Водя спор във форума на АУДИ но е валиден за всички форуми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Водя спор във форума на АУДИ но е валиден за всички форуми

Мнение от turboto » 20 Ное 2006, 21:22

http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=16917

това е линка става въпрос за купува/продава секцията поради простата причина че ми писна да си влача части отвън!

Ще съм благодарен на всеки който изрази становище по въпроса!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 20 Ное 2006, 21:50

Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде :mhihi: ).

Та по темата: аз мисля, че си прав, не са нормални тия цени. Но всеки си е чорбаджия и си продава както иска. Затова по-добре си пазарувай отвън като е по-евтинко. ;)
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 20 Ное 2006, 21:56

kam_tod написа:Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде :mhihi: ).

Та по темата: аз мисля, че си прав, не са нормални тия цени. Но всеки си е чорбаджия и си продава както иска. Затова по-добре си пазарувай отвън като е по-евтинко. ;)

Проблема е че докато мислим така такива ще съществуват а ния ще си късаме нервите докато довлачим нещо на нормални цени.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Ное 2006, 22:08

turboto написа:
kam_tod написа:Да, ама ако не сме регистрирани не можем да отговаряме в темата ти. А на мен не ми се регистрира във форума на Ауди (аз вече сгреших и с тоя форум, ама айде :mhihi: ).

Проблема е че докато мислим така такива ще съществуват а ния ще си късаме нервите докато довлачим нещо на нормални цени.

:D Ами аз затова втора ръка не купувам :D Взех един два пъти и дотам. Иначе си прав. Някой хора от това живеят. Ама то си е търговия все пак. Купуваш една намелена за 2000 лв. и ако си добър търговец изкарваш след време нещо отгоре :D Ама не е за всеки. Иначе според мен твоя вариант е най-добрия с покупките от чужбина :D А ако може някой да ти натовари една две на някой автовоз от чужбина за части си е най-добре. Ама това ако имаш някой излишен лев, място и си фен дето ще си кара колата до последно :mhihi: Пък и частите ще са по-добри от тия ментаци по магазините в БГ :mhihi:

Иначе аз съм решил след нова година ако може да се докара кола без да се регистрира (и да не трябва задължително да плащам на митница) да си докарам една от Германия и к'во ми трябва от там :mhihi: :mhihi: Само дано да не ме остави по пътя :mhihi: Може да ходим двамата. Ти ша зимаш 100-так а аз няква стара Е34-ка. Тия немци кът ми чуят немския и веднага ще свалят двойно :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

!

Мнение от turboto » 21 Ное 2006, 8:38

CLOSE разбрах що за птици се подвизават там. Да живее ebay... както и хората които си помагат обединени около една марка и една идея. Определено не ми е мястото там. В раздела купува/продава е същото като на по симеон кажеш в единия му край че търсиш точно определено нещо и докато стигнеш до другия цената му става космическа (т'ва при условие че нямаш подводница)!

CLOSE на темата даже може да я затриете

Назад към Извън Темата