Искат да унищожат и Южния парк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Окт 2006, 18:08

gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета

Е сега си заслужи храната БЕ. Ти къв си бе, на колко си години та говориш така БЕ? ТНи некъв геймър ли си БЕ? Дето никога не е излизал на разходка в парк и дето никога н е карал колело ли БЕ? Такъв ли си БЕ?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2006, 18:12

sonny написа:
gyrate написа:па до го направят.. полза от този южен парк, няма.. място за наркоманчета

Е сега си заслужи храната БЕ. Ти къв си бе, на колко си години та говориш така БЕ? ТНи некъв геймър ли си БЕ? Дето никога не е излизал на разходка в парк и дето никога н е карал колело ли БЕ? Такъв ли си БЕ?
Той да не си заслужи друго тоя разбирач :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 05 Окт 2006, 18:17

bmw maniqk ivo bmw написа:

Пълни глупости нямало полза :kuku: За децата има полза и то голяма.
:yes:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 05 Окт 2006, 18:31

Аз съм на пълно против :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Окт 2006, 19:49

абе тия адекватни ли са? кви са тия глупости.. повечето сме отраснали в тоя Южен парк .. я да ходат да се гръмнат... всичко хубаво ще съсипат накрая :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Окт 2006, 19:55

Mixi написа:абе тия адекватни ли са? кви са тия глупости.. повечето сме отраснали в тоя Южен парк .. я да ходат да се гръмнат... всичко хубаво ще съсипат накрая :evil:

Така излиза. :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 05 Окт 2006, 20:04

bmw maniqk ivo bmw написа:

Пълни глупости нямало полза :kuku: За децата има полза и то голяма.

ама като ти отнеме час да си караш децата на училище защото няма път до там тогава какво ще кажеш?

Абе човек ти някога влизал ли си в този парк за да знаеш ква полза има от него и колко деца всеки ден са там и се разхождат.Явно не си на ясно и затова ще те замоля да си запазиш глупавите изказвания и постове само и единствено за теб.

не съм, той не е на 2км от мене и не, никога там не съм прекарвал ден след ден! :roll: :roll: :roll:

БЕ, млъкни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 05 Окт 2006, 20:07

кви сте ми смешни.. те изораха държавата да си направят парите, вие си продадохте майките за да вземете някой грош, па сега ми се правите тука на големите еколози че някой решил да строи пътища че пискате от задръствания всеки ден..

хубаво.

scott, ако говориш за мен, което се надявам че не го правиш, интересно ми е какво ще си искарам, например от теб? смешки.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Окт 2006, 20:09

Айде пак поредната тема, отишла на кино...
Нямате спирка, ей.
Такива спорове кой от какво разбира повече ги провеждайте на лични съобщения, хайде стига дандании...
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата