Дипломни и курсови работи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Дипломни и курсови работи

Мнение от E-31 » 19 Яну 2007, 17:55

Понеже тук има дооста студенти, та реших да предупредя чии услуги за диплломни и курсови работи никога да не използвате. Та реших аз да се възползвам от такава "фирма" и да си поръчам курсова работа, щото времето ми е силно ограничено. Намерих един приличен сайт, прокомуникирах, оказа се, че могли да свършат работа, любезни и т.н. Преведох им парички (не исках предварително, ама викам айде, иначе пък те рискуват) и оттам се почна мъката - закъсняха със срока, няма отговор по майл по телефон, звъня днеска-утре, след няколко подли лъжи за срокове, взеха, че изпратиха нещо, 3 дена след обещаното... Като обем - един път и половина по-малко от уговореното, като качество - ужасно, без грам творчество. И най-смешното - като копнах един пасаж в гугъла, нали се сещате :) Цели страници преписани от онлайн публикация... Та така, реших да предотвратя ако някой тръгне да се преебава като мене. Сайта е http://ariman.info имат и още един - http://nauka.hit.bg "управител" :mhihi: се води някой си Георги Генков
Те мобиле.де са си го казали - no money in advance :lol:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Яну 2007, 19:46

Много интересно, аз също се интересувам от такова нещо, че ша ми трябва на пролет сега да представя за защита, та ако някой може да препоръча читави писачи, нема проблем, а цената общо взето не ме тревожи ;)
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 19 Яну 2007, 19:54

Познато, вчера предавах курсова работа в унито и се надявах да е ОК. Бях я взел не помня от кой сайт (заплатих си цената й - смс-че) и я преработих малко, че не ме кефеше. Доцентката веднага я позна, била копирана от нинам си къде. Цялата АйБиЕм система, за която съм писал обаче е читава като материал, само преписаното ме прецака. Вече няма да процедирам копи/пейст и готово... мисля направо да си купувам изпитите :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 19 Яну 2007, 21:17

За неща в областта на икономиката мога да помогна...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Яну 2007, 21:54

трябва ми дипломна за областта на информатиката!
Изображение

Назад към Извън Темата