Въпрос за глоба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Въпрос за глоба

Мнение от don_mimo » 02 Мар 2007, 19:55

та днес комшията ми дава една покана във връзка с:
-неспазване от Вас изисквания на Наредби на обС-Русе
-полу4аване на документи
-справка
:shock:
да се явя на 05.03 в Общинска администрация гр.Русе - КООРС и да си нося ли4на карта :roll:
явяването ви е пропара4ително!

и това моляви се го дали не ли4но на мен ами на комшията и той даже се разсписал 4е го полу4ил ...
аз предполагам 4е искат да ме глобят нещо от общината :)
тя тази служба КООРС са едни ... дето събират парите на паркингите ..и а оня ден една ме гони :mhihi: ми 4аках я да дойде 4аках я тя седи и люпи семки и аз седнах в колата ,оня спринтира ама аз дадох гас :mhihi: сигурно ми е записла номера 4е не сам си платил 30ст. ...
та въпроса ми е какво могат да ми напраВЯТ ако не си платя глобата...при положение 4е това не е полиция ами общината ..уж се води общинска полиция ама само са охрана май и аз незнам ...
та ако не я платя нищо немогат да ми направят предполагам :)
нека некои които разбира от тези неща да каже :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Мар 2007, 20:16

ти па за 30 стинки ли :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 02 Мар 2007, 20:25

въпрос е принципен :)
1. плащам си в мтел пред офиса на който е паркинга е верно бях спрял колата на 5 места от паркоместата на мтел :mhihi: ама то не се брои
2. като паркирвах никаква я немаше... нестига 4е ги удостоявам с 4еста да ми видят колата тех ги нема...не те на мен з на тях требва да им земам пари 4е я гледат
3. излизам оная си лафи и люпи семки с някав 2 пъти ме видя и аз 4инно си 4аках да дойде ама "нъцки" както казва един колега от форума :mhihi:

най-вероятно ще стане така: аз ще имам да давам пък те ще имат да вземат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 02 Мар 2007, 21:12

брей от 37 4овека само един отговор полу4их :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 02 Мар 2007, 21:16

ами аз такава тарифа за плащане като тръгваш от улицата не съм чувал, синя зона или платен паркинг се 'арчи тук, каква компетенция искаш и то за 30 ст като глобата ти вероятно е 5 лева :mhihi:

моя съвет: отиди и кажи тоя и тоя ден чаках колегата да му платя но никъв го нямаше и си тръгнах, да го чакам цял ден ли? да го ритат там с глоби, ако иска да те съди за 5 лв :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 02 Мар 2007, 21:21

е то така ще стане ...
може и да се води синя зона да ти кажа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Мар 2007, 23:38

Я кажете могат ли да глобяват без да са ти направили акт пред теб.Бях паркирал на забранено(за русенци:пред автогарата),а ония спрели по напред ама на тротоара и не ги видях,а и знака е нов,влизам в магазина и тогава ги видях.Единия се правеше на ербап(най-тлъстака от тримата)и ръкомахаше към моята и още две три паркирали коли и юркаше нещо двамата новобранци да записват ли ,що ли.Викам си тия ша ме чакат да тръгна(треба да ми на покрай тях)и реших да чакам ,разгеле 10-15 минути и духнаха.За това ми е въпроса може ли да има повиквателна,да съм си подготвен. :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 03 Мар 2007, 10:51

Еми като отидете в общината, казваш че сте се сдърпали с въпроснив на светофара и той ти се е заканил да ти праи проблеми. И после искаш снимка на колата ти как е нарушила ЗДП и тем тодобни. Иначе по тоя начин може да запише всеки който си хареса, требе да има снимка както при "паяците", на тех точно за това са им фотоапаратите, щото неколко човека минаха с: "Да ама мойта кола не беше там!" или подобни приказки.

П.П.

А ако не ти се занимава плати си 5лв. и не си късай нервите с Глупаци които мислят че могат да се ебават с теб.

П.П.2

Аз примерно съм на съд с "Бул Инс" и нема да им се дам за нищо на света. Особено като знам че съм прав.

Назад към Извън Темата