Ел.ограничение 250

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 10 Яну 2007, 19:08

мойте гуми четирите са 50лв :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 10 Яну 2007, 19:56

Добре де оставете гумите :!:
Кажете на напушеното момче за М6 тицата
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
GTI Не Мерси! M Power

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: Ел.ограничение 250

Мнение от t0sh » 10 Яну 2007, 20:06

BMW_gazar написа:Защо въобще БМВ го слага това ограничение на скоростта Примерно М6 може да лети с над 300км/ч обаче е осакатено с това електронно ограничение на скоростта от 250км/ч. Искам да ви питам може ли ако искам да си махна ограничението след като си купя М6-ицата???

не само заради гумите :) знаеш ли колко са местата по света, където изобщо е разрешено да караш с над 130? :) че се броят на пръсти си е факт. това първо.

второ ти карал ли си с 250? знаеш ли какъв е контрола над колата и времето за реакции? имаше една тема от Алекс колегата, за нещата които се случваш при 320 конкретно - вземи попрочети ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=42464

п.с. пиши пак като покараш само с 200 да кажем поне 5 минути, как е тръпката при изскачащи 'невиждащи' дебилчета в твоята лента със 100-120, след това си помисли колко по-голям е спирачния път при 250, и след това пиши пак дали не ти стига :)
Последна промяна t0sh на 11 Яну 2007, 0:48, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 10 Яну 2007, 20:11

аз знам че при скорост 200км.в час се минават 50 метра в секунда :shock: за какви реакции говорим тогава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 10 Яну 2007, 20:14

п.п.с. и без да махаш ограничителя, ако си вземеш м6 и имаш малко мозък, реално ще го пуснеш за продаване на 3-я ден, освен ако не си рали състезател ;) поради простат причина, че единственото нещо което можеш да направиш ефикасно с едно м6 ако не си _много_ добър шофер, ОСОБЕНО по нашите пътища (!!) е да се очистиш. немалко познати съм виждал и тук и извън .бг които са се отказвали от м-ки при първата проява на разум ;) която не идва трудно след като ти се доповръща от ускорение - ти всъщност возил ли си се в м5/м6 да те поускоряват малко?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ел.ограничение 250

Мнение от bobi_batko » 11 Яну 2007, 0:40

t0sh написа:
BMW_gazar написа:Защо въобще БМВ го слага това ограничение на скоростта Примерно М6 може да лети с над 300км/ч обаче е осакатено с това електронно ограничение на скоростта от 250км/ч. Искам да ви питам може ли ако искам да си махна ограничението след като си купя М6-ицата???

не само заради гумите :) знаеш ли колко са местата по света, където изобщо е разрешено да караш с над 130? :) че се броят на пръсти си е факт. това първо.

второ ти карал ли си с 250? знаеш ли какъв е контрола над колата и времето за реакции? имаше една тема от Алекс колегата, за нещата които се случваш при 320 конкретно - вземи попрочети ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=42464

п.с. пиши пак като покараш само с 200 да кажем поне 5 минути, как е тръпката при изкачащи 'невиждащи' дебилчета в твоята лента със 100-120, след това си помисли колко по-голям е спирачния път при 250, и след това пиши пак дали не ти стига :)

както казват взе ми думите от клавиатурата

момчето едва ли е карало с над 200 за да пита за 300

това да не е като на компутера, за по бързо има самолети и високоскоростни влакове

карайте с разумна скорост, защото удоволствието да пристигнеш цял, може и да е по малко от това на високота скорост, но със сигурност си заслужава ;)
What comes around goes around

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Яну 2007, 2:44

Ограничението се слага от съображение за сигурност, договорени между някои производители. Премахва се с преинсталация на целият софтуер до колото знам, или по точната дума беше подменя се софтуера ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_gazar » 11 Яну 2007, 10:46

Карал съм със 250 БМВ 745и и не мисля че е нещо супер страшно! Когато ти липсват всякакви задръжки и разум не ти пука дали след 1км някои ще ти влезе в платното и ще се размажеш в него щото много добре всеки знае че при тея скорости възможността за внезапно спиране просто не съществува! Има хора дето не са пенсионери и живеят за мига и не им дреме какво ще се случи след 1сек важното е че в момента ти е гот!

Предишна

Назад към Извън Темата