Търся нотариус...СПЕШНО!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Търся нотариус...СПЕШНО!

Мнение от 4akala » 09 Окт 2006, 18:04

До 1-2 дни трябва да си извадя генерално пълномощно за колата,така че ако в редиците ни( :mhihi: ) има нотариус или някой който познава такъв-да свирка!
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Окт 2006, 19:31

на кръстовището на ботев и симеон има нотариус пише си с големи букви ще го видиш на ботев е ;) и не е длъжно да пишеш и реалната цена на колата

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 09 Окт 2006, 21:23

kiko написа:на кръстовището на ботев и симеон има нотариус пише си с големи букви ще го видиш на ботев е ;) и не е длъжно да пишеш и реалната цена на колата

че то има ли такива дето пишат реалната цена? Поне досега не съм чувал за такова нещо. Нали значеш че има процент от продажбата дето си е за нотариуса.

Иначе аз ходих при един които кантората му е точно на спирката на 94 на Попа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 10 Окт 2006, 10:08

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Окт 2006, 22:03

Escape написа:
kiko написа:на кръстовището на ботев и симеон има нотариус пише си с големи букви ще го видиш на ботев е ;) и не е длъжно да пишеш и реалната цена на колата

че то има ли такива дето пишат реалната цена? Поне досега не съм чувал за такова нещо. Нали значеш че има процент от продажбата дето си е за нотариуса.

Иначе аз ходих при един които кантората му е точно на спирката на 94 на Попа

бате мани ама има :confused: точно преди 10ина дена ми се наложи да платя реалната стоиност на една кола която не беше никак евтина ама там маи имаше няква игра м/у нотариуса и фирмата от кадето я взех колата

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Окт 2006, 22:10

На чакала му трябва нотариус, който да му направи документ със задна дата, това не го е споменал ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Окт 2006, 23:04

На самата спирка на трамваите на Хр.Ботев преди Солни пазар, в посока Стамболийски има Нотариус, на партера е офиса, мацка е - Паулина.... (фамилия не помня). Трите си автомобила минах през нея. Ще ти свърши работа. А и по цялата права от същата страна обратно до Петте кюшета няма кой да те върне. :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4akala » 12 Окт 2006, 9:28

Вчера обикалях "Попа" и не само,че ме връщаха отвсякъде,а на едно място даже ми се скараха :mhihi: Ще се опитам днес да мина по друг начин пред застрахователите и ако не стане продължавам да скитам...
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...

Назад към Извън Темата