Една кауза,която си струва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 18 Мар 2007, 0:36

Мда-а-а,много тъжно наистина.От доста време съм спрял да ям шкембе чорба.Само при мисълта как се пробожда горкото прасенцинце,как се дави в собствената си кръв и как после се изкормва и червата му се разпъват...О,ужас!И на всичкото отгоре се пускат във врящя вода...Настръхвам направо! Затова съм се спрял на пилешката супичка!Нещата там са далеч по-цивилизовани.С брадвата на дръвника смърта е далеч по-безболезнена и бърза.След попарването с гореща вода и скубането шииката се навира в г.за и е готова за дълбоко замразяване.

п.с. Колко от вас са вегитарианци? :winky: :yammy:
Последна промяна Gottlos на 18 Мар 2007, 0:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 18 Мар 2007, 0:38

SpUd3r написа:
gyrate написа:ядох докато го гледах това - не е толкова лошо филмчето.

иначе не си мислете че всички не го правят.. тези с делфини, други с раци.. то ако се правят петиции за всичко, скоро няма да има нищо за ядене, а и тези хора ще са без работа.

ми айде да ги почваме и кучетата...

вече го има в китай...

а ми кравите? пилетата? пресетата? овцете? За някои хора е култура, за други препитание. това че по нашите европейски идеали това не ни пасва не значи нищо. не забравяай шкембе чорбата и какво се говори за това.
Последна промяна gyrate на 18 Мар 2007, 0:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 18 Мар 2007, 0:40

jk написа:
gyrate написа:ядох докато го гледах това - не е толкова лошо филмчето.

иначе не си мислете че всички не го правят.. тези с делфини, други с раци.. то ако се правят петиции за всичко, скоро няма да има нищо за ядене, а и тези хора ще са без работа.

абе ти тъп ли си момче или просто трябва да се покажеш к'ъв селски тарикат си

:!:

писна ми от самоиздигнали се природозащитници дето като видят нещо се правят че малките им детски мозъци виждат нещо подобно за първи път и почват да обвиняват всеки който не реве заедно с техните лабилни съзнания а в реалност нищо не правят....

дълго изречение?

винаги ще има нещо което го убиват по начин дето на някой наякъде по някаква причина не му се харесва.

Подкрепям ли идеята за по хуманно избиване на делфини? естествено. но това не значи че се превземам от няколко кадри защото има много по лошо..

още да не забравим че русия и япония редовно имат спорове относно кой къде и колко да лови така че политическите тонове са добре на място.
Последна промяна gyrate на 18 Мар 2007, 0:47, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Jesus_Capitan » 18 Мар 2007, 0:41

Много гадно постъпват с животните. Според мен е най-добре с тях да се отнасят по този начин. И аз се включих в подписката.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 18 Мар 2007, 0:49

За съжаление това е факт и е абсолютно нормално това да се случва. Не мислете, че съм някакъв безчувствен тъпак, но светът е създаден по този начин. Слабите умират, а силните живеят... Начин за оцеляване просто... :idea: Картината е доста жалка, няма спор, но това не значи, че трябва да спрем да ядем месо. Ние не участваме пряко в убийството на тези животни и едва ли ако някой от нас спре да яде месо, тези типове ще спрат да убиват невинните животни... :idea: Кофтито е, че го правят по този начин, има къде къде по безболезнен начин да ги убиват, а не така да се мъчат и гърчат от болка... :!: :!: :!:

Потребител
Аватар

Мнение от Jesus_Capitan » 18 Мар 2007, 0:54

797803 при моето гласуване.

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Мар 2007, 8:44

800723

не знам какъв човек трябва да си за да го направиш или поне по този отвратителен начин... :( :( :puke: :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 18 Мар 2007, 19:28

той господ си знае работата--пак ще им прати едно земетресение 7-8 по Рихтер :evil:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 21 Мар 2007, 18:50

И аз се присъединих :confused:, Аз на клипчето с делфините направо се разплаках... ужасно е..
Последна промяна cherry_dream на 23 Мар 2007, 16:36, променена общо 1 път
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 21 Мар 2007, 19:06

ех ако имах върховна власт ... щях да им резна гърлата на тия по същия начин ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 21 Мар 2007, 19:07

---862979 Signatures Total :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 21 Мар 2007, 19:58

Делфините са различни същества, не може да се случват такива неща с тях!
863626 Total Signatures
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 21 Мар 2007, 20:54

864613 Total
:(

Предишна

Назад към Извън Темата