Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Бъдещето на ЕС?
Задават се съкращения във Волво Гьотеборг, поне три иляди са планирали да освободят китайците
Ти да видиш лос шишарки яде ли...
Ти да видиш лос шишарки яде ли..."Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
Тоя Прашлавян или какъвто беше там, скоро ще направи Армения част от Азербайджан, та не виждам къде е драмата.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Линк с това изказване, моляи особено с удобно прпуснатите абзаци
Много грозно сглобен цитат от цяла пресконференция
Изрезки оттук, изрезки оттам и сглобяване изказване. Типично
Ей, така пукнтуално да си проверяваше и нещата дето ги постваш самия ти, цена нямаше да имаш

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
https://www.segabg.com/hot/category-for ... i-armeniya
За това незаплашване към Армения от страна на вожда ли говорите? Два пъти споменава Украйна, но не заплашва, да знаете. Хубавото е, че ще изяде дървото в Украйна с огромни загуби дори да победи и ще си остане само с плашенето на Армения. Че и икономически няма да има на кой да изнасят, с влакове няма да могат да пътуват...след това икономическо отрезвяване на Армения съм сигурен, че няма да искат да влезнат в ЕС. Обратното би значело, че са прости и луди, нали?
Ама някой е длъжен да им осигурява ток, храна и горива ли?
Или те са свикнали от едно време от Съветския съюз? Ами то винаги води до това комунизма ако не се направи малко тип Китай - до мизерия. Съветският съюз няма пари за неговите си граждани и тук там все още праща по мъничко петрол, колкото да държи надеждите на кубинците живи за да не се предложат сами на САЩ. Ама те имат избор бе - пускат икономически САЩ вътре, блокирват всякакви мераци на Съветският съюз да бъдат тяхна военна колония и изведнъж ще им пратят расистите ток, храна и гориво.
Та предполагам мерак за сфера на влияние е отговора на твоя въпрос. Виж какво ти вика Джордана, какво се правите на ощипани за Армения, това е съдбата на всякакви такива малки държавици. Е, такава е съдбата и на Куба, просто в случая силния е техен съсед. 
Те Тръмбачов точно затова го избраха, да се прави на шериф из цял свят, дори Путин така го нарече в началото - новия шериф на НАТО.
До края на мандатът всеки ще го има за бустанско плашило. 
За това незаплашване към Армения от страна на вожда ли говорите? Два пъти споменава Украйна, но не заплашва, да знаете. Хубавото е, че ще изяде дървото в Украйна с огромни загуби дори да победи и ще си остане само с плашенето на Армения. Че и икономически няма да има на кой да изнасят, с влакове няма да могат да пътуват...след това икономическо отрезвяване на Армения съм сигурен, че няма да искат да влезнат в ЕС. Обратното би значело, че са прости и луди, нали?
nickstorm написа:Top Gun Maverick написа:После що щяло да има засилване
Сега ако драснеш два реда и за клетите кубинци, дето вече 4-ти месец са под краварска блокада и седят на тъмно, цена няма да имаш. Па и ако можеш да обясниш (без да ползваш ейая) що им пречат толкова кубинците на оня инвазивен вид носители на сЛобода и демокрация....Ама да имаш предвид, че и кубинците поголовно са цивилни, и те имат малки деца кърмачета, старци, жени и тук таме някой пеерас също....
Расисити и нацисти ли са краварите, туй е въпроса за 250 доларес?
Ама някой е длъжен да им осигурява ток, храна и горива ли?
Та предполагам мерак за сфера на влияние е отговора на твоя въпрос. Виж какво ти вика Джордана, какво се правите на ощипани за Армения, това е съдбата на всякакви такива малки държавици. Е, такава е съдбата и на Куба, просто в случая силния е техен съсед. 
Jordana написа:Не виждам смисъл да се правите постоянно на неразбрали с тая Армения какво се случва . Същото е по цял свят със подобни васални държавици , Тръмп постоянно ходи им дърпа ушите на такива дето залитат към брикс . Туитва им какво да мислят и какво да не мислят дори . Заплашва , санкции , мита , самолетоносачи и какво ли не само да погледнат с едното око в друга посока . Същото е тука в БГ , при най малкия повод се търси под вола теле . Как сме били петото колело на Путин , троянски кон , путин идва да ни зароби , ще ни вземат еврото и още купища глупости . Тва цялото нещо вече избива на тежко умопомрачение и параноя ...
Те Тръмбачов точно затова го избраха, да се прави на шериф из цял свят, дори Путин така го нарече в началото - новия шериф на НАТО.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Ама май по-скоро положението е "като ми изнася на възгледите се доверявам на всичко, като не ми - искам да го чуя лично и на живо иначе не се е случило"
Това перфектно може да опише всеки средностатистически политиканстващ форОнец

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
камионите или леките коли?nickstorm написа:Задават се съкращения във Волво Гьотеборг, поне три иляди са планирали да освободят китайцитеТи да видиш лос шишарки яде ли...
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
b_u_b_o написа:BMW_POWER написа:Линк с това изказване, моляи особено с удобно прпуснатите абзаци
Много грозно сглобен цитат от цяла пресконференция
Изрезки оттук, изрезки оттам и сглобяване изказване. Типично
Ей, така пукнтуално да си проверяваше и нещата дето ги постваш самия ти, цена нямаше да имашАма май по-скоро положението е "като ми изнася на възгледите се доверявам на всичко, като не ми - искам да го чуя лично и на живо иначе не се е случило"
Някой факт да имаш да извадиш? Аз не режа и не сглобявам от пет изречения едно. Изключая, когато се бъзикам с някого, когото чувствам за близък и знам, че хем няма да се подразни, хем ще ми го върне тъпкано. За пример мога (и ще) пиша за кравата на Енигмата, но за сметка на това има двама души, чиито словоизлияния просто пропускам
Извоювали са си го Всеки има право на мнение, всеки си има гледна точка и всеки си седи на своята камбанария. На един е по-висока, на друг е по-ниска, един е в планината, друг е в полето, трети е на плажа, четвърти ..., пети ....
Та за откровеният грубо сглобен пасквил на Стинката, ..... какво да ти (ви) кажа!? Бих си позволил да ви препоръчам само да си премерите по ръст военните униформи, дето се предлагат. Мнооого вероятно е да ви се наложи да ги облечете в много обозримо бъдеще. Може да започнат да ви викат запас
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
steeN написа:Ти да видиш какво вика Вовата.Мы сейчас переживаем всё, что происходит на украинском направлении. А с чего началось? Со вступления или попытки вступления Украины в ЕС.
Что касается планов Армении присоединиться к Евросоюзу – это, конечно, требует особого рассмотрения. [...] Было бы правильно и по отношению к населению, и по отношению к нам как к главному экономическому партнеру определиться как можно раньше, например, провести референдум. [...] В соответствии с этим и мы сделали бы соответствующие выводы и пошли бы по пути мягкого, интеллигентного и взаимовыгодного развода
Тукашните анализатори твърдят, че проблемите в Украйна билил започнали с неонацистите... ама Путин казва, че били започнали като Украйна се опитала да се присъедини към ЕС. Трябвало Армения да гледат, да премислят вниманително. На кой да вярвам?
Что касается планов Армении присоединиться к Евросоюзу – это, конечно, требует особого рассмотрения.... Мы обсуждали это с Премьер-министром Пашиняном не один раз и не видим здесь ничего особенного. На самом деле, и он подтвердит, я ему уже несколько раз говорил и сейчас публично могу повторить, мы поддержим всё, что выгодно армянскому народу. У нас с армянским народом особые отношения на протяжении столетий. И если армянскому народу выгодно то или иное решение – пожалуйста, мы против не будем.
Другото в пасквила ще ви го оставя да си го прочетете сами. Оказва се, че Путин няма нищо против Арменците да правят каквото си искат. Гледай ти, гледай ти. Само дето им намекнаха, че като членове на ЕС ще бъдат третирани и като членове на ЕС.
Стинка, Стинкаааа .... не знаех, че следиш пресконференциите на Путин. Поне давай линк към целите, а не да правиш някакви недодялани художествени апликации тип "Детска градина".
Бубо, за първи път в живота си отварям тази страница. Ей Богу, честен кръст! Просто пейстнах в Гугъл първото изречение на тая тъпотия. Дори на мен ми се видя невероятно
http://kremlin.ru/events/president/news/page/4
Лора Крумова пасти да яде

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Единствената грозно сглобено е опита ти да ни "разясняваш" внезапното откровение на Путин. Разбрахме какъв е твоя тип поне - Лора Крумова.
Както се казва "кочината се тресе", който разбрал разбрал.
Както се казва "кочината се тресе", който разбрал разбрал.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.