TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Мар 2007, 1:01

bam-bam написа:
SlipKnoT написа:
bam-bam написа:ако се нави за ЛСД мисля че добре си се ориентирал за Сони ;)
в момента май няма кои да ги бие
имаше един филипс пур амби флай ли беше некав светещ да не се лъжеш за такъв ;)

Мен пък Сонитата не ми харесват прекалено им е "огледален" екрана.. и в някои случай си виждаш отражението.. или поне такива бяха моделите когато аз си купувах лсд.
LCD с DVI си е достатъчно добро качество..

ами не знам какъв си си купил но в момента едва ли има кои да ги бие при ЛСДтата .. особено новите с фул хдтв ли там кфа беше новата им система

Те може и извънземна технология да им сложат, но като си виждам отражението (при малко повече външна светлина) вместо филма.. НЕ мерси.. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Мар 2007, 7:15

bam-bam написа:ако се нави за ЛСД мисля че добре си се ориентирал за Сони ;)
в момента май няма кои да ги бие
имаше един филипс пур амби флай ли беше некав светещ да не се лъжеш за такъв ;)

;) ;) ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Мар 2007, 23:26

позволи ми да не се съглася ;) не са Samsung, joint venture между двете фирми e (Samsung + Sony). за това са еднакви LCD панелите.

http://en.wikipedia.org/wiki/S-LCD

п.с. единственото нещо, което се износва на LCD дисплей е лампата... самия панел е практически вечен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Мар 2007, 23:33

[steeN] написа:позволи ми да не се съглася ;) не са Samsung, joint venture между двете фирми e (Samsung + Sony). за това са еднакви LCD панелите.

http://en.wikipedia.org/wiki/S-LCD

п.с. единственото нещо, което се износва на LCD дисплей е лампата... самия панел е практически вечен.

можеби си прав ... туку що ми казаха че сони и самсунг са единствените които си имат собствени поточни линии .. ако чак толко е важно мога утре да питам на 100 % :)
но аз бих си зел Сони винаги пред Самсунга особено при ЛСДтата ;)
но иначе найстина им е останало само името при другите им техники ... които не стават за почти нищо
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Мар 2007, 0:30

Бе принципно от EIZO няма по добро.. ама то вече е друга бира :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 13 Мар 2007, 10:23

Доколкото аз съм запознат, другата фирма с поточна линия за LCD-та е LG-Philips. Според мен SONY си остават номер 1 при телевизорите, нищо че цените им са прекалено завишени ;)
It's not who You are, it's who You know...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Мар 2007, 11:44

Имам от двата вида - и ЛЦД и плазма! и двата са на самсунг!
ЛЦДто е с доста мазен образ,но не казвам,че е лошо!
общо взето съм решил въпроса като гледам ЛЦДто ежедневно - 30инча , а за ДВД филмчета е по-добре на плазмата ,щот е 42 инча!
единственото ,което ме е подразнило на плазмата е ,че при много тъмна картина черното не е черно ,а кафяво-лилаво!
иначе за най-добро мисля,че ми доказаха - Пайнър!ама цената беше по 3 за същия размер......!!!
а! и щех да забравя! на доста от ТВтата екраните са им Хитачи!
вижда се в кутията-марките са различни,но екрана е Хитачи!!!
щом се спират на тях-предполагам,че са им добри!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Мар 2007, 18:52

SKISABMW написа:Имам от двата вида - и ЛЦД и плазма! и двата са на самсунг!
ЛЦДто е с доста мазен образ,но не казвам,че е лошо!
общо взето съм решил въпроса като гледам ЛЦДто ежедневно - 30инча , а за ДВД филмчета е по-добре на плазмата ,щот е 42 инча!
единственото ,което ме е подразнило на плазмата е ,че при много тъмна картина черното не е черно ,а кафяво-лилаво!
иначе за най-добро мисля,че ми доказаха - Пайнър!ама цената беше по 3 за същия размер......!!!
а! и щех да забравя! на доста от ТВтата екраните са им Хитачи!
вижда се в кутията-марките са различни,но екрана е Хитачи!!!
щом се спират на тях-предполагам,че са им добри!

дам прав си .. туку що ми се обаждаха от завода на Сони и ми казаха следното ...на евтините СОнита вътре са с самсунг ... на по скъпите пише само маде ин кореа което е пак същото ... което доста ме учудва щото Сони са доста добре при ЛСДтата спрямо Самсунг .. поне не знам някои готин техен модел ... явно само единия кинескоп не върши работа .. тея от Сони си имат и други явно скрити козове :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 14 Мар 2007, 0:56

Не подценявайте Филипс :))
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

Предишна

Назад към Извън Темата