СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
Ще те пренеса в темата за имиграцията, че там е по-удачно. 
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Днес пътувах София - Плевен - София.
Милицията прави ".ур капан" по магистралите със знаци 50/90 км ч и дебнат с триногите.
Спазвайте ограниченият че иначе скъпо :mhihi:
Милицията прави ".ур капан" по магистралите със знаци 50/90 км ч и дебнат с триногите.
Спазвайте ограниченият че иначе скъпо :mhihi:
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Поискаха забрана на Маша и мечокът, филмът противоречал на руските ценности
Бащата са го заклали в усрайна, майката се е пропила и е паднала от терасата, а детото предобря с яденето на вакса за обувки и му се привижда мечка.
На мен ми звучи съвсем в духа на руските ценности.
Според политолога Вадим Попов въпросният рисуван сериал противоречи на традиционните руски ценности.
"Как е възможно 4-годишно момиченце да живее само, без мама и тати, и да си общува само с някаква мечка. Това може да навреди на разбирането на децата за семейството", посочва той.
Бащата са го заклали в усрайна, майката се е пропила и е паднала от терасата, а детото предобря с яденето на вакса за обувки и му се привижда мечка.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Скоро май не съм казвал какви курници са новите Аудита
Разбъзикаха му се нещо лед фаровете, посещение в сервиз, софтуери, а-у…накрая се оказва, че новата настройка изтрива старите адаптации на дългите и асистента за тях спря да работи. Решението струва 450лв…в официален сервиз ще гони 800

Разбъзикаха му се нещо лед фаровете, посещение в сервиз, софтуери, а-у…накрая се оказва, че новата настройка изтрива старите адаптации на дългите и асистента за тях спря да работи. Решението струва 450лв…в официален сервиз ще гони 800

И това е една от причините да взема жип вместо А8/S7 както бях намислил.
Евтино няма нищо и има много дето да се бъгне...не че при жипа няма...ама цената...
RS7 удря в дупка и рейката светва за удар.
Няма оправия.Оправя се с друга/нова.
Рециклата не става,а нова е 6000лв.
Та...мерси.
Евтино няма нищо и има много дето да се бъгне...не че при жипа няма...ама цената...
RS7 удря в дупка и рейката светва за удар.
Няма оправия.Оправя се с друга/нова.
Рециклата не става,а нова е 6000лв.
Та...мерси.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Тихо ся и вие за аудита ... и за поршета и 3.0 тфси ... и донг йенг бутала
https://youtu.be/KSD8kcPeQto?t=1470
https://youtu.be/KSD8kcPeQto?t=1470
empar написа:Поискаха забрана на Маша и мечокът, филмът противоречал на руските ценностиСпоред политолога Вадим Попов въпросният рисуван сериал противоречи на традиционните руски ценности.
"Как е възможно 4-годишно момиченце да живее само, без мама и тати, и да си общува само с някаква мечка. Това може да навреди на разбирането на децата за семейството", посочва той.
Те отдавна искат да го забранят и на запад. Едно време го даваха при мен, вече не. В този дух на либерална демокрация трябва да се забрани и Ну Погоди. Оня вълк през цялото време пуши. Това е неприемливо за деца

Ако продължим по темата, трябва да се забрани и Том и Джери. Горкото коте, такива уроци по садизъм. Какво ли не го правят.
Ами оня мръсник, Розовата пантера? Какви мърсотии прави на горкия човечец???

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Пиар акция или провокация , парламента отдавна му е отговорил официално на тоя политолог да си гледа работата - такива забрани няма да има .Според политолога Вадим Попов въпросният рисуван сериал противоречи на традиционните руски ценности.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Don_Diego написа:Решението струва 450лв…в официален сервиз ще гони 800![]()
![]()
Масово на новите Пежо/Ситроен има акция за верига между валовете. Едната от стъпките е актуализация на софт за комп на мотор.
Няколко човека вече изгоряха заради това, че са си изключили DPF/Adblue/FAP - около 900+ лв е да го изключат пак. И то не в официален сервиз нали, щото няя как.

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Тука във форума няма как да се види, след като всички са милионери и си плащат за Ютуб, ама върви някакъв скам-реклама с гласа на президента за някакви "финансови-платформи". Кампанията е от компания в Мексико. Тоя AI ще издигне пирамидите до ново ниво