Новини ?!? ...
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
Новини ?!? ...
Седя и гледам новините, гледам и ми става лошо - кой как взимал подкупи, всичко документирано, и как го пускат и се усмихва...после пък главният обяснява как в Пирогов такива неща не се случват; гледам поредната тежка катастрофа и отнетите животи...човека просто бил над 1,33 промила; друг пък отнел живота на 70 год. човек - 1 година без шофиране; били сме използвани в гърция, но отсега нататък чрез бюрото на заетостта ще можем да отидем спокойно да работим там, с осигуровки даже(демек на някой новата вила); 74год. американец блудствал с малолетни момичета, но предпочитал да бъде съден тук, вместо там...; друг левент пък блудствал...; просто педофилията, блудството, изнасилвания според мен трябва да се наказват най-сурово...не ми го побира главата какви уроди има ... но какво ли ви разправям, вие си го знаете, джокер ви не требе, нали....
С пари - в рая, без пари - по края. --- Българска народна
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Човече нищо вече не може да ме изненада...след като 3 години подред всяка Коледа и Нова година мръсните гробищари от новинарските емисий на повечето телевизий се надпреварват кой да прави ретроспекция на убийствата, изнасилванията, взривовете и т.н. перз годината!
На Коледа, човече...на най-светлия празник на връх 24-ти, няколко часа гледах надупчените и окървавени трупове на разните му там мафиоти, застреляни през годината...
На Коледа, човече...на най-светлия празник на връх 24-ти, няколко часа гледах надупчените и окървавени трупове на разните му там мафиоти, застреляни през годината...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
Естествено. Сядам и тръпки ме побиват коя ще е следващата "новина" ... могат да показват убийства и да предават на живо от поредната кървава баня, но си затварят очите за определени хора...суми, де.
С пари - в рая, без пари - по края. --- Българска народна
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Вярно е, че в последно време само лоши и дори страшни /в буквалния смисъл на думата/ новини дават по ТВ-то, но ... какво да се прави такъв е света който ни заобикаля...
p.s: Joro_Paveto, пише се "телевизиИ" и "емисиИ"!

p.s: Joro_Paveto, пише се "телевизиИ" и "емисиИ"!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
KIARA_G написа:p.s: Joro_Paveto, пише се "телевизиИ" и "емисиИ"!

вече на правописен речник ли ще си играем,откакто пуснаха темата за правописа
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
KIARA_G написа:p.s: Joro_Paveto, пише се "телевизиИ" и "емисиИ"!
Прост неграмотник, такъв! Ма к'во да очакваш от човек прочел една книга през живота си! Да е жив и здрав Светльо Витков...че ако не беше той и една нямаше да има!
Срам ме е...прав си мн.ч.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ами горе долу всички новини се въртят около това .. и е доста печелившо
ако се оправи държавата няма да има новини и някои ше фалират

ако се оправи държавата няма да има новини и някои ше фалират

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Joro_Paveto написа:KIARA_G написа:p.s: Joro_Paveto, пише се "телевизиИ" и "емисиИ"!
Срам ме е...прав си мн.ч.

p.s. Какви игри на правописен речник, какви 10 000 марки!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

8 мнения
• Страница 1 от 1