Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Криминална тема

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Фев 2026, 17:19

driver69 написа:
steeN написа:Това е умишлено разбира се, за да може дори като отпаднат визите да е ясно, че не са отпаднали.
Особено ако сте такъв VIP като изчезналия.

Какво искаш да кажеш?

Иска да каже или, че посолството не дължат обяснение със записи на никой от една страна, от друга сигурно вкарва ирония, че точно този е бил едва ли не толкова важен за САЩ, че да измислят цялата схема в движение. Отговарям ти защото не съм убеден, че той ще отговори. :roll:
Ама самият посланик да лъже като циганин пред БТВ в студио, че оказва съдействие на семейството и поддържа връзка с тях е крайния цинизъм. Може Уорлик да е излъгал поради две причини - или да успокои общественото мнение, че партньора САЩ се държи като такъв или да отклони вниманието от самия случай.
Аз не съм убеден, че ако има схема на замитане, той изобщо е знаел. Той си е кукла на конци и няма абсолютно никаква директна намеса във важните неща в посолството от такъв ранг. Неговата работа е да се усмихва и да реже лентички. В посолството има Station Chief (шеф на резидентурата на ЦРУ) това е човека, който отговаря за разузнаването.
Legal Attache(представителя на ФБР)човека, който движи криминалните и антитерористичните въпроси. Тези хора имат директна линия с Вашингтон, която заобикаля посланика. Ако в случая с Петър е имало „оперативен интерес“, решението е взето от тези хора.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Криминална тема

Мнение от Jordana » 07 Фев 2026, 21:09

Не изключвам и версията за някакъв инцидент вътре в самото посолство и да искали да заметат нещата за да не се обясняват. Или нещо да е видял, да е имал важна информация за нещо...не знам, направо не знам
Най вероятно има замесен служител на посолството , и затов не съдействат . А българските ушеви не могат нищо да направят , да не наклепат американците . Те най вероятно са разбрали какво е станало , и че ще има скандал затова си мълчат . Онези двамата чакали 3 часа пред посолството ...е и какво от това ? Излязъл е след 4 часа , какъв е проблема ? Ето ти един сценарий , вътре му правят проблеми за визата и услужлив служител му казва изчакай ще те оправим . Искат му пари или му оферира някаква тъпа схема или възможности бол . И от там този студента изчезва , нито е задържан в посолството нито някой го вижда повече ...Или същото това но с някой който чака заедно с него за визите .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата