помощ АКТ за "превишена' скорост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 28 Мар 2007, 22:34

Фил написа:
PGV написа:най-дясно за тия с 50, средно и най-ляво с тия над 100.

Съжалявам, че трябва да го кажа, колега, но това е най-голямата глупост в темата дотук. Не знам кой, как, защо и кога е решил, че ако караш бързо, трябва да си в лява лента.

Според правилника си длъжен да заемаш най-дясната свободна лента и със скорост не по-голяма от ограничението.

А не както си мислят някои - аз карам бърза кола и съм абониран за най-лява лента.

Средна и най-лява за тия с над 100... Къде го има това написано?
:evil: е от такива най-много се дразня!!!!Абе ти къф си че да ми казваш с колко да карам бе??? :confused: ПОлицай ли си кво си?Че като си караш с 50-карай си,никой не ти пречи,или ти се дразниш че не ти стиска да настъпиШ :?: :?: :evil:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 29 Мар 2007, 11:14

Съобразявайте се малко с тона, който използвате :!:
Изображение
Driver's Racing Team

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 29 Мар 2007, 16:09

Все си мисля, че дори в дясната лента да си с 50 пак има кой да ти пречи да караш с толкова.
Или май на вас не ви се е случвало да ви се лепнат за бронята само и само да караш по-бързо, а ти се движиш с 50.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 29 Мар 2007, 16:13

vutov написа:Все си мисля, че дори в дясната лента да си с 50 пак има кой да ти пречи да караш с толкова.
Или май на вас не ви се е случвало да ви се лепнат за бронята само и само да караш по-бързо, а ти се движиш с 50.

еебаси моралистите! се едно съм във форума на форд! там като се спомене думата ръчна и все едно се говори за убийство на човек :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 29 Мар 2007, 16:17

Ъъъ, прочете ли какво написах.
Караш си с 50 и се появява някой да се залепи на задната ти броня да те кара да караш по-бързо.

Предишна

Назад към Извън Темата