Нова по- скромна или стара по- лъскава кола?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Нова по- скромна или стара по- лъскава кола?
Тези дни стана на 19г! Да са и честити! Нито един гумен детайл не е втвърден, нито една пластмаса не е 'изгоряла/изпекана', изолация на кабели в прекрасно състояние (изолирбанда върху инсталацията, на малкото места където не е в гофре) още си лепне перфектно... Два пъти годишно и мия прахоляка и преглеждам навсякъде за теч и омасляване. Четвърти сезон е при мен и не е лизнала капка масло или антифриз! Повечето от екстрите и дори не ги ползвам... Какво да искам повече..?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Lenco написа:...Сега разправят, че наследника му Б58 е невероятен ... като станат на половин милион ще ги видим, че и там едни интересни ремонти на маслени помпи, а обслужването на невероятния hp8 zf няма да се случи със средна заплата...
За B58 и аз имам съмнения, че няма да е толкова здрав, за колкото го мислят, но ZF8 вече е отдавна доказана кутия...
Моята ZF6 я взех на 170х реални, направих и първото и единствено обслужване, сложих и стейдж 3, надух мотора от 231 на 380 коня и от 500 на 800 нютона, не знам колко старта и колко пързалки съм направил досега, но поне 6 чифта задни гуми съм хвърлил, вече съм на 300 хил км и кутията продължава да е безгрешна. Няма такова DSG, нито такъв съединител+маховик на ръчна кутия, които да го издържат това.
Със ZF8 е същото положението, даже мисля и че е подобрена спрямо ZF6. На джипа на баща ми му направихме първото обслужване на кутията на 200х км и засега също ми изглежда да се държи без никакви забележки. Обслужването мисля че беше 6 туби по 35лв + 180лв филтър, труда от мене.
… всичките тия немски чудеса трансмисии или ги обслужваш около 100к км и след това всеки 100к или не ги пипаш до края щото стават боНБи със закъснител… изпуснеш ли я след първите 100к км… по добре не в пипай… тоя филм съм го играл няколко пъти и сега всеки 75к км ги нося да ги преточват щото тая диализа не я обичам да я правя сам…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Немска кутия давам само на немец да я пипа … и под немец се разбира механик от ДТМ 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5