Виновен ли съм?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Виновен ли съм?!

ДА
12
33%
НЕ
24
67%

Общо гласове : 36
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 02 Дек 2006, 13:36

ако това ти е най добрия приятел .......човече помисли върху това.
преценявай хората добре и не си забравяй уроците на съдбата, защото те непрекъснато те изпитва и хванелите неподготвен .............пакм ще ги учиш.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Дек 2006, 13:39

Моето скромно мнение..

Към Жоро - ако е така както казва вичо смешна постъпка! Нищо Мъжко в нея...Но, това са размисли върхо дадените от вичо "показания"... Всмисъл не съм бил там, не мога да преценя кой-прав кой-крив.

Към Вичо - също смешна постъпка...Като виждаш, че така става казваш му добре, правиш си изводите и това е...Не се излагаш публично. Ако беше постъпил така щеше да си -150 ама да имаш "приятелство" което рано или късно ще се изплати...

Като цяло пубертетски историй...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Дек 2006, 13:44

Значи трябва да си затворя очите, да стискам зъби и да викам, голяма работа?!?!

Чупиш - вадиш парите и си плащаш.

Толкова е лесно, не разбирам защо трябва да го правим толкова сложно.

200-300 лв. са в крайна сметка, даже не ги искам всичките. Бахти.

п.с. И да всичко е както го казвам.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Дек 2006, 13:49

Момчета я все вземете в ръце и престанете сетете се колко приятни мигове сте имали заедно, доколко знам Жоро се запознал на морето с Мира и се сетете кои бяхте тогава, двамата заедно сте били сетете се и оня път когато ходихме на паркинга на лифта, Вичо още нямаше колата и няма да му забравя физиономията когато Жоро направи 360. Сетете се също в Студентски грат като сте били дето Жоро беше пуснал тема колко е бирата(или нещо такова беше). Манете ги тез 150 лв разбирам да бяха 150 хиляди. Вичо си оправил колата Жоро не е дал пари ми голяма работа са като е готово ще я изкарате ще налеете бензин за 150 лв и излезте да се возите примерно. Отидете до Пловдив и на двамата приятелките ви са от там. НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ЗА 150 лв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 02 Дек 2006, 13:50

не се познава приятел когато се опре до пари, а когато е до трудна ситуация и много малко хора биха хвърлили усилия за помощ. Това че точно за пари сте си създали такава...

за мен едно добро приятелство е далеч-далеч по-ценно от пари или материални интереси изобщо, интересното е че точно при такива слагания на кантар излиза кой как го мисли.

та или сте го взели на момента много навътре и сега си се цупите като *****, или просто е нямало да го бъде и по принцип.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 02 Дек 2006, 13:56

BMWALPINA написа:...

Ти май не вдяваш колко му е високо самочувствието на пича и колко е обиден и предаден и ощипан. А? И, че ТОВА няма да го забрави до края на живота си, че съм му казал да ги даде когато има, и след това съм му ги поискал, защото наистина съм на ЗОР!!!

Злобен е.

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 02 Дек 2006, 14:01

Не се излагайте за пари така.. Вичо, щом за теб са "някакви кирливи 150 лв" , както беше писал на предната страница, ми плати, пък Жоро като има ще ти ги върне. Ако наистина сте много добри приятели нямаше да правите такъв проблем от цялата история.Не си разваляйте отношенията заради такива глупости според мен.Едно приятелство трябва да стои над материалните интереси.Сега щом вече си оправил колата, забравете за случката, пък той като събере парите ще ти ги върне... :roll:
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 02 Дек 2006, 14:07

Момци, едва ли очаквате тука някой да ви бъде съдник и да отсъжда кой крив и кой прав. То си е за вас, в крайна сметка. Но все пак има един лаф: "чупи-купи".

Искам обаче да кажа, че това, че кола на заем не се дава, са си чисти "алабализми". Давал съм си моята, ползвал съм и чужди. И въобще по принцип, когато ползваш чужда вещ, отговаряш за нея докрай. Не може тоя, дето ти я дава, да има каквато и да е вина. Просто като ползваш чуждо - пазиш. Като стане белята, си поемаш последствията.

Има две думички: отговорност и безотговорност. Всеки сам си решава коя от тях в живота ще му приляга повече. Но безотговорните нямат право да се сърдят.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 02 Дек 2006, 14:09

cherry_dream написа:Не се излагайте за пари така..

Нали казах ПО КАКЪВ НАЧИН нямаше да се излагаме. Колко пъти да го повторя.

Вичо, щом за теб са "някакви кирливи 150 лв" , както беше писал на предната страница, ми плати, пък Жоро като има ще ти ги върне

"Кирливи" са, защото трябваше да се скараме за да ми ги даде. Явно не сме НИКАКВИ приятел, камо ли добри, да не говорим за най-добри.

Не си разваляйте отношенията заради такива глупости според мен.Едно приятелство трябва да стои над материалните интереси

Отношенията вече си ги развалихме. Над материалните - а да те питам драга, ако наистина ми се беше случило нещо лошо на МЕН, а не на колата, господин "ОБИДЕН", пак ли щеше на вноски да ми плаща лечението.

