Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Успехи на българският спорт!
Той да не е роб? Как се продава жив човек в днешно време? Ще направи, каквото реши! Най-много да им тури пръста..., като са много отворени!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Насар като ходи по емирствата слагат билбордове и видеостени с портрета му, по-големи от на Доналд Тръмп
Само в БГ му намират кусури. Много хора не си дават сметка какво е да имаш шампион от такава величина, за такава малка страна. И не само той, целият му екип заслужават само поклон.
Само в БГ му намират кусури. Много хора не си дават сметка какво е да имаш шампион от такава величина, за такава малка страна. И не само той, целият му екип заслужават само поклон.enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Да бяга с 300 докато е във вихъра си. Аз лично пак ще се радвам за него дори и да не се състезава за "нашата мила родина" ... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
E заради такива ''патриоти'' нашата мила родина е с посредствени ВЕЧЕ резултати в спортове които сме били силни ...И Цолов да става испанец , волейболистите италианци ,борци щангисти из арабския свят , Алберт австриец , и кот можем да продадем и да закриваме
И не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...
И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се
И не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Пичове, вдигането на щанги си е един вид БГ патент. Насар е продукт на старата школа и иде да покаже, че на ниво тренировки и отбор в тази неработеща държва, все още е останало едно местенце, където мъждука този стар дух и все още е на световно ниво. Но имайте предвид, че рибата се вмирисва от към главата и вече на 90% вмирисана, казвам 90% заради Карлос, иначе щях да кажа 100%.
Това, че Насар се опитва да излезе от България, е да постигне повече и да си подсгури по-добри условия за остатъка от живота, понеже тук никой не му пука за това. Факт е, че бивши големи БГ шампиони в щангите мизерстваха до края на живота си.
Това, че Насар се опитва да излезе от България, е да постигне повече и да си подсгури по-добри условия за остатъка от живота, понеже тук никой не му пука за това. Факт е, че бивши големи БГ шампиони в щангите мизерстваха до края на живота си.
- BorislavB
- ентусиаст
-
mr_petroff написа:E заради такива ''патриоти'' нашата мила родина е с посредствени ВЕЧЕ резултати в спортове които сме били силни ...И Цолов да става испанец , волейболистите италианци ,борци щангисти из арабския свят , Алберт австриец , и кот можем да продадем и да закривамеИ не само в спорта... Аре малко национално самочувствие имайте бе хора , държава с история сме ... Те Косово и С. Македония на два дена държави повече националисти от нас са
То Насар не си беше и помислял за друга държава , обаче от много изговорени простотии ще вземе да се самонавива ...
И не , не се радвам наш спортист да се състезава за друга държава - реве ми се
Да прав си, нека остане и го продадат като едно парче месо и да се гаврят още с труда му. Чудя се ако си на негово място как би постъпил сигурно щеше да остане в България нищо,че се гаврят с тебе.

Аз не съм патриот, защото виждам, че държава няма, няма и да има скоро и предпочитам хора като Карлос да бягат докато могат. Волейболистите доколкото съм запознат не играят в български отбори, Цолов също не се състезава с български отбор така,че примерите ти са малко неуместни.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Няма нужда да се 'дъвчем' тук, като преди това не ходим да гласуваме и малко по-малко спомагаме тази територия да заприличва на това, което е в момента, като я оставяме на платените и принудени нещастници да си избират големия Г** и дъртата тиква да я управляват, за да я крадат! Т.е. ние помагаме за съществуването на тази ситуация, а после се караме защо хората се борят с нея, както могат, и даваме мнение какво да правят!
Ex: 96' BMW318ti

- BorislavB
- ентусиаст
-
Аз не се дъвча гледам реално на ситуацията, на 28 съм и не съм пропускал гласуване освен последния път като видях,че вече няма смисъл да ходя да гласувам, защото е една и съща ситуацията. И да повече и не мисля да ходя да гласувам, щото нещата няма да се оправят така или иначе. Както и да е мое мнение да не осираме темата, Карлос и екипа му си знаят най-добре как да процедират. Успех му пожелавам 
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
Само да вметна за последно по темата - клубните отбори на БГ спортистите от коя държава са няма нищо общо с това за коя държава се състезават. Карлос дига за германски клуб между друго ... Не си ли уважаваш държавата , не уважаваш и себе си , и когато не гласуваш също е неуважение към себе си 
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
Николай Грязин излезе начело в WRC Challinger и е трети в WRC 2 един кръг преди края на сезона

- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
https://sportal.bg/news-2025112914355539375
Това си е сериозен успех
България има титла в WRC Challinger
И трето място в WRC 2.
Следващият сезон може да гледаме Грязин като заводски пилот във WRC
Пича е от пилотите с инстинкт, адски добър е.
И Цолов направи впечатление с дебюта в Formula 2
Това си е сериозен успех
България има титла в WRC Challinger
И трето място в WRC 2. Следващият сезон може да гледаме Грязин като заводски пилот във WRC
И Цолов направи впечатление с дебюта в Formula 2
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Официално, Карлос Насар продължава да вдига за България, подписа нов договор.
Сега го слушам по радиото.
Между другото Любо Пенев е диагностициран с рак на бъбрека, в напреднала фаза е, в Германия бил, лекарите казват, че не може лъчетерапия защото му бил слаб организма, самия той бил много отслабнал видимо.
По-възрастните помнят, че той пропусна светопвнитои в САЩ 94-та(въпреки, че отидохме там благодарение на неговия пас към Емил Костадинов от центъра в края на мача на Парк де Пренс)именно заради операция от рак на тестисите. Има дарителска сметка...
Сега го слушам по радиото.
Между другото Любо Пенев е диагностициран с рак на бъбрека, в напреднала фаза е, в Германия бил, лекарите казват, че не може лъчетерапия защото му бил слаб организма, самия той бил много отслабнал видимо.
По-възрастните помнят, че той пропусна светопвнитои в САЩ 94-та(въпреки, че отидохме там благодарение на неговия пас към Емил Костадинов от центъра в края на мача на Парк де Пренс)именно заради операция от рак на тестисите. Има дарителска сметка...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Цолов на трето място в спринта! Трябваше да стартира втори, но беше наказан с три места назад и въпреки това е на трето място.

На връх именният си ден хваща първи подиум!

На връх именният си ден хваща първи подиум!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Починал е Боян Радев - първият двукратен олимпийски шампион на България в един от най-българските спортове, а именно борба. Мир на праха му.