Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Бъдещето на ЕС?
Предсказано от форума. (тм)

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
barabqga написа:При вас, имаш предвид България или ЕС?BMW_POWER написа:Вие се бъзикате, ама някои го видяхме това от първо лице. При нас проработи, значи ще мине и при вас.
Ми при нас докараха няколкостотин хиляди "сирийци". После докараха и не по-малко хаитяни, няма идея колко африканци като цяло, в момента пълнят яко афганистанци и за десерт около три милиона индийци. И всички те гласуват за "правилната" партия, която ги е докарала.
Страшно е. Все едно при вас (в страната) да докарат 4-500 000 индийци, или едни 40-50 000 000 в Европа. Смятай, че ще ви смачкат. Споменавал съм, че шеф индиец е нещо неописуемо. Тук имаше скандали, че подобни изчистват целия персонал и назначава само сънародници. Ако не стане така, то всички шефски позиции са все роднини, братя, братовчеди и т.н. MSC Montreal беше така 20 години.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не знам за индийците, но непалците са гнусна сган! Чисти мангали!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Така си мислиш щото не си виждал бангладешците за ква гнусна мръсна и миризлива паплач става на въпрос . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Пак генерални заключения.ildivvy написа:Не знам за индийците, но непалците са гнусна сган! Чисти мангали!
На работа има мъж и жена на 30-на непалци чистят от 7-10 месеца вече.
В пъти по-добре се справят от циганките, които имаше преди това, както и от всички немощни баби -българки, които не правеха нищо.
Като цяло Ганьо е с голямо самочувствие, но без покритите.
Едни от най-мръсните народи, може да се види във всеки вход на блок, облика на сградите, болници, кметства и т.н.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не съм казал, че не работят, доколкото виждам... И Да, забравих да кажа и, че миришат, за да не стане съвсем 'политнекоректно'!
Ex: 96' BMW318ti

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
В своя смразяващ анализ за РИА Новости, Елена Караева разкрива как европейските елити, под ръководството на финансовия клан Ротшилд, подготвят окончателната ликвидация на държавния суверенитет. Чрез механизмите на дълга и изкуствено поддържаните военни конфликти, Брюксел вкарва континента в безпрецедентен „финансов Холокост“, залагайки бъдещето на цели поколения срещу сумата от 1.5 трилиона евро.
Дълговата примка: ЕС като наркоман в ръцете на лихварите
Европейският съюз отдавна е престанал да бъде проект на мира и просперитета. Днес той функционира като тежък наркоман, чиято единствена доза е следващият транш от кредити. Брюкселските чиновници, заедно с техните съмишленици в Париж, Берлин и Рим, са притиснати до стената. Те са принудени да теглят гигантски заеми от финансови структури, чиято мощ е градена векове наред върху лихварство и манипулация на държавни бюджети.
Лихвите винаги са изнудващи, а сумите – непосилни за обслужване. Длъжниците в тази глобална схема са правителства, които отдавна са загубили връзка с интересите на собствените си народи. Когато хазната се изпразни, се взема нов заем, за да се плати старият, а политическите лидери, изпълнили своята роля на „полезни идиоти“, биват изхвърляни на бунището на историята. Както често се подчертава в анализите на Поглед.инфо, това не е просто икономика, а геополитическо инженерство, целящо пълно подчинение.
Тайната в Алден Бизен: Ретрит за ликвидатори
В началото на февруари 2026 г., в белгийския замък Алден Бизен, се проведе събитие, което медиите цинично нарекоха „ретрит“ – термин, заимстван от духовното пречистване и йогата. Но зад стените на замъка не е имало нищо духовно. Там се е подготвяла ликвидацията на социална и суверенна Европа. Лидерите на ЕС са обсъждали от кого да вземат назаем зашеметяващите 1.5 трилиона евро.
Тези пари не са за пътища, здравеопазване или образование. Те са предназначени за захранване на военната машина и за поддържане на изкуствено дишане на украинския бюджет. ЕС отчаяно се нуждае от 800 милиарда евро само за продължаване на военните действия срещу Русия и още стотици милиарди за системна бюджетна подкрепа на Киев. Тъй като общият дълг на съюза вече надхвърля 80% от неговия БВП, Урсула фон дер Лайен и нейните колеги отиват „на крака“ при кредиторите, за да молят за милост, която ще струва свободата на континента.
