За парфюмите
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: За парфюмите
Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е
Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?
Нишането на добра цена си го взел, аз преди няколко месеца взех Х версията на подобни пари (100мл) за подарък
В началото на месеца шефа ме зарадва с един Smoking Hot by Kilian за рождения ден

Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?
Нишането на добра цена си го взел, аз преди няколко месеца взех Х версията на подобни пари (100мл) за подарък

В началото на месеца шефа ме зарадва с един Smoking Hot by Kilian за рождения ден

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Не искам да те подведа, колега. НО наистина си заслужава
Чуденката беше между Naxos и Renaissance, избрах Renaissance'а и грам не съжалявам.
160еu. Като трайност спокоойно издържа около 8-9ч. Силаж и проекция мога да определя като умерено-силен, за свежо ароматче не е никак зле

Чуденката беше между Naxos и Renaissance, избрах Renaissance'а и грам не съжалявам.
Don_Diego написа:Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е![]()
160еu. Като трайност спокоойно издържа около 8-9ч. Силаж и проекция мога да определя като умерено-силен, за свежо ароматче не е никак зле

Последна промяна Exclusive89 на 23 Апр 2025, 21:33, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Naxos е топ тупалка, първия ми нишов и оттам се отвори кутията на Пандора
Но е повече за студените месеци, лятото няма носене особено след като поотлежи малко

Но е повече за студените месеци, лятото няма носене особено след като поотлежи малко
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Доверявам ви се!
Изчезнал ми е ежедневният, любим и много банален Acqua di Gio 300ml.
Взех си 200.
Изчезнал ми е ежедневният, любим и много банален Acqua di Gio 300ml.

Взех си 200.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Продължава да расте колекцията...две нови попълнения, едно от почивката в Рим и едно от инцидентно посещение в магазина в София днес
Едното лятно, другото зимно..много доволен и от двете
Byron Parfums Mula Mula - плодов, свеж, ванилия и джинджър в основата, унисекс. Идеален за лятото. 8+ часа без проблем. Травел сет, че цената му беше космическа
Kajal Lamar Noir: тежка бомба...брутална проекция в началото...кожа, малко плодове, малко oud...много съм впечатлен. Може би най-успешната ми сляпа покупка. Очаквам да е вечен като трайност...след 4тия час отслабва проекцията, а аромата става още по-добър

Едното лятно, другото зимно..много доволен и от двете

Byron Parfums Mula Mula - плодов, свеж, ванилия и джинджър в основата, унисекс. Идеален за лятото. 8+ часа без проблем. Травел сет, че цената му беше космическа

Kajal Lamar Noir: тежка бомба...брутална проекция в началото...кожа, малко плодове, малко oud...много съм впечатлен. Може би най-успешната ми сляпа покупка. Очаквам да е вечен като трайност...след 4тия час отслабва проекцията, а аромата става още по-добър

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.