Относно BMW PS

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Яну 2007, 14:20

520i
Като се е правил на голем играч е трябвало една глава и на земята и от там със торбата със парите в главата ама яко после 5-6 пати го риташ в дропчето и от там имаше една поговорка "момчето не караше ски ама го качиха на витоша" и на витоша можеше да му се размине с едно изнасилване. :mhihi:
Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 17 Яну 2007, 14:33

Бате,я го запиши с един диктофон тоя дилър(като във филммите :mhihi: )и ходи при шефа-нека там да обясни що за финтове са това...
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 17 Яну 2007, 20:18

520i написа:
Tvrrr написа:
520i написа:Говорих с Рафи по телефона,но за съжаление в момента е в Изреал.След няколко дни ще се прибере и ще се случат интересни неща ;) Ще ви държа в течение по въпроса.

Чакаме развитието и тъй като АЗ ти казах, че е още там колицата :mhihi: тряа ено кръгче да ми напраиш по главната като я вземеш :))

Айде успех колега!

Аз между другото благодарение на теб се качих пак там.Бях се примирил,а за кръкчетата и почерпките сме се разбрали ;)

Да бе спокойно, аз се шегувам :mhihi: действай там с шефа, насери го тоа помияр да го уволнат и после като я вземеш и минеш кат те чакам в избрано от тебе заведение :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 18 Яну 2007, 2:18

Нарисувай го тоя продавач пред шефа, и ако и той се направи просто нямам думи. Тогава ги пусни на пресата или телевизията да им направят една рекламка :mhihi: А тоя глупак, продавача, ако беше тука в Германия, вече да е уволнен.
За всички други такива или подобни положения:
Ако продавача/персонала/или който ви обслужва се прави на "дръж ми шапката", веднага го финтирайте с "Искам да говоря с шефа! Как ви беше името?". Ако фирмата е сериозна и държи на себе си, ще имате успех. Ако и това не помогне, искайте още по-високо ниво, следващия шеф. Това тука много действа и направо преобразява такива тъпанари ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Предишна

Назад към Извън Темата