Нов потребител + снимки от BMW шоу в USA
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
tol4o написа: Проблема е че не мога да взема колата си с мен
ако си мислиш че само ти го имаш тоя проблем...

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Защо да не можете?
Един ден като решиш да се прибираш
окончателно, правиш една голяма бомба
на някой/някои, събираш пара от къде
може да се събере и аре в един контейнер
за 2к та направо в България.
Мечтаааа
Един ден като решиш да се прибираш
окончателно, правиш една голяма бомба
на някой/някои, събираш пара от къде
може да се събере и аре в един контейнер
за 2к та направо в България.
Мечтаааа
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
бате то тва ясно ама не мога да давам по 2к всяка ваканция като се прибирам нали се сещаш 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
LeX написа:бате то тва ясно ама не мога да давам по 2к всяка ваканция като се прибирам нали се сещаш
4-ри бе, нали трябва и да се връщаш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D
Аз ако реша да се прибирам завинаги сигурно ще взема колата с мен, но аз имах предвид че когато е за ваканция няма как. Иначе един контейнер струва $2000 и събира 2 коли. Ще взема още една примерно, някаква американска (понеже гледам в БГ са голям хит) и от продажбата и да си избия разходите за контейнера. Едно нещо не ми е ясно, защо американските барутници за голям хит в БГ и са толкова скъпи, след като това са най-некачествените коли на света. Например Едно чероки което тук може да ти го подарят за без пари в БГ струва 8000 лева. Повярвайте ми американските коли са най-големите тоалетни и никога не бих си купил. Ако някой в БГ се кефи че има американска барака, само му се усминете и кажете "there is nothing but BMW - има само една кола и това е BMW..."
Иначе аз лично скоро не мисля да се прибирам, поне като гледам новините. Дано европейския съюз да е само в + за нашата държава, пък знаеш ли какво ще стане след 5 години, стискам палци
Иначе аз лично скоро не мисля да се прибирам, поне като гледам новините. Дано европейския съюз да е само в + за нашата държава, пък знаеш ли какво ще стане след 5 години, стискам палци
There is nothing but BMW!
- go0gle
- Потребител
-
- Кара: E92
Аз не съм много активен потребител но предполагам, че мога да си позволя да кажа ДОБРЕ ДОШЪЛ
Не искам това да прозвучи като опит да те разобедя от идеята ти да слагасш м3 или 328 мотор в колата си но просто бих искал да изразя мнението си по въпроса защото имам малко личен опит
Когато си взех моята преди около 2 год. веднага започнах да мисля за същтото нещо...евро М3..скорсотни кутий и тн. В процеса разбрах, че просто не си струва нервите, труда, и паричните единички...самият проект е огромно главоболие!С други думи прецених, че да наливам пари в стара кола е доста неефективна инвестиция..........
То всичко това е МНОГО относително разбирасе и зависи от куп факотри, така че ти пожелавам успех ако решиш да го правиш!
А и...не съм съгласен с теб, че всички американски коли са боклуци
голяма част...да...но "всички" е доста обширно понятие и е доста трудно доказуемо 

Не искам това да прозвучи като опит да те разобедя от идеята ти да слагасш м3 или 328 мотор в колата си но просто бих искал да изразя мнението си по въпроса защото имам малко личен опит

Когато си взех моята преди около 2 год. веднага започнах да мисля за същтото нещо...евро М3..скорсотни кутий и тн. В процеса разбрах, че просто не си струва нервите, труда, и паричните единички...самият проект е огромно главоболие!С други думи прецених, че да наливам пари в стара кола е доста неефективна инвестиция..........
То всичко това е МНОГО относително разбирасе и зависи от куп факотри, така че ти пожелавам успех ако решиш да го правиш!
А и...не съм съгласен с теб, че всички американски коли са боклуци

Добре дошъл и от мен!
Предпочитам повече да чета, отколкоо да пиша из форума (поради риска да сътворя някоя истинска глупост
), но искам да те поздравя за темата и ентусиазма.Крайслер 300 Ц тука е голям хит
Вече се чуват мнения че е бая боклучав, но има много хора, дето биха си го купили, тъй че това е едно предложение за съкилийник на твоя автомобил в контейнера за насам :].
ПС. Много готина колица си взел, вярно ... и давай от време на време снимков материал за колегите от САЩ.Това, вярвам, ще е интересно за всичко тук :]
Предпочитам повече да чета, отколкоо да пиша из форума (поради риска да сътворя някоя истинска глупост

ПС. Много готина колица си взел, вярно ... и давай от време на време снимков материал за колегите от САЩ.Това, вярвам, ще е интересно за всичко тук :]
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Еи-и-и!Ако има място в контеинера докарай си ми дядо Пончо,че май само той ми липсва от щатите!!
п.с.И аз не съм много съгласен с мнението за "американските боклуци",но все пак въпрос на вкус.
Тук има малко инфо за моделите в щатите ,може да е интересно за някой
http://www.bmwworld.com/models/e36.htm

п.с.И аз не съм много съгласен с мнението за "американските боклуци",но все пак въпрос на вкус.
Тук има малко инфо за моделите в щатите ,може да е интересно за някой
http://www.bmwworld.com/models/e36.htm
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3