до мен на мазилката една мишка си се ка4ва нагоре кат пич не му пука от нищо, бях в шаш 5 мин и си затворих джама :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Мар 2007, 18:41

Nucl3arDru1D написа:сещам се за един, пак така като теб задрямвал и от гардероба излиза любов4ията гол, само едно палто си наметнал и на пръсти се изнизва...
- Ти пък кой си?
- Ми аз съм... молец!
- А къде с това палато? :shock:
- Ами ще си го ям вкъщи 8)

:mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

НЯМА ТАКЪВ ВИЦ.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Мар 2007, 21:02

- Скъпи, скъпи - ръга жената унеслия се вече съпруг - някаква мишка скърца!
А мъжът сънен:
- И са к'во, да стана да я капна с масльонката да я смажа ли?
It's not who You are, it's who You know...

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 30 Мар 2007, 21:05

Тоталния оф ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Slavko » 01 Апр 2007, 4:11

[quote="AGT"]Може и да е баш мишка ,че аз миналото лято го имах същия случай само дето бях сам де .....м дааа бая мишка си беше цяла нощ не мигнах ама към сутринта вече беше с разбита глава гадината !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: а онази нощ една мишка едва ли не мина през тебе батенце а ти кво ???? :help: :help: :roll: :roll: ,ама не се бои аз ша го хвана този гад!!!!! :D :D :D

Назад към Извън Темата