Ферибота във Видин - каква е хавата?:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Ферибота във Видин - каква е хавата?:)

Мнение от Митко Ганчев » 17 Дек 2006, 16:49

Някой има ли някакво инфо, искам януари месец да пътувам за Германия през Румъния, че сръбските органи на реда каквито са пидали, и сега като сме в съюза нищо чудно и визи да ни накарат да си купуваме :mhihi: Та най добре ми се струва през Румъния, нали са братя европейци :mhihi: Обаче щото съм от София, не ми се връща до русе до Дунав мост, и ми се ще през Видин. Колко струва тоя ферибот? Колко време се чака там? Който знае нещо да споделя, че аз хабер си нямам накъде съм тръгнал :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Дек 2006, 17:26

Ако ти е нова гражданската и важи за ЕС ще спестиш зелена карта,която е минимум 14 дни и е около 150 лв.
Ако ти е такава,че не важи за ЕС ,и плащаш и зелена карта перкай прес сръбско до белград си магистрала и е по-бързо.През румънско не знам как е пътя :roll:
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 17 Дек 2006, 19:52

колега, кви визи бълнуваш моля ти се .... :nono: :kuku: :nono:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMan » 18 Дек 2006, 1:00

В Румъния няма дупки, там има бубунки, поне в това са малко по-напред от нас. Рискуваш да се загубиш лошо, милицията е гадна също колкото сърбите. Фериботите са два (около 20лв. е курса), Румънски и Български, потегля ................ когато се напълни иначе чакаш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 18 Дек 2006, 3:41

CheGevara написа:колега, кви визи бълнуваш моля ти се .... :nono: :kuku: :nono:

Нали по едно време Германците като минаваха през сръбско ги ебаваха да си купуват визи :mhihi: Викам да не ни почнат и нас така :( Дано няма де. Аз зелена карта си имам така или иначе до Април, та ми е все тая, ма щото ми казаха че в румъния били направили готин път и нямало проблем. Ма ако не е магистрала по добре през сръбско, поне знам пътя горе долу...

P.S. Най обичам във Сърбия при ограничение 100 да карам с 80, да ме спрат и да ме глобят за превишена скорост 5 евро. При тва с аргумента: Вие българските студенти се с коли се прибирате! :mhihi:
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Дек 2006, 9:26

Mitko19 написа:
CheGevara написа:колега, кви визи бълнуваш моля ти се .... :nono: :kuku: :nono:

Нали по едно време Германците като минаваха през сръбско ги ебаваха да си купуват визи :mhihi:

това беше по време оно, когато валяха бомби там ... :(
сега като ни видят и се радват, щото няма кой друг да дава кинти за магистралите и за ядене на ченгетата :lol:
Последна промяна CheGevara на 18 Дек 2006, 9:44, променена общо 2 пъти

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Дек 2006, 9:42

Това за полицаите беше преди така, сега последните няколко пъти тая година като пътувах единствено "серийно" стоят на края на аутобана на Ниш,никъде преди това не съм ги виждал да дебнат и може да не повярвате ,но от Шид (границата с Хърватска) до Ниш съм карал с главоломни скорости от 200 км/ч без да ми мигне окото :!:
Просто я прелитах Сърбия ...

Аз лично незнам какво ще правя като взема да излизам да пътувам пак по Европата ,защото през Румъния изобщо не искам да минавам!
Друго си е да си взема "дозата" музикален наркотик леещ се от ефира на радиата там,да мина през Београд :angel: Също така мразя и Унгария,просто цялата тази посока не е мойта такава ...

Георги Пенчев
Изображение

Назад към Извън Темата