Искам да разкажа нещо
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Сега с медицинското и копие от него, отиваш в районното на която територия е станало произшествието, пускаш молба, в която ясно и точно описваш случката. Молбата с входящ номер, оттам, ще питаш слдователя и ще попълниш докимент да не се доближаватна еди кво си разстояние, оттам ако те пипнат без съд дет се вика влизат у затвора, а нали се сещаш, че в такъв случай, че и някой друг да ти направи нещо, можеш тях да обвиниш и да ги обуеш. След това си взимаш един читав адвокат и започва едно красиво дело, което със сигурност ще спечелиш и ще им се е*е мамицата, щото за побой така трябва.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Dimo написа:..., товарим който трябва в багажника и на разходка...
Ами кажете утре ако искате че в събота зминавам. Ама утре вечер съм на линия да претрепем някой манго

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
Turboman написа:За такива само по един акумулатор за врата и на езерото в Суходол
Няма да стигне...

Аз един го бях заключил с белезници вкъщи и до като намеря кварталния че не си вдигаше телефона тоя изкъртил трабата изкъртил ми и вратата на балкона и избягал (долу наводнение

Другия е да се кастрират... не знам кучетата ма по-добре тия средства да ида за тяхното кастриране че се плодят кат зайци...
Re: !
turboto написа:Turboman написа:За такива само по един акумулатор за врата и на езерото в Суходол
Няма да стигне...![]()
![]()
![]()
Аз един го бях заключил с белезници вкъщи и до като намеря кварталния че не си вдигаше телефона тоя изкъртил трабата изкъртил ми и вратата на балкона и избягал (долу наводнение)... После
Тоя много prison break е гледал

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз колко пъти съм се прибирал пеша от Люлин до Банкя не е истина. И всичките пъти през Филипините и то в малките часове 1-2-3 през нощта. Веднъж и с колелото на Боби от форума пак се прибирах по нощите. Явно съм бил късметлия, защото имаше движения из циганската махала и по това време. Но гадовете си бяха запалили огън и не ме виждаха как цъкам в мрака по тази павираната уличка. Като минавам оттам си нося по някое друго паве с мене и си спирам телефона. Това упражнение съм го правил поне 5-6 пъти оттам, но като няма пари за такси
Сега се чувствам късметлия 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Иво написа:Аз колко пъти съм се прибирал пеша от Люлин до Банкя не е истина. И всичките пъти през Филипините и то в малките часове 1-2-3 през нощта. Веднъж и с колелото на Боби от форума пак се прибирах по нощите. Явно съм бил късметлия, защото имаше движения из циганската махала и по това време. Но гадовете си бяха запалили огън и не ме виждаха как цъкам в мрака по тази павираната уличка. Като минавам оттам си нося по някое друго паве с мене и си спирам телефона. Това упражнение съм го правил поне 5-6 пъти оттам, но като няма пари за таксиСега се чувствам късметлия
за кво вие да ходите до Филиповци ,аз така съм се бил на Плиска

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
вие сте побойници
ама както каза колегата какво да направите ако не е виновен,на сапун ,касмет4е кво да праи6

ама както каза колегата какво да направите ако не е виновен,на сапун ,касмет4е кво да праи6

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Ако имате желание и място в колата зеъннете че тая седмица сън бесен и само карък ме гони!!! Ще се включа в отряда и после отиаме да празпуслен на по ено голямо някъде. Първото от мене
)

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
ако ше биеме циганя
се сещам за още един циганин дето може да пребиеме
то освен тва си е разпускащо пък и те държът на бой
се сещам за още един циганин дето може да пребиеме

то освен тва си е разпускащо пък и те държът на бой

Недейте така бе мом4ета ,нека бъдем толерантни към нашите сънародници с по тъмен цвят на кожата.Нищо 4е са мръсни,прости,гадни,долни,миризливи боклуци ,можеби дълбоко в себе си са прекрасни 4овешки създания
Оставете ги да ви ма4кат ,да ви бият и да изнасилват жените ви .Това може би ще ви направи по добри хора. 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2