Сега щом вече си оправил колата, забравете за случката, пък той като събере парите ще ти ги върне... :roll:

ТОЙ няма да забрави, защото съм го ПРЕДАЛ. По неговото куцо мислене. :shock: :evil:

logout написа:...

:yes:

на ge_a диването
Аватар

Мнение от cherry_dream » 02 Дек 2006, 14:25

Нали казах как нямаше да се излагаме. Колко пъти да го повторя.

Дори и да не сте се разбрали лично,не мисля че това се неща, които да обсъждате пред толкова хора.

"Кирливи" са, защото трябваше да се скараме за да ми ги даде. Явно не сме НИКАКВИ приятели, камо ли добри, да не говорим за най-добри.

Ами лошо е,че се отказваш от 1 приятел за пари, при положение, че той е казал, че ще ти ги върне рано или късно. Друг е въпроса , че той пък трябва да внимава с чуждите "вещи"

Отношенията вече си ги развалихме. Над материалните - а да те питам драга, ако наистина ми се беше случило нещо лошо на МЕН, а не на колата, господин "ОБИДЕН", пак ли щеше на вноски да ми плаща лечението.

Първо, важното е ,че сте добре и двамата. Предполагам , че в такъв случай би реагирал по съвсем друг начин,надявам се да не се налага никога да разберем.Има огромна разлика от кола до човек...

ТОЙ няма да забрави, защото съм го ПРЕДАЛ. По неговото куцо мислене. :shock: :evil:

Виж тук вече не знам какво мисли той. Не защитавам нито него, нито нападам теб. Не мисля ,че си го предал, най-добре поговорете двамата и се оправете ;)
Dare To Dream

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Дек 2006, 14:28

vicho написа:щеше на вноски да ми плаща лечението.

Бате за тва и дума да не става само тябва да се радваш че и двамата сте живи и здрави. Рабирам че си ядосан и те е яд на него ма недей чак да го слагаш така "ако ми беше станало нещо..." двете неща нямат нищо общо няма по ценно нещо от човешкото здраве :!: Познавам видвамата и знаеш че ако ти се беше случило нещо Жоро щеше да направи всичко възможно... Незнам ква е гордоста на Жоро,но нека ако не е толкова горд да ти каже едно извинявай и да се стиснете ръцете, да се пргърнете и то си бъдете по старо му. Ма да не кажеш са едно извиняваи няма да оправи нещата и прочее помсили малко какво губиш заради 150лв да не би Жоро да струва толкова?

на ge_a диването
Аватар

Мнение от cherry_dream » 02 Дек 2006, 14:33

BMWALPINA написа:Незнам ква е гордоста на Жоро,но нека ако не е толкова горд да ти каже едно извинявай и да се стиснете ръцете, да се пргърнете и то си бъдете по старо му. Ма да не кажеш са едно извиняваи няма да оправи нещата и прочее помсили малко какво губиш заради 150лв да не би Жоро да струва толкова?

Съгласна съм с теб :yes:
Dare To Dream

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 02 Дек 2006, 16:48

"Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари" дето има една приказка. Аз лично нямам много приятели,броя ги на пръстите на едната си ръка,но гарантирам за тях на 100% ,както и те за мен.
Сега като се замисля съм давал колата си само на хора с добро материално състояние и които винаги са били коректни към мен, май това е истината
Аз лично съм попадал в положението на Еrorr,koгато бях в много лошо материално състояние,но имам достатъчно познати които имат доверие в мен и колата беше готова за по малко от 3 дни

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 02 Дек 2006, 17:00

Не знам каква беше целта на темата, но тази лична драма си я довършете лично. От уважение и към двамата заключвам темата отново и се надявам да е за последно, защото се излагате много :idea: Ако някой от двама ви иска да пусне заключитлен пост да ми го пусне на Л.С. и аз ще го публикувам.
Изображение
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Дек 2006, 22:11

НИКОГА не съм бил ПО-СЪГЛАСЕН С ДИНКО ОТ ТОВА !!!!

GaD написа:Моето скромно мнение..

Към Жоро - ако е така както казва вичо смешна постъпка! Нищо Мъжко в нея...Но, това са размисли върхо дадените от вичо "показания"... Всмисъл не съм бил там, не мога да преценя кой-прав кой-крив.

Към Вичо - също смешна постъпка...Като виждаш, че така става казваш му добре, правиш си изводите и това е...Не се излагаш публично. Ако беше постъпил така щеше да си -150 ама да имаш "приятелство" което рано или късно ще се изплати...

Като цяло пубертетски историй...

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

п.с.: Грешка, човек трябва да си понася отговорността, при положение, че си е негова. ако жена ти забременее ( не дай си боже ), какво ще и кажеш? не е мое ли ? не си прав човече...

на Вичо вече му обясних, че се излага публично...
като цяло:

GaD написа:Като цяло пубертетски историй...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата