Една глупост...
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Andronoff
- триногата
-
Re: Една глупост...
[quote="WilliamsF1Team"].
Искам да подчертая, че това не го пиша за да се изкарам най-фаталния тук, защото знам че ще има и хора които ще си го помислят. Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих но не мога да върна времето назад...
quote]
А не бива, поне според мен!
Щом си видял въпросния чат и щом смяташ, че е серозно, значи май просто трябва да намериш нещо друго, в което да си вложиш времето и усилията!
И пич, не ме разбирай погрешно, не искам да те обидя по никакъв начин, но "заради к**ва к**ва не се става"
Ако целта ти е била единствено да ни споделиш за случката във форума - добре си дошъл
Ако ли пък търсиш съвет - ето го и моя: просто я остави.Може да й се обадиш, да й се извиниш, и да и кажеш, че повече няма за какво да се виждате и това е ...
The show must go on!
Искам да подчертая, че това не го пиша за да се изкарам най-фаталния тук, защото знам че ще има и хора които ще си го помислят. Истината е, че се разкайвам от дъното на душата си за всичко което направих но не мога да върна времето назад...
quote]
А не бива, поне според мен!
Щом си видял въпросния чат и щом смяташ, че е серозно, значи май просто трябва да намериш нещо друго, в което да си вложиш времето и усилията!
И пич, не ме разбирай погрешно, не искам да те обидя по никакъв начин, но "заради к**ва к**ва не се става"
Ако целта ти е била единствено да ни споделиш за случката във форума - добре си дошъл

Ако ли пък търсиш съвет - ето го и моя: просто я остави.Може да й се обадиш, да й се извиниш, и да и кажеш, че повече няма за какво да се виждате и това е ...
The show must go on!
Виж сега,жените винаги бързат да се женят,те са си един вид стока,ако не се ожени до 30г става стара и никой не я ебаваslav40 написа:идва 1 момент,в който или трябва да се ожените или да се разделите ........ И аз живях с 1 мацка 5 години(последните 3 щеше да ме изяде да се оженим,но аз не поддавах).Чак като си намери друг и като реше,че ще се жени за него,тогава бяг готов на всичко ,но уви - беше късно.Човек мнооого трудно може да си промени навиците.Но се появяват нови и нови ЖЕНИ,за които си заслужава човек да си вдигне главата(горната) и да мисли позитивно.И най-важното ,което наистина действа "КЛИН КЛИН ИЗБИВА".Ще дойде момент ,в който ще ти е смешно,че си се ядосвал ...........

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Andronoff написа:2.Разбира се, че нашите мнения са адекватни, тя е жена! Без повече коментари, самата дума "жена" е въплъщение на всичкото зло, за което се сещаме![]()
4.Тука си права, на един мъж, замирише ли му на п*тка, започва да мисли с другата си глава, а е научно доказано, че в нея мозък няма! Все пак светът се върти не около друго, а около секса, така, че един мъж прави какви ли не глупости за 200 грама напикано месо (п*тка)![]()
Така значи по втора точка аз бих казала същото за думата "МЪЖ".Това е повече от зло

По темата както каза по горе VICHO и ние се карахме и БИЕХМЕ най-вече,но се оправихме и сега сме добре.Винаги има неразбирателства няма пълно щастие,ама трябва да се правят и компромиси и от двете страни.Иначе не става.Ако пък нещата не вървят има и други жени на този свят.Както някой беше казал ти си само на 18-19 години.Успех

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Stanchev написа:Бате, ПЪЛЕН НАПРЕД!
Щом кифлата ти прави морафети - не е за теб![]()
бях го казал и на някой друг - паднеш ли в краката на някоя неподходяща жена, ще те съсипе
още един глас за ПЪЛЕН НАПРЕД

Да, звучи като казано много лесно от страни, но всеки един от нас, който ти го казва знае за какво става въпрос (поздрав за ледената кралица

Защото човек, който те обича никога няма да поиска напразно и една твоя сълза;)
Горе главата и долу десния крак.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Чета и си мисля за какво би могъл да и се извиняваш - тя е кривнала от пътя - хубаво, че я обичаш, но според мен тя трябва да ти се извини, защото според мен си реагирал савсем нормално дори прилично!
Всеки е минал по тоя път така, че няма нищо страшно - ще го преодолееш! Горе главата и да не ти пука, явно не е твоето момиче щом си е помислила да се занимава с други мъже .... просто и пожелай успех и не се мъчи - няма смисъл ...
Всеки е минал по тоя път така, че няма нищо страшно - ще го преодолееш! Горе главата и да не ти пука, явно не е твоето момиче щом си е помислила да се занимава с други мъже .... просто и пожелай успех и не се мъчи - няма смисъл ...

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4