СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Ное 2025, 21:50

Ще те пренеса в темата за имиграцията, че там е по-удачно. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 06 Ное 2025, 17:05

Днес пътувах София - Плевен - София.
Милицията прави ".ур капан" по магистралите със знаци 50/90 км ч и дебнат с триногите.
Спазвайте ограниченият че иначе скъпо :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Ное 2025, 18:46

Поискаха забрана на Маша и мечокът, филмът противоречал на руските ценности

Според политолога Вадим Попов въпросният рисуван сериал противоречи на традиционните руски ценности.

"Как е възможно 4-годишно момиченце да живее само, без мама и тати, и да си общува само с някаква мечка. Това може да навреди на разбирането на децата за семейството", посочва той.

Бащата са го заклали в усрайна, майката се е пропила и е паднала от терасата, а детото предобря с яденето на вакса за обувки и му се привижда мечка.
На мен ми звучи съвсем в духа на руските ценности. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Ное 2025, 20:43

Скоро май не съм казвал какви курници са новите Аудита :mhihi:

Разбъзикаха му се нещо лед фаровете, посещение в сервиз, софтуери, а-у…накрая се оказва, че новата настройка изтрива старите адаптации на дългите и асистента за тях спря да работи. Решението струва 450лв…в официален сервиз ще гони 800 :banghead: :censored: :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Ное 2025, 22:10

И това е една от причините да взема жип вместо А8/S7 както бях намислил.
Евтино няма нищо и има много дето да се бъгне...не че при жипа няма...ама цената...
RS7 удря в дупка и рейката светва за удар.
Няма оправия.Оправя се с друга/нова.
Рециклата не става,а нова е 6000лв.
Та...мерси. :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Ное 2025, 22:23

Тихо ся и вие за аудита ... и за поршета и 3.0 тфси ... и донг йенг бутала 8)

https://youtu.be/KSD8kcPeQto?t=1470 :yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Ное 2025, 5:21

empar написа:Поискаха забрана на Маша и мечокът, филмът противоречал на руските ценности

Според политолога Вадим Попов въпросният рисуван сериал противоречи на традиционните руски ценности.

"Как е възможно 4-годишно момиченце да живее само, без мама и тати, и да си общува само с някаква мечка. Това може да навреди на разбирането на децата за семейството", посочва той.

Бащата са го заклали в усрайна, майката се е пропила и е паднала от терасата, а детото предобря с яденето на вакса за обувки и му се привижда мечка.
На мен ми звучи съвсем в духа на руските ценности. :dunno:

Те отдавна искат да го забранят и на запад. Едно време го даваха при мен, вече не. В този дух на либерална демокрация трябва да се забрани и Ну Погоди. Оня вълк през цялото време пуши. Това е неприемливо за деца

Изображение

Ако продължим по темата, трябва да се забрани и Том и Джери. Горкото коте, такива уроци по садизъм. Какво ли не го правят.

Изображение

Ами оня мръсник, Розовата пантера? Какви мърсотии прави на горкия човечец???

Изображение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Ное 2025, 6:14

Пиар акция или провокация , парламента отдавна му е отговорил официално на тоя политолог да си гледа работата - такива забрани няма да има .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Ное 2025, 12:11

Don_Diego написа:Решението струва 450лв…в официален сервиз ще гони 800 :banghead: :censored: :bang:

Масово на новите Пежо/Ситроен има акция за верига между валовете. Едната от стъпките е актуализация на софт за комп на мотор.
Няколко човека вече изгоряха заради това, че са си изключили DPF/Adblue/FAP - около 900+ лв е да го изключат пак. И то не в официален сервиз нали, щото няя как. :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Ное 2025, 13:21

Тука във форума няма как да се види, след като всички са милионери и си плащат за Ютуб, ама върви някакъв скам-реклама с гласа на президента за някакви "финансови-платформи". Кампанията е от компания в Мексико. Тоя AI ще издигне пирамидите до ново ниво :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата