Една глупост...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 04 Мар 2007, 17:29

подкрепям последното изказване :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Една глупост...

Мнение от Kenslay » 04 Мар 2007, 23:57

[quote="WilliamsF1Team"].
Искам да подчертая, че това не го пиша за да се изкарам най-фаталния тук, защото знам че ще има и хора които ще си го помислят. Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих но не мога да върна времето назад...
quote]

А не бива, поне според мен!
Щом си видял въпросния чат и щом смяташ, че е серозно, значи май просто трябва да намериш нещо друго, в което да си вложиш времето и усилията!
И пич, не ме разбирай погрешно, не искам да те обидя по никакъв начин, но "заради к**ва к**ва не се става"
Ако целта ти е била единствено да ни споделиш за случката във форума - добре си дошъл :)
Ако ли пък търсиш съвет - ето го и моя: просто я остави.Може да й се обадиш, да й се извиниш, и да и кажеш, че повече няма за какво да се виждате и това е ...
The show must go on!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Мар 2007, 0:20

slav40 написа:идва 1 момент,в който или трябва да се ожените или да се разделите ........ И аз живях с 1 мацка 5 години(последните 3 щеше да ме изяде да се оженим,но аз не поддавах).Чак като си намери друг и като реше,че ще се жени за него,тогава бяг готов на всичко ,но уви - беше късно.Човек мнооого трудно може да си промени навиците.Но се появяват нови и нови ЖЕНИ,за които си заслужава човек да си вдигне главата(горната) и да мисли позитивно.И най-важното ,което наистина действа "КЛИН КЛИН ИЗБИВА".Ще дойде момент ,в който ще ти е смешно,че си се ядосвал ........... 8)
Виж сега,жените винаги бързат да се женят,те са си един вид стока,ако не се ожени до 30г става стара и никой не я ебава :mhihi:.Ние мъжете сме по-добре,ония ден чукнах 27г и като се погледнах в огледалот е майка му стара изглеждам на 22,само младея и всичко в мен кипи.Даже като се ровя в елмаза тия жени които са на по 27г ми изглеждат,като лелки и се наложи да мина на по-млади,че ме е срам да излизам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 05 Мар 2007, 1:57

Andronoff написа:2.Разбира се, че нашите мнения са адекватни, тя е жена! Без повече коментари, самата дума "жена" е въплъщение на всичкото зло, за което се сещаме :mhihi:
4.Тука си права, на един мъж, замирише ли му на п*тка, започва да мисли с другата си глава, а е научно доказано, че в нея мозък няма! Все пак светът се върти не около друго, а около секса, така, че един мъж прави какви ли не глупости за 200 грама напикано месо (п*тка) :mhihi:

Така значи по втора точка аз бих казала същото за думата "МЪЖ".Това е повече от зло :mhihi: :mhihi: :mhihi:.За втората точка аз бих допълнила,че и в двете глави няма много мозък,именно затова правите всичко за 200 грама напикано месо,защото толкова вие акъла :mhihi: И факта,че го правите означава,че трябва да си готов на всичко за една жена.
По темата както каза по горе VICHO и ние се карахме и БИЕХМЕ най-вече,но се оправихме и сега сме добре.Винаги има неразбирателства няма пълно щастие,ама трябва да се правят и компромиси и от двете страни.Иначе не става.Ако пък нещата не вървят има и други жени на този свят.Както някой беше казал ти си само на 18-19 години.Успех :yes:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Мар 2007, 11:04

Stanchev написа:Бате, ПЪЛЕН НАПРЕД!
Щом кифлата ти прави морафети - не е за теб ;)
бях го казал и на някой друг - паднеш ли в краката на някоя неподходяща жена, ще те съсипе ;)

още един глас за ПЪЛЕН НАПРЕД :!:
Да, звучи като казано много лесно от страни, но всеки един от нас, който ти го казва знае за какво става въпрос (поздрав за ледената кралица :winky: ), но стискаш зъби и продължаваш, приятелю.
Защото човек, който те обича никога няма да поиска напразно и една твоя сълза;)
Горе главата и долу десния крак.

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 05 Мар 2007, 11:48

Чета и си мисля за какво би могъл да и се извиняваш - тя е кривнала от пътя - хубаво, че я обичаш, но според мен тя трябва да ти се извини, защото според мен си реагирал савсем нормално дори прилично!

Всеки е минал по тоя път така, че няма нищо страшно - ще го преодолееш! Горе главата и да не ти пука, явно не е твоето момиче щом си е помислила да се занимава с други мъже .... просто и пожелай успех и не се мъчи - няма смисъл ...
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 05 Мар 2007, 13:23

Мисля, страничните мнения са достатъчни...Време е младежа да действа сам.
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата