Как да стана мапер ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Как да стана мапер ?

Мнение от M17cH » 05 Фев 2022, 15:37

ID A написа:Мапера, ако и истински не пише едни стойности в едни карти на око, а използва уравненията и пресмята за да получава правилна смес в различните обороти.

Това не е вярно. Уравнението за обемна ефектинвност (VE) в реални условия е изключително трудно да се пресметне и да се запълни картата, затова се е възприето да се използва дино стенд.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 06 Фев 2022, 12:49

zvetiko написа:
Kurtov написа:
Jordana написа:Един съвет от мен , хвани се с нещо в което можеш да станеш виртуоз . Нито парите имат значение нито нещо друго , ако една професия те мъчи и не ти се удава по добре се захвани с нещо друго . Заплащането на труда никога няма да те устройва а като почне да те устройва тогава парите няма да са ти грижа . Така че спри да мислиш от какво се печели и какво е перспективно а се захвани с нещо което ти се удава и в което можеш да станеш най големия най добрия и да те търсят хора от целия град от цяла България защо не и от целия свят .

Малко ми е трудно да го разбера това. Смисъл как да знам, дали от мен ще стане добър диагностик ?
Това че съм изгледал няколко видеа и съм кодирал 10 модули не значи, че ще стана виртуоз.
А финансовата част и бъдещето на съответната професия, или бизнес няма как да ги пренебрегна напълно, защото няма вечно да съм ерген, както е тръгнало. :D

Когато не го усещаш като бъдеща професия, а в теб има силно желание да разбереш какъв е проблема на колата и да го разрешиш.

Винаги съм имал силно желание да разреша проблема на някоя кола.
Освен курс към HP Academy, какво бихте препоръчали ?
Вариантът да взема евтина кола и да я човъркам, може би е удачен, но след няколко дни заминавам за UK и не знам там колко е удачно да купя стара кола като е46 и да човъркам по нея.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Фев 2022, 17:58

Никой не се е родил научен и всеки е започнал отнякъде.

Потребител
Аватар

Мнение от aliantauto » 08 Фев 2022, 15:03

Здравей Куртов,

Може да разгледаш това ръководство за ремап ECU – EDC16C31. BMW E60 530D 218HP – Stage 1, за да придобиеш основна представа какво трябва да знаеш.
https://aliantauto.com/%d1%80%d1%8a%d0% ... p-stage-1/

Предполагам също ще ти е интересна и тази статия:
https://aliantauto.com/%d0%b8%d1%81%d1% ... b3-%d0%b8/

Пожелаваме ти успех в начинанието! Винаги може да разчиташ на помощ от нашия екип! :)

Предишна

Назад към Извън Темата