Електрошок

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 17 Фев 2007, 1:21

ахахаха
Не бе колега, аз туй с огньовете съм го виждал на клип или на филм
Ама за децата наистина не ми дойде на ума, явно трябва да направим ъпгрейд - датчик за измерване височината на врага!

if subject higher then 1,6 meters
then hit him with all you got!
else take no action!

Ето, написах скрипта за ЕКУ-то :) хахахаха

ама пак няма да е ефективно, като се вземат напредвид днешните деца-мутанти...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 17 Фев 2007, 1:26

Представете си "опарените" вече крадци - в термозащитни костюми, като някви космонафти ще са ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще се виждат отдалече, краденето на коли ще си загуби смисъла! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А дори да има куражлии, те ще са порядъчно опърлени и милиционерите лесно ще ги намират :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Фев 2007, 1:35

Яко...ти в коя тема каза, че си пийнал, защото сега потвърждаваш :mhihi: :mhihi: Инак гледал съм един много як филм точно затова как един човек се беше побъркал от някакъв автокрадец и накрая го примами в едно Порше 911, което предварително беше екипирал със някаква супер защита - влезе крадеца в отключеното ПОРШЕ и той го затвори - после се почна парното на макс горещо, музиката брутална до дупка цяла нощ, крадеца побъркан - отвори му прозореца леко, хвана му ръката, почна да му отстранява няколко пръста един по един и кви ли не шашми. Немаше толкова побъркан тип :twisted: Но някой път човек може почти да полудее от яд като му свият нещо най-нагло и то няколко пъти :evil: Е, за жалост всичките тези идеи ми се струват твърде фантастични, но би било хубаво да се работи върху нови системи за сигурност. На този етап разчитаме на аларма+каско.

А като стана дума за умни баварци се сетих за един готин клип - една умна Е36-ца на Adriano от www.maxbimmer.com - колата говореше, подаваше 2 ракети под предния регистрационен номер, пръскаше газ през пръскалки над фаровете и т.н. :lol:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 17 Фев 2007, 2:25

Аз пък ше си купувам въздушна пушка.Ма има едни дето дъска от европале пробиват.Та с нея от 20-30 метра се ша му напраа на копелето още една дупка на гъза.И без тва си легам късно и само пуша по балкона.После съобщение по форуми и по познати и се некои ще го е видял.Нали е от квартала или от некой съседен квартал.Къде ще се скрие.То и по улицата като ходи ще си му личи.После среща с него в тъмното.После ,който иска да идва след мене ,ще му давам адреса на боклука с огро-о-омно удоволствие.
Само ,че за тая фантазия ще ми требва доста късмет.Иначе верно си го мисля де,само че фатката е с неква музичка в колата за стръв и повече свободни за дежурене нощи.А иначе добра пушка с оптика излиза по-евтино от гепени халогенки или джанти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Фев 2007, 2:34

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ако това с тока предизвиква всяка сутрин да се рине с лопата шокирани бездомни кучета и котки за да се добереш до колата, то си представям каква скара ще се заформи при варианта с огньовете :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 17 Фев 2007, 10:03

И недай си боже тоя ток стигне до Компа по някакъв начин, ще се бъгне всичко :!: Най добре спирай на някое местенце където мислиш, че ще се постараят да пипат и си седни на прозореца или терасата вземи една хубава пушка и огън :evil: и гледай да не пропускаш :!:

А за животинките не говорете, защото те са най-безпомощните и е кофти да ги тъпчем! Това, че са слаби не означава, че трябва да се възползваме :!: Най лесно е да причиниш болка и мъка по-трудно е да се опитваме да бъдем ХОРА :!:

ВИЖТЕ ТУК : http://djuli.dir.bg/_wm/basic/?df=169267 :evil: :evil: :evil: :!: :( :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 17 Фев 2007, 10:11

euroto написа:: Най добре спирай на някое местенце където мислиш, че ще се постараят да пипат и си седни на прозореца или терасата вземи една хубава пушка и огън [

аз пред нас си нямам проблеми с крадци.
най-лошото че ми свалиха халогена като бях паркирала на центъра и то през деня.А там няма как да ги дебна защото или съм в офиса и колата не се вижда от него или сме на разходка или нещо такова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 17 Фев 2007, 10:22

Еми тогава варианта е платен паркинг, незнам какво да ти кажа :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 17 Фев 2007, 12:12

zAcK написа:
Andronoff написа:...представете си аларма, която при задействане, вместо да пищи, мята огньове :) някъде по праговете бяха дюзите, насочени така, че да не направят щети по колата....

:shock: :shock: :shock: :shock: Колеги вие съвсем изтрещяхте. За едни халогени ще опечете на комшиите децата я с ток я с огньове. Бах мама му и халогени. Минава някво дете, бара колата и тока го перва, то пада зашеметено на земята и в това време огньовете от праговете го запалват най-брутално пред погледите на другите дечица от мах'лата :shock: :shock: :shock: :shock: Вие не сте хора бре. Я пийнете нещо да се успокоите :shock: :shock: :shock: :shock: Някой от вас замисли ли се, че освен кучета и крадци има и деца и те като си играят барат навсякъде :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

И тва е вярнао :!: :!: :!:
GTI Не Мерси! M Power

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 17 Фев 2007, 16:50

Ей затова трябва да се измисли Искуствения Интелект! :mhihi:
Тогава ще има "умни" аларми - ще пържат само крадците :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 17 Фев 2007, 20:47

с ток най много да изплющи компа нищо друго няма да стане :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 18 Фев 2007, 0:25

Еххх много смях в тая тема.Абе не разбрахте ли ,че оправия няма кви токове кви огньове кви 5 лева. Ако решат ще ти отмъкнат и колата .Не са решили не са го направили.Спасението е едно ако имаш късмета да го хванеш някой от тия и един хубав урок ама да му държи така към 6 месеца в гипсово корито примерно.По възможност да се разчуе из квартала хубаво какво е станало и тогава да видим ще пипне ли пак някой друг.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Предишна

Назад към Извън Темата