E30 или Е36

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 03 Дек 2006, 1:18

земи си е46 и не се чуди
:)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Дек 2006, 1:35

Изписаха се много неща,но според мен човека сам трябва да си реши,за мен Е36 грам не ме кефи и е спъната Е36 само 2.5 нагоре
П.П иначе батка покарай и 2 те коли и си прецени сам Е30 ако добараш читаво няма да ти минава и през акъла за Е36 ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Дек 2006, 14:25

e36 :winky:
Въпреки, че карам Е30.

Карал съм е36 сумарно няколко часа. Може би, поради тая причина по ми харесва. Мазна е колата откъде и да я погледнеш. По-голяма. По-тежка. По-притъпено усещане за скорост и допир с пътя. За разлика от Е30ската, с която усещаш абсолютно всичко, което се случва около теб. Както казаха колеги, зависи какво търсиш. А това, че е30-ските са значително по-бързи, не бих казал. Всичко си е до състояние на колата. Въпреки, че килограмите играят значителна роля. Е30-ската е по-скоро за мазохисти. Дрънчи-трещи и от време на време понавървява. Ако търсиш удобство - е36. Ако търсиш гъзария - е36. Ако се заглеждаш по по-нови коли с цел по-малко проблеми пак е36 е твоя автомобил.

Е30 се взема повече със СЪРЦЕ, отколкото с РАЗУМ.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 03 Дек 2006, 16:05

Най-смешно ми става кат каат "зимаш е36 за да сваляш мацки" бухахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: кви мацки ве те в тая антика няма а стъпят ве :mhihi: Мацки се свалят със мерцИдеси след 2005година и ауди А6ЦА със 6хиляди марки :idea: Същото време и двете коли са мноо истински и на мене ми допадат различни неща и от двете(ЗА Е36 БЕЗ 4ВРАТКА :!: ) та за тва и си ги търкалям в комплект :D Ми пич ти си решаваш но и която да земеш няма да згрешиш демек зимаш по-читавата тва исках да кажа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Дек 2006, 16:40

krika написа:Най-смешно ми става кат каат "зимаш е36 за да сваляш мацки" бухахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: кви мацки ве те в тая антика няма а стъпят ве :mhihi: Мацки се свалят със мерцИдеси след 2005година и ауди А6ЦА със 6хиляди марки :idea: Същото време и двете коли са мноо истински и на мене ми допадат различни неща и от двете(ЗА Е36 БЕЗ 4ВРАТКА :!: ) та за тва и си ги търкалям в комплект :D Ми пич ти си решаваш но и която да земеш няма да згрешиш демек зимаш по-читавата тва исках да кажа.

бацеее... недей да подценяваш ИЗЛОЖБЕНИТЕ е36-ци у форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от krika » 03 Дек 2006, 16:58

vicho написа:
krika написа:Най-смешно ми става кат каат "зимаш е36 за да сваляш мацки" бухахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: кви мацки ве те в тая антика няма а стъпят ве :mhihi: Мацки се свалят със мерцИдеси след 2005година и ауди А6ЦА със 6хиляди марки :idea: Същото време и двете коли са мноо истински и на мене ми допадат различни неща и от двете(ЗА Е36 БЕЗ 4ВРАТКА :!: ) та за тва и си ги търкалям в комплект :D Ми пич ти си решаваш но и която да земеш няма да згрешиш демек зимаш по-читавата тва исках да кажа.

бацеее... недей да подценяваш ИЗЛОЖБЕНИТЕ е36-ци у форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
аааааа верно извинявам се :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: му се E39
Мечтае да кара: Е39

Мнение от ALiGaToR » 03 Дек 2006, 22:44

Значи до тук разбирам, че в Е30 е по-голяма тръпката от карането (на мен такова ми трябва ;) ) . Само, че не мога да разбера дали 320 Е30 бяга повече от Е36 при положение че е 129 коня а не Е36 е 150 коня. Според мен Е36 бега повече.
Като гледам май ще си избера Е30 поради по-ефтината поддръжка.
Все пак как се държи на пътя Е30 стъбилна ли е при по-високи скорости(120-140), в завой, и такива работи.
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 03 Дек 2006, 23:25

ALiGaToR написа:Все пак как се държи на пътя Е30 стъбилна ли е при по-високи скорости(120-140), в завой, и такива работи.
е30 със стандартно окачване(мойта кат беше с нови оригинални заксове пак не ме кефеше) е по-зле по завоите от е36 ако става въпрос за чисто каране :idea: вече за дрифт е друга бира е30то.А и повечето хора тука като говорят за е30 са се със спортни окачвания(ако могат така да се нарекът :mhihi: ) а там играта е друга.Тва ти го казвам за да не седнеш у някоя е30ка и да се залюшкаш насам натам и да ни псуваш после тука :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALiGaToR » 03 Дек 2006, 23:36

krika написа:Тва ти го казвам за да не седнеш у някоя е30ка и да се залюшкаш насам натам и да ни псуваш после тука :mhihi:

Е аз за тва питам, за да знам каква е работата, че да не псувам после и да цъкам :mhihi: :mhihi: .
Едно спортно окачване(амортесьори, пружини) какви пари върви средно за Е30 :?: На мен не ми е проблем твърдото возене. Така, че според мен по-добре е да ти е стъбилна и друсаща колата от колкото да е конфортна и нестабилна :!: :!:
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 03 Дек 2006, 23:54

ALiGaToR написа: Едно спортно окачване(амортесьори, пружини) какви пари върви средно за Е30 :?: На мен не ми е проблем твърдото возене. Така, че според мен по-добре е да ти е стъбилна и друсаща колата от колкото да е конфортна и нестабилна :!: :!:
Е30се надуши ли твърдо окачване почва да "АПЕ АСФАЛТА" За цени зависи кво търсиш имаше маи жълто КОНИ за към 200лв парчето.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALiGaToR » 04 Дек 2006, 0:01

А като за мен нещо по ефтиничко дали няма да се намери ?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата