Дипломни и курсови работи
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Дипломни и курсови работи
Понеже тук има дооста студенти, та реших да предупредя чии услуги за диплломни и курсови работи никога да не използвате. Та реших аз да се възползвам от такава "фирма" и да си поръчам курсова работа, щото времето ми е силно ограничено. Намерих един приличен сайт, прокомуникирах, оказа се, че могли да свършат работа, любезни и т.н. Преведох им парички (не исках предварително, ама викам айде, иначе пък те рискуват) и оттам се почна мъката - закъсняха със срока, няма отговор по майл по телефон, звъня днеска-утре, след няколко подли лъжи за срокове, взеха, че изпратиха нещо, 3 дена след обещаното... Като обем - един път и половина по-малко от уговореното, като качество - ужасно, без грам творчество. И най-смешното - като копнах един пасаж в гугъла, нали се сещате
Цели страници преписани от онлайн публикация... Та така, реших да предотвратя ако някой тръгне да се преебава като мене. Сайта е http://ariman.info имат и още един - http://nauka.hit.bg "управител"
се води някой си Георги Генков
Те мобиле.де са си го казали - no money in advance

Те мобиле.де са си го казали - no money in advance

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Много интересно, аз също се интересувам от такова нещо, че ша ми трябва на пролет сега да представя за защита, та ако някой може да препоръча читави писачи, нема проблем, а цената общо взето не ме тревожи 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Познато, вчера предавах курсова работа в унито и се надявах да е ОК. Бях я взел не помня от кой сайт (заплатих си цената й - смс-че) и я преработих малко, че не ме кефеше. Доцентката веднага я позна, била копирана от нинам си къде. Цялата АйБиЕм система, за която съм писал обаче е читава като материал, само преписаното ме прецака. Вече няма да процедирам копи/пейст и готово... мисля направо да си купувам изпитите 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
5 мнения
• Страница 1 от 1