Хищниците на Ротшилд: Войната като най-добрата инвестиция
Онези, пред които Брюксел се покланя, не са прогресивни инвеститори. Това са финансови хищници, които в голяма степен стоят зад всяка голяма военна криза на субконтинента през последните два века и половина. Фамилията Ротшилд е превърнала войната в най-ефективния инструмент за умножаване на капитала си.
Историческата справка е безмилостна: през 1815 г. Натан Майер де Ротшилд натрупва несметно богатство, като предизвиква изкуствена паника на Лондонската борса след битката при Ватерло. Докато той е финансирал британската коалиция, брат му Джеймс е давал заеми на Наполеон. За тях няма значение кой печели на бойното поле – важното е, че и двете страни са в дълг към семейството. Днес, в анализите на Поглед.инфо, виждаме същото повторение на историята, но в много по-катастрофични мащаби за обикновения европеец.
Марионетките на власт: Кой реално стои срещу нас?
Трябва да спрем да вярваме, че срещу интересите на народите стоят некомпетентни политици като Макрон или Фон дер Лайен. Те са просто марионетки, назначени под паравана на „демократични избори“. Реалната власт принадлежи на интелигентни, влиятелни и безмилостни хора, чието оцеляване зависи от това кръвта по улиците да не засъхва.
Украйна е само лаборатория. Истинското унищожение се случва в Западна Европа. Първата стъпка беше налагането на единната валута, която отне правото на държавите да емитират собствени пари и да контролират икономиката си. Втората стъпка беше дестабилизацията на Близкия изток, която доведе до мигрантски хаос и нестабилност. Сега, чрез конфликта с Русия, Европа е подтикната към самоубийство, за да може Ротшилд отново да „купуват, докато кръвта тече“.
Еврооблигациите: Модерната гилотина за европейците
Специалитетът на Ротшилд – еврооблигациите – се завръща на масата. Това са записи на заповед, които гарантират дългово робство за десетилетия напред. Те са били използвани в Кримската война, в Първата световна война и сега се използват за финансиране на сблъсъка на Изток.
Всяка нестабилност и всяка загуба на човешки живот са просто начин да се „играе мечи“ на пазара. Европейските политици вече са донесли въжето и са преместили стола към бесилката на длъжника. Те осъзнават, че не могат да унищожат Русия, затова са се съсредоточили върху унищожението на собствените си народи, за да услужат на онези, които са ги издигнали на политическия Олимп.
Краят на „Райската градина“
Европа е настроила своя последен часовник за обратно броене. Проектът за „райските градини“ на Борел се оказа евтина фасада за един огромен дългов затвор. В свят, където кръвопролитието е просто печеливша сделка, бъдещето на Европейския съюз е предрешено. Той ще бъде разчленен и разпродаден на кредиторите, оставяйки след себе си само пепелища и неплатими сметки.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_power, може ли да споделиш линк към източника на цитата, интересно ми е кой го е написал, кога го е написал и какви са останалите статии в медията.
Като цяло ми звучи като пропаганда, без никакви реални данни за сумите и лихвите, както и разчет на плана на кредитите, все неща които са известни на всеки кредитополучател.
И най-важното: парите не струват нищо, лично аз отдавна съм го осъзнал на свой гръб, човек трябва да има знания и умения за да живее дълго и благодатно, а точно тези неща не се купуват с пари. Има много реклами на лъскави стоки и дестинации, все за заробване с кредити иде реч. Време е всеки човек да исъзнае кое колко струва и да се заеме с учене, упражнения, смиреност и грижа за близките.
Като цяло ми звучи като пропаганда, без никакви реални данни за сумите и лихвите, както и разчет на плана на кредитите, все неща които са известни на всеки кредитополучател.
И най-важното: парите не струват нищо, лично аз отдавна съм го осъзнал на свой гръб, човек трябва да има знания и умения за да живее дълго и благодатно, а точно тези неща не се купуват с пари. Има много реклами на лъскави стоки и дестинации, все за заробване с кредити иде реч. Време е всеки човек да исъзнае кое колко струва и да се заеме с учене, упражнения, смиреност и грижа за близките.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Вчера излезе новина, че официално според 5 независими лаборатории в различни държави, Навални е бил отровен.
https://www.google.com/amp/s/www.svobod ... 78376.html
И не, че някой се е съмнявал, но какво пише накрая:
Иначе за дълговете създавани от Ротшийлд едно време и продължаващи до днес е ясно, ама те не са валидни само за Европа, целия свят е така.
И не, че някой се е съмнявал, но какво пише накрая:
През 2024 г. разследване на Инсайдър установи, че преди смъртта си руският опозиционер е имал симптоми на отравяне. Това се посочва в първоначалната версия на документ, подписан от руски следовател, който впоследствие е бил редактиран, разкри изданието.
