Някои колега от Бургас може...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Някои колега от Бургас може...
ли да ми помогне защото видях една обява в бургас от мобилето на едно е34 тдс фулл екстри и цената ме устройва , просто моля някой тамошен да и хвърли един поглед и да ме ориентира дали си заслужава да бия път от пловдив. по4ерпката е задължителна , моля помогнете ми 

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
ми батка бих ти помогнал с удоволствие но сега съм много лошо контузен и не мога да вървя,но ако ще идваш насам мога да те закарам при един човек който се занимава само с БМВ-та да е качи на стенда да я провери 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
ми аз говорих с 4овека тя обявата няма снимка , но е автоматик 94год с пе4ка кожа големия борд и е на цена 9000лв аз по принцип и да видя снимка няма гаранция на живо как е и затова бих бил много благодарен ако може някой само да погледне как е колата , работи ли нормално мотора пуши ли , има ли видими следи от удари и пребоядисване , смяна на фарове-стопове ---основните неща и ако изглежда добре да паля за да мине през сервиз и ве4е останалото е ясно....ако има някой възможност и разбирасе ако му се занимава да погледне колата аз мога само тел на 4овека да дам , ще съм благодарен много 

6 мнения
• Страница 1 от 1