една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край

Мнение от PeBuLs » 19 Фев 2007, 3:38

Имало едно време....преди 6 години започва историйката на двама, която сега вече е на път да остане в миналото ...не се знае чия вина за това е по-голяма.
Всички правят грешки, обаче каква по-голяма доблест от тва да ги признаеш, да се разкаeш и ПРОМЕНИШ, в името на това да не загубиш човека до себе си ...та така и моя познат който вече 2-3 месеца не се отказва от опитите да запази любимия човек, който обаче му се изплъзва въпреки цялата му жертвоготовност и опитвайки се по какъвто и да е начин да я спре, тя си отива....
Междувременно се е появил и некакъв тип дето и мъти главата и положението става още по-объркано и трудно за НЕГО!!!
И виждайки страданието в неговите очи .... не мога да не опитам и аз да се включа и ви МОЛЯ за ПОМОЩ!!!

Хайде всички ние да пратим поне по 1 СМС на девойчето и да я накараме да се осъзнае, че тва са 6 години и неможе ей така да замахне и да загърби човека , който е бил с нея и я е подкрепял да преживее най-лошото и е споделял с нея и невероятните моменти!!

Той наистина я обича и ако тя за миг е забравила че е така, то хайде ние да и го напомним!!!!!!!!!!!!!!

ето и ГСМ-а на девойчето 0896624157... Рали

п.п. само да споделя, че става въпрос за човек от форума който няма сили да го напише за това аз се наех с тази трудна задача и ако някои се досети кой е просто да го запази за себе си :idea: , знам, че сега ще има изказвания от сорта "то е станало вече" ,но знаете, че надеждата умира последна така че да му спестим подобни изказвания и да го подкрепим пък дано се, случи ЧУДО :(
Последна промяна PeBuLs на 19 Фев 2007, 10:36, променена общо 2 пъти

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 19 Фев 2007, 4:02

Аз ще се опитам да допринеса по някакъв начин да не се случи най-лошото в случая. Познавам него. Познавам и нея. Не знам какво е станало, но знам, че искам пак да ги видя заедно. Колеги, напишете по 1 ред. Всяка дума ще ИМ помогне, повярвайте ми! :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Фев 2007, 9:27

В типа е проблема, но и той не е виновен ако тя сама не го разкара съвсем ще и се омъти главата а иначе нека опитат да си оправят нещата! Не си заслужава да се обърне гръб на години през, които са били заедно и щастливи :!:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 19 Фев 2007, 14:21

Аз все си мисля че тийн
проблемите трябва да започнат
да търсят отговори на друго място
не в BMW-Power, та било то и в
"Извън темата" :idea: ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 19 Фев 2007, 20:19

naskoksan написа:Аз все си мисля че тийн
проблемите трябва да започнат
да търсят отговори на друго място
не в BMW-Power, та било то и в
"Извън темата" :idea: ;)

А знаеш ли кво си мисля аз?!?!?!?

.....тва е място кадето всеки може да изразява дадено мнение по даден въпрос и съответно да побликува тема....независимо от съдържанието и защото не си ти, в крайна сметка този който преценява кое става и кое НЕ за тоя форум...и няма нужда от злостни забележки от сорта, най-малкото не ти прави чест!!!!!

все пак е за тези които искат да помогнат................
Последна промяна PeBuLs на 19 Фев 2007, 21:27, променена общо 1 път

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 19 Фев 2007, 21:00

Колега разбирам го и дано помагам с този смс малко е дълъг но дано има полза от това успех му желая

" Рали не се познаваме но искам да ти кажа само, че един човек умира за теб само една твоя усмивка го прави безкрайно щастлив а представи си когато е до теб колко е щаслтлив за него тези 6 години са много ценни и не би ги жертвал за нищо освен за още.Обича те много и не иска да има болка и сълзи в неговата душа само радост и обич които да са свързани с теб "

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Фев 2007, 10:33

PeBaLs написа:
.....тва е място кадето всеки може да изразява дадено мнение по даден въпрос и съответно да побликува тема....независимо от съдържанието и защото не си ти, в крайна сметка този който преценява кое става и кое НЕ за тоя форум...и няма нужда от злостни забележки от сорта, най-малкото не ти прави чест!!!!!

все пак е за тези които искат да помогнат................

Забележката ми не беше злостна,
но сега вече ще бъде ;)
Явно не си забелязала,
че всъщност аз и още трима човека
решаваме наистина какво става и какво
не става за списване в този подфорум :mhihi:

А този спор е воден не веднъж,
и мисля че модераторския екип има
неписано становище по-въпроса, че
подобни теми нямат място в нашия
автомобилен форум,
пък били те дори в "Извън темата"
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Потребител
Аватар

Re: една МОЛБА за една приказка с ...... незнаен край

Мнение от Filcho » 20 Фев 2007, 10:55

PeBaLs написа:Междувременно се е появил и некакъв тип дето и мъти главата и положението става още по-объркано и трудно

Ето ти огромна част от проблема. Я дай и неговия номер, да го насолим както само българите можем :twisted:
Понеделникът е един отвратителен начин да прекараш една седма от живота си.

Назад към Извън Темата