Относно масовото негативно мнение за марката БМВ в мрежата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Мар 2007, 20:48

според мен за тези изказвания до голяма степен е виновен точно този форум :mhihi: Може би помните как и от къде тръгна всичко и сега върви по инерция. За мен е нормално. БМВ форума вече е едно огромно общество, сектанти :mhihi: и това няма как да остане незабелязано от другите форуми :)
Лично аз мисля, че този събор ще бъде още по многоброен от предишният и така със всеки следващ :)

Потребител
Аватар

Мнение от DanielX » 30 Мар 2007, 1:30

Трябва да гледате по-весело на живота, да си карате колите с кеф и да не му мислите какво мисли тоя или оня за вашите.
Който не му харесва:
Изображение
Изображение
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 30 Мар 2007, 5:50

хич и не ми дреме кой какво говори за БМВ, като си се кача в колата усмивката ми винаги се появява на лицето, после който иска да ми обяснява колко гадни били БМВ-тата :shock:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Мар 2007, 11:40

LeX написа:хич и не ми дреме кой какво говори за БМВ, като си се кача в колата усмивката ми винаги се появява на лицето, после който иска да ми обяснява колко гадни били БМВ-тата :shock:

Това е истината. :yes: Важно е да ти доставя удоволствие колата а какво говорт другите няма значение. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 30 Мар 2007, 16:20

toshomir написа:Гледам, че се лансира доста "поговорката за гроздето" та всеки фен на дадена марка му киселее за дадено нещо. БМВ феновете, че са по-бавни(говря за масовите, а не м-серии...) от конкуретния модел(като в конкурентен имам предвид: цена, кубатура, мощност, години). От ФВ и Опел, че нямат реномето на Бенц, БМВ и т.н. Човек просто трябва да приема истината!

Ндааааа... С последното изречение съм напълно съгласен. А каква е истината:
1. БМВ конкурентен модел по всички изброени параметри от Опел и VW нямат. По простата причина, че при равни други параметри са чувствително по-скъпи. :mhihi: И тук се сещам за друга поговорка - you get what you pay for. Адски важи в случая, да ти кажа. :mhihi:
2. Не знам на Бенц реномето какво е, не можех да не забележа обаче как като съм с Е39-ката персоналът по бензиностанциите става чувствително по услужлив от обикновено. :mhihi: Също така забелязах, че на Цариградско например ми правят път, макар че аз съвсем кротко си карам зад някого... само angel eyes габаритите бях пуснал... вярно, че много лошо гледа колата с тях, ама чак толкова... :mhihi:

В крайна сметка обаче, това е моята кола - тази, която искам... и това е най-важното, както се казваше в една реклама. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 30 Мар 2007, 17:44

© написа:според мен за тези изказвания до голяма степен е виновен точно този форум :mhihi: Може би помните как и от къде тръгна всичко и сега върви по инерция. За мен е нормално. БМВ форума вече е едно огромно общество, сектанти :mhihi: и това няма как да остане незабелязано от другите форуми :)
Лично аз мисля, че този събор ще бъде още по многоброен от предишният и така със всеки следващ :)

Я кажи от каде трагна сичко, щото съм нов потребител на форума :) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Мар 2007, 18:00

дрее ми на стариа ... кардан кво си мислят... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 30 Мар 2007, 20:33

Feanor, както беше казало едно полицайче: "ищеца има своята истина, ответника неговата, а в действителност истината е някъде по средата" ;)
п.п. Като се кача на Р1-ницата на братовчед ми и мен ми правят път на Цариградско(ако ме видят...) и по Бензиностанциите ме заглеждат, дори.. :mhihi: :mhihi:
п.п.1000 БМВ са страхотни коли, но съм далече от мисълта, че хората, които не карат(по една или друга причина) Баварци са второ качество... ;)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от robertov » 30 Мар 2007, 22:49

Точно па тия в тунинг.бг форума са едни завистливи лайненца, който 90% процента (от тия дето имат книжки щото повечето нямат) карат коли от византийско време и избиват комплекси като плюят по коли (БМВ-та) дето знаят, че няма никога да карат. 8)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Мар 2007, 23:09

тия в тунинг.бг са точно ограничени...смятат че опел е най-великата кола и честно казано мн се издразних за коментарите казани за едно момче което иска да сложи турбо на москвич....било скапана кола и щял да се разглоби....мойте уважения, ама един изгнил опел на 20+ години не вярвам да е по здрав от едно руско М10 :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 31 Мар 2007, 11:03

Ако има какво да кажете по темата, нека то да бъде конструктивно и с нормален тон.
Развие ли се друго яче, заключвам :!:
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 31 Мар 2007, 12:00

А относно мнението за новите модели какво бихте казали? :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 31 Мар 2007, 12:16

да изчакаме да станат на 10-15г и тогава да коментираме...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 31 Мар 2007, 15:15

За новите модели направо прекаляват. Особено за 335и :uups: Даже го сравняват с някъф Нисан от на Брус Лии времето. Че бил битурбо и требвало да върви мнооо на Божура...пък вървял мнооо зле бавареца :confused: Некси просто не върви да говорат така за колата(която може би са виждали само на снимка) :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Мар 2007, 17:40

прочети Streetracers от времето преди да се зароди tuning.bg :mhihi:
то бяха скандали, заплашвания ... каквото се сетиш :)

Предишна

Назад към Извън Темата