Относно BMW PS
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
520i
Като се е правил на голем играч е трябвало една глава и на земята и от там със торбата със парите в главата ама яко после 5-6 пати го риташ в дропчето и от там имаше една поговорка "момчето не караше ски ама го качиха на витоша" и на витоша можеше да му се размине с едно изнасилване.
Като се е правил на голем играч е трябвало една глава и на земята и от там със торбата със парите в главата ама яко после 5-6 пати го риташ в дропчето и от там имаше една поговорка "момчето не караше ски ама го качиха на витоша" и на витоша можеше да му се размине с едно изнасилване.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Бате,я го запиши с един диктофон тоя дилър(като във филммите
)и ходи при шефа-нека там да обясни що за финтове са това...

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
520i написа:Tvrrr написа:520i написа:Говорих с Рафи по телефона,но за съжаление в момента е в Изреал.След няколко дни ще се прибере и ще се случат интересни нещаЩе ви държа в течение по въпроса.
Чакаме развитието и тъй като АЗ ти казах, че е още там колицататряа ено кръгче да ми напраиш по главната като я вземеш
)
Айде успех колега!
Аз между другото благодарение на теб се качих пак там.Бях се примирил,а за кръкчетата и почерпките сме се разбрали
Да бе спокойно, аз се шегувам

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Нарисувай го тоя продавач пред шефа, и ако и той се направи просто нямам думи. Тогава ги пусни на пресата или телевизията да им направят една рекламка
А тоя глупак, продавача, ако беше тука в Германия, вече да е уволнен.
За всички други такива или подобни положения:
Ако продавача/персонала/или който ви обслужва се прави на "дръж ми шапката", веднага го финтирайте с "Искам да говоря с шефа! Как ви беше името?". Ако фирмата е сериозна и държи на себе си, ще имате успех. Ако и това не помогне, искайте още по-високо ниво, следващия шеф. Това тука много действа и направо преобразява такива тъпанари

За всички други такива или подобни положения:
Ако продавача/персонала/или който ви обслужва се прави на "дръж ми шапката", веднага го финтирайте с "Искам да говоря с шефа! Как ви беше името?". Ако фирмата е сериозна и държи на себе си, ще имате успех. Ако и това не помогне, искайте още по-високо ниво, следващия шеф. Това тука много действа и направо преобразява такива тъпанари

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2