сервиз фотоапарати canon в София ?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
сервиз фотоапарати canon в София ?
стана един фал, и (дигитален) canon powershot a610 падна, с отворен обектив, баш по обектив
та въпроса ми е в София къде има шанс да го поправят, първия пръстен е изкривен и вероятно за смяна, или целия обектив - но поне да видя за какво става дума...
евентуално препоръки?

та въпроса ми е в София къде има шанс да го поправят, първия пръстен е изкривен и вероятно за смяна, или целия обектив - но поне да видя за какво става дума...
евентуално препоръки?
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
Pan Service
бул. "Цариградско шосе"
жк. Младост-1, бл. 1, вх. Г,
София 1705
тел: 975 38 90
това е сервизът за фотоапарати на канон за бг!
бул. "Цариградско шосе"
жк. Младост-1, бл. 1, вх. Г,
София 1705
тел: 975 38 90
това е сервизът за фотоапарати на канон за бг!
MaXimal написа:Един познат така изпусна Сони, лошото беше, че ремонтът струваше колкото фотоапарата.
То за това е хубаво да се пита: "Колко ще излезне ремонтът горе/долу?" и ако има отговор: "Ми като го почна ще разбера." , се казва: "Ето ви моя телефон да ми звъннете като го отворите и сметнете на око колко ще струва ремонтът, за да знам дали да си купя друг или да се ремонтира този."

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- t0sh
- старши ентусиаст
-
амии преди 5-6 месеца беше над 500 + ДДС този канон, заеби и ремонта ако е за 4-500 лева само за оптиката, въртящ панел с цялата електроника памет и джаджи е наред... просто от трите обръча единия (първия) е кривнал кофти на 10-тина градуса - ще е безкрайно тъпо да е дефакто за изхвърляне, ако ремонта му е над 200 кинта
иначе е падал но затворен и нищо му няма, но активен с изскочил обектив да падне на обектив... яко късмет (и не бях аз)

иначе е падал но затворен и нищо му няма, но активен с изскочил обектив да падне на обектив... яко късмет (и не бях аз)
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
Това е истинския сервиз:
ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.
ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
опа сега младост 1 ок, ама блок 1 или блок 11?
някой да е поправял в някой от тези двата сервиза? дайте малко мнения като качество какво правят

някой да е поправял в някой от тези двата сервиза? дайте малко мнения като качество какво правят

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Колега,не искам да те плаша,но наскоро ходих в този пан сервиз да нося едно мп3 филипс за ремонт,че нещо гаснеше...закачиха го на стенд да видят какво му е,диагнозата беше "отлепен процесор от удар" и ремонта беше 155лв. при все,че чисто нов същия плеър е 145..

- t0sh
- старши ентусиаст
-
за инфо какво стана:
мм по съвет на бат Димо го занесох до нас, в регионалния SONY сервизен център (ул. гоце делчев началото, до южния парк).
казаха ми че ако могат само с ремонт да го орпавят ще е до 60 кинта, иначе трябва да отиде за поръчка на части в канон сервиз. е за късмет само по механиката е имало кривнато и го оправиха (лепили са го нещо), сега работи и има 2 месеца гаранция
веднага си плеснах там и усилвателя за ремонт... доволен 
мм по съвет на бат Димо го занесох до нас, в регионалния SONY сервизен център (ул. гоце делчев началото, до южния парк).
казаха ми че ако могат само с ремонт да го орпавят ще е до 60 кинта, иначе трябва да отиде за поръчка на части в канон сервиз. е за късмет само по механиката е имало кривнато и го оправиха (лепили са го нещо), сега работи и има 2 месеца гаранция

11 мнения
• Страница 1 от 1