Презентация за BMW ( история )

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Презентация за BMW ( история )

Мнение от BMW_325 TDS » 12 Мар 2007, 20:49

Клеги трябва да правя една презентация ( става дума за даскало ). Аз разбира се се ангажирах с BMW ( че как иначе ) ... Искам да ви попитам знаете ли от къде мога да намеря готова ( хубава ) , или правил ли е някой от вас ???? В краен случай аз ще правя , ама ще ви помоля ако може някой от вас да съдейства примерно : знам , че тук я има историята на BMW , ама ако може пак да я сложите да не губя време да я търся ( и ако може по някоя друга снимчица на стари BMW -цета ... Аре колеги помогнете малко пък ше почерпя ;) ;) :winky: ... А за готови презентациии става дума за , че ми трябват около 10-на слайде ( не повече ). Ако някой е на 6 с Power Point и ми помогне ( направи или има готова ) ще е велико ... А има и още нещо : тая мойта айтава даскалица иска презентацията ми да има и звуков фон. Помагайте , че сам май няма да се оправя...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 12 Мар 2007, 21:35

После на кого ще пишат оценка?
На тоя дето ти го направи ли?
:evil:
Ти си "най-болния" на тема БМВ в целия форум, а една презентация неможеш да направиш..
И като ще е наготово, извади пари, кажи "плащам" и ще имаш по-голям успех :!:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 12 Мар 2007, 21:37

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 12 Мар 2007, 23:44

Не забравяй да споменеш в някой слайд, че 325TDS пукат глави :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 12 Мар 2007, 23:53

Колеги аз ще си купувам Е 46 серията 320-ка бензин , така че хич на ме боли за главите !!! А по отношения на презентацията няма да е лошо ако някой има готва ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Мар 2007, 0:01

Колеги айде моля ви съдействайте за тая презентация , че дартата даскалица вече , че земе да ме наебе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... За црън Кур ме няма в тая област с презентациите

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Мар 2007, 0:27

BMW_325 TDS написа:Колеги айде моля ви съдействайте за тая презентация , че дартата даскалица вече , че земе да ме наебе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... За црън Кур ме няма в тая област с презентациите

ЧЕТИ!

BMWgirl_Z8 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6926
И успех!!! 8)

Назад към Извън Темата