Препоръчайте Хижа на Витоша

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Препоръчайте Хижа на Витоша

Мнение от e39-fan » 07 Мар 2007, 1:33

Здравейте!

Идеята е да се съберем около десетина приятели за един уикенд и нали знаете.... ядене и пиене ... Само, че се чудим къде да се организираме.

Дали някой може препоръча някаква хижичка на Витоша от която е останал доволен. Да не правят проблем, ако се вземе музичка и т.нат. :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 08 Мар 2007, 16:01

хижа Родина, над златните мостове. Стаите са с 3-5 легла, с баня, топла вода, много готино. 1 км под нея е р-т Момина скала, там има готвено. Иначе в самата хижа не винаги има какво да се хапне.
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Мар 2007, 22:13

Аз от години си ходя в Звездица. Цените са 12 лв на легло. Стаите са с по 2 или 3 легла със собствен санитарен възел и е доста прилично. Имат хубав ресторант с камина. Храната е добра, а цените са напълно нормални. Музиката е на компютър и си пускаш каквото искаш или каквото си носиш. :lol: Телефона е 957 11 11. Намира се на около 8-10 км от златните мостове.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 10 Мар 2007, 23:30

Хижа Звездица : http://www.zvezditsa.hit.bg/
Изображение

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 10 Мар 2007, 23:40

Аз лично съм доволен от Момина Скала пак е малко над златните мостове и в столовата можеш да си вкараш ядене, пиене, музика и каквото ти хрумне. Иначе като хижа не е кой знае какво, но за купон става :D
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 14 Мар 2007, 15:40

Има едино нещо дето е на БЧК и се намира точно зад хижа Родина която е огромна :mhihi: . Да поясня: нещо - дървена постройка, не повече от 2.5метра висока, леко като барака - ама в темното не се вижда много :mhihi: Та то всъщност изглежда като кръчма, има камина и маси :mhihi:
май е по добре да видите:
http://share.bol.bg/files/RWauHzkV2U
паролата: montana
Ние бяхме 23-ма и за всички имаше легла. Пак треа да видите :mhihi:
Мястото е изключително за избухване. Музика каквато си донесете. Има уредба няква, мп3 плейър имахме ние. Това важи за алкохола и мезетата. Меко казано няма стай, то е като апартамент, а аз тоалетна не съм ползвал :uups:
Ако имаш интерес ще ти дам телефон. Домакините са мноо готини. Ама виж филмчето първо 17 минути е.

Назад към Извън Темата