Продава ли се лесно БМВ?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
darlaaaa написа:Е точно това ми беше идеята,точно за това което написал Сашо и съжалявам че не съм била достатъчно ясна,че да ме разберат повече хора ,но мисля че май само zAcK не ме е разбрал!
не му е за първи път

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
dany написа:///sasho, човек как да разбере че колата е читава? ...
Отиваш в Камор и срещу 70 лв ти казват доста точна информация за състоянието на колата

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
darlaaaa написа:но мисля че май само zAcK не ме е разбрал!
Ами ти. Българите не разбирали от коли

bmwfena написа:не му е за първи път![]()
![]()
Важното е че пия чешка бира и не ми се прибира

P.S. Тая darlaaa дето пише в женски род да не е пак някой от киселите хацкери с многото акаунти дето всяват хаос

Последна промяна zAcK на 27 Фев 2007, 11:31, променена общо 3 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
73лв да сме напълно точни
А иначе прегледа е оглед на окачването и диагностика на двигателя, въздушни възглавници и установяване дали километража е превърта или не. Поне при мен беше така, хората наистина си разбират и са обективни.

А иначе прегледа е оглед на окачването и диагностика на двигателя, въздушни възглавници и установяване дали километража е превърта или не. Поне при мен беше така, хората наистина си разбират и са обективни.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Joro_Paveto написа:установяване дали километража е превърта или не.
Това пък как могат да го установят при Е36 примерно? Моята(от утре вече бивша

- bmwfena
- БМВманиачения
-
zAcK написа:darlaaaa написа:но мисля че май само zAcK не ме е разбрал!
Ами ти. Българите не разбирали от коли![]()
![]()
Ами какво да ти каже човек. После си писал като им обясняваш - това какво трябва да значи. Какво им обясняваш. Как колата е карана само на 2000 оборота и я е карал някой 96 годишен пенсионер
![]()
Ай сиктир. Ако искам обяснения ще отида на Горубляне
![]()
![]()
Там измислят всякакви истории. Като имаш кола за продаване си я пусни в подфорум "Продава" и ако е стока някой ще я оцени
а не почвай да хулиш от самото начало и да обиждаш. Що си мислиш че не разбираме от коли. И що си мислиш, че всички колеги дето търсят нещо по-евтино ако имаха пари нямаше да изберат нещо по-добро. Те пак избират нещо хубаво. Избират възможно най-хубавото за парите с които разполагат. Ама какво ли ти обяснявам. Ние българите какво ли разбираме, то вие хамериканците сте най-хитрите мишоци. И кой знае каква барака продаваш ама карай. Аз пак съм неразбрал. Като искаш да кажеш нещо го казваш, а не увърташ като ........
bmwfena написа:не му е за първи път![]()
![]()
Важното е че пия чешка бира и не ми се прибира![]()
![]()
И гоня чехкините из Прага
![]()
Ма те пък що не поддават
![]()
P.S. Тая darlaaa дето пише в женски род да не е пак някой от киселите хацкери с многото акаунти дето всяват хаос![]()
![]()
Да си признаваш кой си или бира да не видиш повече
![]()
![]()
ама че си лошо дете

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
///sasho написа:Та по темата:
Трудно се продава читаво БМВ , защото след като е читаво и цената му е по висока, а лесно се продават евтините боклуци които ползват само името БМВ. Ето пример с мен - Аз си продавам Е36-цата вече няколко месеца по простата причина , че цената която съм написал е малко по висока от пазарната за нов внос коли . Да ама моята кола е в перфекно състояние и няма нищо да и се пипа , подържал съм я само и единственно с оригинални части и никога не е юркана.Подобаващо е такава читава кола да и искаш малко повече пари . Да ама купувачите не го разбират това и предпочитат да си вземат възможно най-евтиното БМВ и тогава като почне проблема с изваждането намразват марката и тръгват слуховете- "скъпи части" , "много харчат" и т.н.
Да трудно се продава БМВ - особено като е читаво.
много си прав.
само дето изпусна да заключиш, че поради този факт, БМВ в България имат името на трошки, чупещи се и харчещи - и са прави хората за мнението. не можеш за 1/2 цена да се точиш на кола, и след това да очакваш да е наред. или взимаш за правене или читаво - но в .бг това скоро никой няма да го разбере.
а Жоро - на е36 да разберат превъртан ли е километража вероятно може, ако го е превъртал Иванчо като тест за влизане в първи клас с отверките и длетото яко

а ако говориш за оглед и въз основа на него _предположение_ за реални километри - да, но от самия километраж да разбереш - забрави. затова всички карат 10+ годишна кола на по 100 000 км

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ми то е ясно че немците навъртат само по 10000км. на година. То ние дето нямаме пари тука навъртаме по 20000+ а те тия немци
И кой кара БМВ с повече от 3000об/мин То това е БМВ, не се юрка
Как може такива неща да не те разсмиват. Миналия ден ходихме го Горубляне да търсим на един приятел 320 купе и почти всички коли бяха от 100000 до към 130000 км.
Особено 124-ки дизел на по 100000км. беше пълно
Дето в Германия им навъртат по 50000 на година
Ама явно сега така е модерно 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Дам в една държава като нашата в която има 70% ВАГ фенове от които 50% голфаджии и 30% Пасатаджии и 20% за Алди,какво остава за марки като БМВ и Мерцедес.
Така е спор няма ,че не се ценят поддържаните автомобили!
Ако знатете само какъв косур ми намери един пич.
Бил му много ниско картера на комбито и нямало да може да си ходи с него на вилата
Питах го ,парите ли са ти много колата ли не ти хареса
Той не бре картера само не ме кефи
Щях да пдана.
Така е спор няма ,че не се ценят поддържаните автомобили!
Ако знатете само какъв косур ми намери един пич.

Бил му много ниско картера на комбито и нямало да може да си ходи с него на вилата

Питах го ,парите ли са ти много колата ли не ти хареса

Той не бре картера само не ме кефи

Щях да пдана.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2