Черна 8-ца в Казанлък Оо
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
ati написа:...И...герантофилите (правилно ли съм го написал?)...

А по въпроса за платежоспособната аудиторията на форума

радвам се че ви дадох тема за храна и хумор, благодаря на модераторите че оставиха темата
просто такива коли не виждам всеки ден,
а и щеше да е покъртително човека да е от Казанлък, да е съфорумец и да не пием по една Биричка заради марката
поздрави!
ПС: ще си купя такъв звер някой ден

просто такива коли не виждам всеки ден,
а и щеше да е покъртително човека да е от Казанлък, да е съфорумец и да не пием по една Биричка заради марката
поздрави!
ПС: ще си купя такъв звер някой ден

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Vasilen написа:bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста![]()
много гронтофили има тука![]()
а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил
или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам
Еййй ма ми липсваше твоят хуморся кат имам време ша ти са радвам секи ден
![]()
А колкото до посетителите с по 100 к Еуро коли верно ще се изненадаш колко са тук
и на мен ми липсвахте но сичко ще се оправи както си е било само време ми дайте

алх ... не съм казал че форума е кух ами просто тея хора нямат много време за такива неща принципно щото имат по важни бизнес дела

а да има 2-3-4 коли на фона на 5к регистирани и на фона на 1к коли от тея ... бая много си е

пабло искаш нещо да ми кажеш или така ми се стори

не знам какво е гронтофил бронтозавър ама от мен няма да чуеш фразата
"които не е имал е30 не е имал бмв "... които не е спал с лили иванова не е бил с жена ... дали верно а

нищо лично ама съм имал жигула и съм я карал бая време и просто минах в следващата ера

а ако имаш нещо против дизелите внимавай че се понасъбраха доста и ставаме сила да не стане некои сакатлък после

айде лека вечер на всички и стана готина тема макар че аз не бех гладен де преди малко се прибирам от ония ГОооолемите цър пър ако некои знае за какво говоря

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2