Видео наблюдение по улиците на Пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Мар 2007, 23:06

BMW lover написа:
///MapTo написа:Ти лично няма да го усетиш ;.......... манталитета на българина си е такъв ;)

Kъв е манталитета на българина бе :evil:

Етo такъв е манталитета ни,без да се обиждаш...тръгваме винаги с рогата напред преди да сме чули и видяли за какво става въпрос :idea: Докато това не се промени и не станем търпими и спокойни ще сме в задния двор на европа...Онзи ден едно кисело дупе,нетърпеливо да тръгне от светофара влезе в задната броня на един приятел и после псуваше и се обясняваше защо не бил тръгнал,какво правил не виждал ли че било светнало зелено вече...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Мар 2007, 23:10

WilliamsF1Team написа: ...Никой не е безсмъртен на тая земя...

ми Дънкан МакЛауд от клана МакЛауд? :mhihi:
много насериозно ги заговорихте нещата
смисъл няма
така ще сме засега
поне аз така мисля
след 1-2 поколения може би ще има генерални промени в БГ
но не и сега
затова правете деца, не се карайте :mhihi:
Последна промяна Andronoff на 22 Мар 2007, 23:12, променена общо 1 път
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Мар 2007, 23:11

Andronoff написа:

Е само той... :idea: :evil:

БТВ си изключително забавен, само че не и в тая тема...А.... :?: :?: :?:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Мар 2007, 23:14

WilliamsF1Team написа:
Andronoff написа:

Е само той... :idea: :evil:

БТВ си изключително забавен, само че не и в тая тема...А.... :?: :?: :?:

Докато си писал това, си промених мнението.
И ако обичаш, спри да се заяждаш с мен!
Ако имаш нещо да ми кажеш, направи го на ЛС.

А и темата е за видео наблюдение в Пловдив, а темата, в която трябва да пишеш е малко по-надолу - "Инициатива НЕ НА ВОЙНАТА НА ПЪТЯ"
Последна промяна Andronoff на 22 Мар 2007, 23:17, променена общо 1 път
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 22 Мар 2007, 23:16

WilliamsF1Team написа:Влизате в абсолютно безмислени спорове. В случая ///Марто е прав - ФАКТ. :idea:

Мисля, че е крайно време да престане тази война по улиците. Ето и днес точно в Пловдив е станала зверска катастрофа. Гледахте ли новини... :?: Видяхте ли как един човек плачеше за жена си, която е ранена при катастрофата. Не обърнахте ли внимание на това, че докато говореше лекаря зад него се чуваха как хората плачат. Всеки път като тръгнете да се правите на герои си го помисляйте, може да помогне. Никой не е безсмъртен на тая земя. А замисляте ли се, че можете да отнемете друг живот, живот който за някой е ценен, живот от който могат да зависят 2 деца или едно семейство... :?: По-важно ли е да се направиш на кисел пред пубертетите на спирката и да излезнеш с вратите напред за да си обект на внимание, като в следващия момент може да си обект на друго... :?:
Сега ми е пределно ясно, че ще ме нападнете и ще започнете отново да ме вините за това, че аз не съм като вас. Да така е... Карам ненормално, но когато не застрашавам никой друг освен себе си.

Вие сте... Сгответе ме... :idea:

Да гледахме го!!!
Всеки ден с тази линия пътувам до работа и обратно.... Всяка сутрин слушам как шофьора и кондуктора/ата си разправят кой техен колега колко пъти е засякъл пътя на колите, кой къде е ожулил някой калник и тем подобни абсурдни историйки.... И през цялото време се смеят все едно си карат блъскащи колички..... И така е всякя сутрин и вечер.....
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Мар 2007, 23:25

Andronoff написа:.......

Към никой в тоя форум нямам нищо против (освен към оня пропаднал крадец). Не си мисли, че го правя с цел да те засека или злепоставя пред който и да било. Просто ми става неприятно, че в такава сериозна тема намирате място да спамите...
Ако съм те засегнал в някоя друга тема ти се извинявам. Разберете, че е глупаво и че това е нещо много сериозно.
Adrenalinka написа:........

А аз по глупаво мнение от това не бях чел скоро... :!: :!: :!:
Явно не си гледал/а хубаво. Шофьора на Реното е летял меко казано по улицата която е широка точно 4 метра и то със скорост която не е позволена на първокласен международен път. И май сега е виновен шофьора на автобуса или не искаш да ми кажеш точно това... :?: Луда работа...Всички очевидци казват, че е виновен водача на Реното, а ти едва ли не ще изкараш виновен драйвъра на рейса... Айде моля ти се... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 22 Мар 2007, 23:38

Adrenalinka написа:........

А аз по глупаво мнение от това не бях чел скоро... :!: :!: :!:
Явно не си гледал/а хубаво. Шофьора на Реното е летял меко казано по улицата която е широка точно 4 метра и то със скорост която не е позволена на първокласен международен път. И май сега е виновен шофьора на автобуса или не искаш да ми кажеш точно това... :?: Луда работа...Всички очевидци казват, че е виновен водача на Реното, а ти едва ли не ще изкараш виновен драйвъра на рейса... Айде моля ти се... :idea:

Добре в този случай като е виновено момчето с Реното и са го дали по националните медии е станало нещо различно ли???? Всеки път ли другите са виновни???? Все някой в виновен, не обвинявам шофьора на автобуса.... Бил си си свидетел, явно не и аз не съм била, но не определям някое мнение, което не съвпада с моето за тъпо??? А улицата след ремонта е толкова тясна, на 20метра от инцидента има спирка, а зад нея едно шикозно квартално кафене. Как мислиш че се изстрелват от онзи паркинг момченцата мъчище се да съберат погледите на народа наоколо????
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 22 Мар 2007, 23:54

То в Истанбул са още по брутални.Ама проблема е в тесните булеварди и многобройните светофари.С "манталитета" вече се спекулира според мен.Всички сме едни и същи лайна,само дето някой не го осъзнават и говорят за другите!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Мар 2007, 0:31

Adrenalinka написа:......

Е тогава какво говориш как си чула разговор между кондукторката и някакъв си шофьор... :?: В случая е виновен водача на лекия автомобил и това е неуспорим факт. Без значение колко е тясно или широко, той е длъжен да се съобразява с пътната обстановка и да определя сам скоростта, с която да се движи като тя е в съответствие с позволената...
А това за кафетата ми е пределно ясно и го написах в един предишен мой пост. Имам чувството, че някои хора живеят за да се самоизтъкнат пред други, което е малко глупаво... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 23 Мар 2007, 8:27

Според мен за самоизтъкващите хора не е малко глупаво, а много :) но това си е само мое лично мнение :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Мар 2007, 10:17

Adrenalinka написа:Според мен за самоизтъкващите хора не е малко глупаво, а много :) но това си е само мое лично мнение :)

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 23 Мар 2007, 12:33

Радвам се, че поне едно мнение ни съвпада :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата