Тъмни стъкла на е36 купе???!!! ДИЛЕМА!!!???
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Tvrrr написа:За отзад НИЩО не могат да кажат при положение че имаш странични огледала и не се заяждат!
Ама мисля да е отсякъде мрак! Ако ше е гарга да е рошава!
прайш задните 1 идея по тъмни и разпрааш, че не е верно за предните ако не вярват да жидят задните ... е тва е затъмнение ..

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
ОТ СЯКЪДЕ SUPER DARK BLACK!!! И без тва имам толко работа че я карам колата само на високосна поне като ми се случва тва щастие да ми е 100% кеф

тъмен джам = щастлив собственик
например аз не мога да карам нощем с бели стъкла.. независимо какво правя с огледалата пак вътре е като витрина. а и като ги местя (огледалата) не виждам в тях нищо и става кофти
най голяма полза идва от затъмнени задни, което е и правилно според нашите закони.. предните са най вече за слънце и облик
например аз не мога да карам нощем с бели стъкла.. независимо какво правя с огледалата пак вътре е като витрина. а и като ги местя (огледалата) не виждам в тях нищо и става кофти
най голяма полза идва от затъмнени задни, което е и правилно според нашите закони.. предните са най вече за слънце и облик
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ами четете хубаво закона и ще видите, че нямате право на заден джам да слагате "пердета" и щори пък камо ли да го затъмнявате с фолио, нали затова ми писаха акт и 3 месеца си чаках талона 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SuPeR_FLY написа:Ами четете хубаво закона и ще видите, че нямате право на заден джам да слагате "пердета" и щори пък камо ли да го затъмнявате с фолио, нали затова ми писаха акт и 3 месеца си чаках талона
Искам да ми покажеш каде пише за фолио

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Конкретно за фолио не пише много ясно, ама пише за всичко, което намалява видимостта, а фолиото спада към тези неща, така че ако искаш питай някой кукер да ти ги обясни нещата как стоят
По принцип е забранено за задния джам ама почти никой не се заяжда за него

ПРАВИЛНИК за прилагане на Закона за движението по пътищата написа:Чл. 12. Моторното превозно средство не трябва да има отвътре или отвън каквито и да е предмети, които намаляват видимостта или отвличат вниманието на водача.....
Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Eто цитат на прословутия чл.105 от ЗДП относно стъклата:
Чл.105. (изм.,ДВ,бр.43 от 2002 г.)
(1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Никъде не се споменава задно стъкло. То изобщо не е нормирано, все едно не съществува. Та с него каквото си поискаме това може да си правим!
Чл.105. (изм.,ДВ,бр.43 от 2002 г.)
(1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Никъде не се споменава задно стъкло. То изобщо не е нормирано, все едно не съществува. Та с него каквото си поискаме това може да си правим!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SuPeR_FLY написа:Конкретно за фолио не пише много ясно, ама пише за всичко, което намалява видимостта, а фолиото спада към тези неща, така че ако искаш питай някой кукер да ти ги обясни нещата как стоятПо принцип е забранено за задния джам ама почти никой не се заяжда за него
ПРАВИЛНИК за прилагане на Закона за движението по пътищата написа:Чл. 12. Моторното превозно средство не трябва да има отвътре или отвън каквито и да е предмети, които намаляват видимостта или отвличат вниманието на водача.....
Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Много случаи има в които се заяждат за задня джам ма ако знаеш как седят нещата веднага млъкват, а като те видят че не знаеш започват да се ебават яко

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
BMWALPINA написа:SuPeR_FLY написа:Конкретно за фолио не пише много ясно, ама пише за всичко, което намалява видимостта, а фолиото спада към тези неща, така че ако искаш питай някой кукер да ти ги обясни нещата как стоятПо принцип е забранено за задния джам ама почти никой не се заяжда за него
Много случаи има в които се заяждат за задня джам ма ако знаеш как седят нещата веднага млъкват, а като те видят че не знаеш започват да се ебават яко

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
ясно тва бил пиниза за зания джам
сега ако кажете и пиниз за предните ще почерпа яко като се възстановиме от новогодишните празнинства 

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Stanislav написа:Tvrrr, колата ти е хубава и така. На мен ми харесва![]()
А по въпроса със затъмняването аз мисля, че не са ли всичките стъкла тъмни няма смисъл..
Подкрепям!

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3