Въпрос за проотоокол от КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Въпрос за проотоокол от КАТ

Мнение от 520i » 14 Мар 2007, 15:55

Здравейте,преди 3 дни си размазах колата на пътя за с.Плана,но понеже момичето което седя до мен пострада тежко я закарах в Пирогов и до днес съм седял до нея.Самата кола (или по точно остатъците от нея ) един мой приятел я е докарал до София с пътна помощ.Понеже бях много притеснен за момичето не съм викал нито КАТ нито никого.Проблемът ми е че колата е тотална щета,а застрахователите не искат да плащат,понеже не съм викал КАТ и нямам протокол.Аз им казвам какъв проотокол,то момичето беше на косъм,а тях не ги интересува.Въпросът ми е как да процедирам оттук-нататък? Благодаря предварително на всички отзовали се.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Мар 2007, 16:10

би трябвало да е заведена катастрофата в книгите на пирогов от следовятеля!
така че от там може да се извади препис какво е записано!
а иначе мисля ,че можеш да отидеш в кат и има дежурни,които трябва да ти напишат протокол!
не те ли питаха като отиде в пирогов тия в ляво от вратата -следователите къв си що си!?!?!
трябвало е и кръвна проба да ти вземат! щом докарат ранен от катастрофа те веднага идват по кабинетите ,където сте и разпитват!
дано девойката се оправи! съчуствам ти!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 14 Мар 2007, 16:14

Да този следовател ли е какъв е в Пирогоов найстина ме разпитваше нещо,сега се сетих даже и личната карта ми взе,но аз бях доста притеснен и не му обърнах никакво внимание.Значи е трябвало той да ми даде протокол,така ли? Егати то в такъв момент щом до Пирогов се е стигнало,едвали в главата на човек ще му е за скапания протокол.Нищо здраве да е.Без парички ще си остана май.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Мар 2007, 16:25

не бе колега-той протокол нема да ти даде катаджийски!
той е следовател и е отчел самото събитие!
кат трябва да направи как е станало точно,къде,защо...!
би трябвало да ти е взел проба за алкохол ако си казал,че ти си карал! впоследствие има вероятност ако момичето е пастрадало зле/ в смисъл от средна телесна нагоре ,което е при счупвания и други/ независимо дали момичето ще предяви претенции държавата да те съди!!! работата е кофти и дано се оправиш! в кат,обаче,задължително трябва да ти напишат протокол! кажи че ти се е строшил телефона и не си могъл да се обадиш,станало е така и така! преди време тия бяха като подминеш влизането за каналите,подминаваш и изхода,където се излиза от "номерата" и след още 500м в една къщурка!
там се пишат протоколите ,на които не е ходила кола да напише протокол!
не могат да откажат-ше ти мрънкат,ше ти напишат и акт за несъобразена скараст и за самокатастрофиране,но протокол трябва да ти напишат!
и ще висиш към 3часа поне!
така че нема кво да изгориш откъм застрахователи!
ти гледай момичето да се оправи и търси читави лекари!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 14 Мар 2007, 16:28

OK,мерси много приятел

Назад към Извън Темата