Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
Re: Цените на горивата
enigma написа:Т.е. в Тексас е свършил бензинът - и затова е избягал в БГ?
Не знам. Не му се разбираше много
Долното е поздрав за фактчекърите във форума
https://www.facebook.com/watch?v=4287830781527400
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Обаче нашите тука се оляха този път. Тръмп пусна едни пиратки и айде за една нощ цените на бензина 2 цента нагоре, на дизела 6. Много бързо са доставили петрол на новите цени, буквално за часове и са го преработили, че и доставили по бензиностанциите. Ама иначе знаем, че цената на колонка не зависи само от цената на петрола, само понякога е така, като тази нощ.
Който петрол беше направен опит да се изстреля пак, но едвам скочи и пак падна, сега не го знам колко е, ама нашите спекуланти се оливат в стремежа си да изпреварят скока...който може и да не дойде.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Ние сме си добре, в Германия е 2 евро бензина/нафтата и тази година няма много бързащи по магистралите.
От друга страна, разходът е 1л надолу в сравнение с България, а пък се придвижваме по-бързо...
От друга страна, разходът е 1л надолу в сравнение с България, а пък се придвижваме по-бързо...
I love the sound of V8 in the morning...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
С всичките 'огромни скокове' е около 80$ в момента... Търгашите не се интересуват от цената! Те търсят 'лоши новини'... Спекула от най-чист вид!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
https://www.investor.bg/a/518-energetik ... a-gorivata
Е кво да му коментирам... При нас на пу...кин ден. 78 долара барела февруари - цена на колонка дизел средно 1,25 евро, сега 79 долара - 1,54 евро. Къде е тази държава, дето се грижи за бизнеса и гражданите си...
На майка си у... 
Е кво да му коментирам... При нас на пу...кин ден. 78 долара барела февруари - цена на колонка дизел средно 1,25 евро, сега 79 долара - 1,54 евро. Къде е тази държава, дето се грижи за бизнеса и гражданите си...
На майка си у... 
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Купили са завалиите много голямо количество, когато беше на цена над 100$ и още не можем да го изразходим 

En-Pro tells CityNews that prices are expected to rise 7 cent(s) at 12:01am on July 15, 2026 to an average of 170.9 cent(s)/litre at local stations.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.