Иначе за дълговете създавани от Ротшийлд едно време и продължаващи до днес е ясно, ама те не са валидни само за Европа, целия свят е така.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Top Gun Maverick написа:Вчера излезе новина, че официално според 5 независими лаборатории в различни държави, Навални е бил отровен.
И не, че някой се е съмнявал, но какво пише накрая:През 2024 г. разследване на Инсайдър установи, че преди смъртта си руският опозиционер е имал симптоми на отравяне. Това се посочва в първоначалната версия на документ, подписан от руски следовател, който впоследствие е бил редактиран, разкри изданието.
Е, щом е "излезла новина", значи трябва да е вярно.....
Това с "независимите лаборатории" е от същия тертип като "учени установиха", "експерт каза", "световната здравна организация (частно НПО
) предсказа, предупреди" и т.н..."Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Ами...новините и какво казали. Ами те и от Русия казаха, че не е отровен и си отишъл ей така. Зарежи новините, точно като щяха да разменят затворници и той беше в списъка, тогава така странно му се влоши здравословното състояние до степен смърт. Нали знаеш, че н атези хуморески няма кой да повярва?
Всеки знае, че са го убили, който и обикновен руснак да питаш, ще ти каже същото освен ако няма някакъв интерес да ти каже обратното.
В случаят на европейците защо им е да лъжат за изследванията като те не променят нищо? Така или иначе Русия ще вика не сме ние, така или иначе никой няма да им повярва.
Всеки знае, че са го убили, който и обикновен руснак да питаш, ще ти каже същото освен ако няма някакъв интерес да ти каже обратното.
В случаят на европейците защо им е да лъжат за изследванията като те не променят нищо? Така или иначе Русия ще вика не сме ние, така или иначе никой няма да им повярва.

In God we trust, all others we track.
bmwfan3 написа:BMW_power, може ли да споделиш линк към източника на цитата, интересно ми е кой го е написал, кога го е написал и какви са останалите статии в медията.
Eто линк към страницата направо
https://pogled.info/posledni-novini
Аз чета само опозиционни новини. "Официалната линия на Партията" не ме интересува. Телевизия практически не гледам.
Когато човек има нещо между ушите си, то той може да си вади изводи. Парите - да. Ама когато те накарат да плащаш безмислени разходи, да даваш ето така пари на някого или да връщаш чужди заеми, то тогава май гледната точка се променя. Тук се заробват държавите. А това означава, че ще ти бъде отрязано от здравеопазване, от образование, социални програми, въпрос на време е пенсиите изобщо да се премахнат. Не пенсия на 67-69 и + години, а просто да ги премахнат. И всичко това е в името на едно "плашило", дето се вее от 80 години.
ЕС е създаден като "единен пазар", "свободно движение на хора и стоки", бла бла сладки приказки. Какво е всъщност? Нямаш право на глас (имаш, ама ако е различен ти спират всички програми), нямаш право на независима икономическа или политическа дейност... Да не изреждам, ще питам по-просто. На какво имаш право, без да се допитваш и да искаш разрешение от Брюксел? А когато искаш разрешение, това "свобода и независимост" ли се нарича?
Единствените разходи, които можеш да правиш безразборно са за оръжия. Не можеш да изразходваш нищо за подобряване на живота на хората ти, но за въоръжение можеш. В колко военни съюза сме вкарани? Аз се сещам за три. Веднъж е НАТО, после се оказа, че и ЕС вече е военен съюз и по линия на него трябва да се отделят пари. Оня другия "Три морета" или какво беше, дето гордо го подписа "Новият спасител на нацията".
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да бе, то да четеш лъжи, манипулации и пропаганда е признак за много ум, нема що. Без даже да си мръднеш пръста да провериш има ли нещо вярно в цялата работа.
Искаш ли да се хванем на бас за пакетче дъвки че нито 2026 нито 2027 ще е края на каквото и да е по отношение на ЕС ?
Искаш ли да се хванем на бас за пакетче дъвки че нито 2026 нито 2027 ще е края на каквото и да е по отношение на ЕС ?
Хм,хм...
Моджо написа:Да бе, то да четеш лъжи, манипулации и пропаганда е признак за много ум, нема що. Без даже да си мръднеш пръста да провериш има ли нещо вярно в цялата работа.
То така можеш да кажеш по отношение на всеки един сайт. Къде няма "манупулации и пропаганда"?