Качествени ергономични столове
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Качествени ергономични столове
Наложи ми се да търся хубав стол и стигнах до извода, че в България са основно китайски боклуци, та някой знае ли от къде може да се вземат качествени столове, дали ще е втора ръка или нови?
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Качествени ергономични столове
ErgoHuman, няколко фирми го предлагат
20+ бройки имах в офиса (продадох ги наскоро) - 0 проблеми за почти 4 години вече
20+ бройки имах в офиса (продадох ги наскоро) - 0 проблеми за почти 4 години вече

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Имаше подобна тема , погледни там ще намериш твоя стол със сигурност
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ekalchev
- младши ентусиаст
-
Аз ползвам herman miler aeron над 13 години и няма повреди
ekalchev написа:Аз ползвам herman miler aeron над 13 години и няма повреди
И аз съм му хвърлил око, но не намирам в България.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И в Бг ги има, имат си представителство (дори човека по-горе ти го е дал)... и с доставка от Европа, чрез от някой от посредниците като Габиели също няма проблем.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
nxn написа:ekalchev написа:Аз ползвам herman miler aeron над 13 години и няма повреди
И аз съм му хвърлил око, но не намирам в България.
Аз имам 2 единия си го поръчах от САЩ преди 15 години, после ми трябваше 2ри и не ми се занимаваше с митници и го взех от този линк който ти дадох. Ако го взимаш от тези, пазари се с тях. Първо ми обявиха цена от 2400лв (преди доста време беше) и като им казах че за толкова голяма разлика от цената в САЩ по-добре да с ги поръчам директно ми свалиха 300лв близо и цената дойде близка на тая ако си сметнеш ти разходите за митници и транспорт.
Благодаря, писах им мейл, по възможност понеделник ще ида на място да меря и играя намаление.
9 мнения
• Страница 1 от 1