Премахване на драскотини по боята

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Премахване на драскотини по боята

Мнение от nxn » 17 Яну 2025, 14:30

Здравейте, имам малки драскотини на места, които не са за пребоядисване, как най-лесно се скриват, виждам има някакви препарати и пасти, но не съм пробвал, някой може ли да сподели опит?
Благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Премахване на драскотини по боята

Мнение от barty » 17 Яну 2025, 14:57

Шлайф паста и полиране.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Яну 2025, 15:59

nxn написа:Здравейте, имам малки драскотини на места, които не са за пребоядисване, как най-лесно се скриват, виждам има някакви препарати и пасти, но не съм пробвал, някой може ли да сподели опит?
Благодаря

Зависи колко са дълбоки драскотините. Ако е надраскан само лака ще стане перфектно както е описано. Най-лесния начин да разбереш дали е този вариант е като я намокриш леко- ако спреш да я виждаш действаш с паста.
Ако драскотината е стигнала в кита, най-елементарното е да пигментираш с някой от многобройните варианти. Драскотината ще я има, но няма да се вижда бялото и ще дразни по-малко, само с полирпаста няма да решиш нищо.
За да стане перфектно облепяш около драскотината и започваш с няколко кита, обработка, боя, лак, полиране и става неразличимо от останалото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 19 Яну 2025, 22:45

А има ли някаква разлика за цвета на боята и подобни и може ли с някакъв спрей, и по-важното, трябва ли ми уред или мога на ръка?

Назад към Извън Темата