Нов потребител + снимки от BMW шоу в USA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 20 Ное 2006, 1:31

tol4o написа: Проблема е че не мога да взема колата си с мен :)

ако си мислиш че само ти го имаш тоя проблем... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 20 Ное 2006, 3:05

Защо да не можете?
Един ден като решиш да се прибираш
окончателно, правиш една голяма бомба
на някой/някои, събираш пара от къде
може да се събере и аре в един контейнер
за 2к та направо в България.

Мечтаааа

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 20 Ное 2006, 4:45

бате то тва ясно ама не мога да давам по 2к всяка ваканция като се прибирам нали се сещаш :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Ное 2006, 12:23

LeX написа:бате то тва ясно ама не мога да давам по 2к всяка ваканция като се прибирам нали се сещаш :mhihi:

4-ри бе, нали трябва и да се връщаш :twisted: :mhihi: :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 20 Ное 2006, 14:29

:welcome:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 20 Ное 2006, 14:53

Уелкъм бъди :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Ное 2006, 15:00

Добре дошъл и от мене. :yes: Ако му сложиш на компакта М-ков мотор няма да върви а направо ще лети. :twisted: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 20 Ное 2006, 15:05

след още 5 години ще те видим в българия.. знам че не ти се стои отвъд океана :)

как не можеш да си вземеш? чакай след 2007, може и има смисъл.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D

Мнение от tol4o » 21 Ное 2006, 2:45

Аз ако реша да се прибирам завинаги сигурно ще взема колата с мен, но аз имах предвид че когато е за ваканция няма как. Иначе един контейнер струва $2000 и събира 2 коли. Ще взема още една примерно, някаква американска (понеже гледам в БГ са голям хит) и от продажбата и да си избия разходите за контейнера. Едно нещо не ми е ясно, защо американските барутници за голям хит в БГ и са толкова скъпи, след като това са най-некачествените коли на света. Например Едно чероки което тук може да ти го подарят за без пари в БГ струва 8000 лева. Повярвайте ми американските коли са най-големите тоалетни и никога не бих си купил. Ако някой в БГ се кефи че има американска барака, само му се усминете и кажете "there is nothing but BMW - има само една кола и това е BMW..."
Иначе аз лично скоро не мисля да се прибирам, поне като гледам новините. Дано европейския съюз да е само в + за нашата държава, пък знаеш ли какво ще стане след 5 години, стискам палци
There is nothing but BMW!

Потребител
Аватар
Кара: E92

Мнение от go0gle » 25 Ное 2006, 23:30

Аз не съм много активен потребител но предполагам, че мога да си позволя да кажа ДОБРЕ ДОШЪЛ :)

Не искам това да прозвучи като опит да те разобедя от идеята ти да слагасш м3 или 328 мотор в колата си но просто бих искал да изразя мнението си по въпроса защото имам малко личен опит ;)

Когато си взех моята преди около 2 год. веднага започнах да мисля за същтото нещо...евро М3..скорсотни кутий и тн. В процеса разбрах, че просто не си струва нервите, труда, и паричните единички...самият проект е огромно главоболие!С други думи прецених, че да наливам пари в стара кола е доста неефективна инвестиция..........

То всичко това е МНОГО относително разбирасе и зависи от куп факотри, така че ти пожелавам успех ако решиш да го правиш!

А и...не съм съгласен с теб, че всички американски коли са боклуци 8) голяма част...да...но "всички" е доста обширно понятие и е доста трудно доказуемо ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 26 Ное 2006, 4:54

Добре дошъл и от мен!
Предпочитам повече да чета, отколкоо да пиша из форума (поради риска да сътворя някоя истинска глупост :) ), но искам да те поздравя за темата и ентусиазма.Крайслер 300 Ц тука е голям хит :) Вече се чуват мнения че е бая боклучав, но има много хора, дето биха си го купили, тъй че това е едно предложение за съкилийник на твоя автомобил в контейнера за насам :].

ПС. Много готина колица си взел, вярно ... и давай от време на време снимков материал за колегите от САЩ.Това, вярвам, ще е интересно за всичко тук :]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 29 Ное 2006, 2:29

Еи-и-и!Ако има място в контеинера докарай си ми дядо Пончо,че май само той ми липсва от щатите!! :) :welcome:

п.с.И аз не съм много съгласен с мнението за "американските боклуци",но все пак въпрос на вкус.
Тук има малко инфо за моделите в щатите ,може да е интересно за някой
http://www.bmwworld.com/models/e36.htm

Предишна

Назад към Извън Темата