Пътна книжка и попълването й...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Пътна книжка и попълването й...
Каква е играта с пътните книжки? Някой по-запознат от мен? Всеки ден за всеки пробег ли се попълва, или веднъж на ден е достатъчно?
Става въпрос за една от служебните коли, тъй като вече е фирмена официално, трябва да се пишат изминати километри, часове, дати... Да де, ама аз съм виждал само в поделението ми такива работи и изобщо не знам как се процедира. Малко помощ?
Става въпрос за една от служебните коли, тъй като вече е фирмена официално, трябва да се пишат изминати километри, часове, дати... Да де, ама аз съм виждал само в поделението ми такива работи и изобщо не знам как се процедира. Малко помощ?

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
SKISABMW написа:Пътен лист и описване в книжката върши една и съща работа! С книжка е по-лесно ,защото си е една бумага за повече време. По принцип нащо счетоводство/респективно данъчните/ приемат писане за деня къде си ходил и накрая за деня колко километра са изминати.
всъщност и мен ме интересува, по-точно откъде да си купя, защото минах рпез 5-6 книжарници и навсякъде НЯМАХА 'пътна книжка' само листи...
отделно е брутална тъпотия да пиша всяко ходене, нали съм купил бензина за служебната, който има ДДС и акциз... какво ги интересува данъчните къде кога съм ходил, мога да напиша каквото си искам... а за извън града искали и бележки от хотели... е са
t0sh написа:SKISABMW написа:Пътен лист и описване в книжката върши една и съща работа! С книжка е по-лесно ,защото си е една бумага за повече време. По принцип нащо счетоводство/респективно данъчните/ приемат писане за деня къде си ходил и накрая за деня колко километра са изминати.
всъщност и мен ме интересува, по-точно откъде да си купя, защото минах рпез 5-6 книжарници и навсякъде НЯМАХА 'пътна книжка' само листи...
отделно е брутална тъпотия да пиша всяко ходене, нали съм купил бензина за служебната, който има ДДС и акциз... какво ги интересува данъчните къде кога съм ходил, мога да напиша каквото си искам... а за извън града искали и бележки от хотели... е са
Тошко ддс-то и акциза нямат нищо общо. Идеята е да не гепиш

_!_
7 мнения
• Страница 1 от 1