Фонтан бликна пред Шератон!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Сеп 2006, 23:12

Stoyan7777 написа:а бе каквото и да си говорим тая фирма дето е на строежа е пълна педерастия. как може да има такива лиоптовци?а иначе пича с чадъра се е урентирал най-правилно от всички

абе ти как си с главния??малко по-нагоре имаше пояснения,че всичко около президентството се пази в тайна,като го няма в чертежите,фирмата да гаде къде има водопровод ли?..четете,обмислете,пък тогава плюите..ако фирмата беше твоя,и се случи на теб и твоите работници нямаше да мислиш по този начин,но като си страничен наблюдател всичко може...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 29 Сеп 2006, 23:46

а бе разбирач, много добре знам как съм с главния. балъци са...имам стройтелна фирма и знам как стоят нещата.така че не прави от темта спор, ок?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Сеп 2006, 0:14

строителната фирма не е ли японска? В кадастъра от татово време не са нанасяни промени. Вече няма кой да го води и уточнява и няма институция, която да следи в кадастъра, къде точно какво минава, та не са виновни строителите.

А преставете си какъв резил е за нас... японци разглеждат кадастъра, проследяват цялата изградена подземна канализация и захранване на питейна вода и далекосъобщителни кабели в центъра на столицата на РБ, проследяват всеки сантиметър, (знаем колко са прецизни) за да направят точната дупка - на точното място, без аварии и забележки, дупчат и хоп! безплатна мивка на Шератон, или най-новия шадраван... в Центъра, при това безплатно, на 20 метра от входа на Президенството... :mhihi: и на още толкова метри от Законодателите ни (милите, умни и корумпирани главици)! :D

Много добре говори за Законите ни, за институциите ни, за армията администрация, на която се плаща, за стриктното водене на книги и архивите. Просто сме №1. :mhihi: Добре, че там не беше някой високоволтов кабел за електрозахранване. ;) И Президенство и Народно събрание и Министерствата наоколо и Булбанк и Дирекция по архитектура (строителство) и градоустроство, и Шератон и ЦУМ и Халите и светофарите на пет кръстовища... щеше да е като на война положението в идеален център на София! :D :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 30 Сеп 2006, 0:33

За мене това е един от старите водопроводи на София. Преди време в центъра на София имало временен водопровод с витошка вода, който навремето трябвало спешно да построят, заради проблемите с водоснабдяването в София. Направили са го набързо за да буде "временно", но така и си е останал.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Сеп 2006, 1:15

Много ми е интересно тва ако беше станало в люлин пред блока ми някои щеше ли да разбере?

младши ентусиаст
Аватар

ловя бас със с друг да се оправяички на по 500 лева

Мнение от 535 » 30 Сеп 2006, 9:14

ловя бас със сички на по 500 лева
че не е таина а просто наще шибаняци като са правили водопровода са казали е са тука тръбата за 2 метра нищо няма да стане

ние сме лайна, няма да влизам в спор със следващите мнения защото е кауза пердута да обесняваш на някой как е лайно всички биха с еобидили и биха казали абе не е така

ама българска работа плана така ама ние иначе ще го направим ако правехме ние метрото нямаше да има пилони преди константн величков е потънало стрсанично ... бъларска работа= ебало си е мамата

демек мисля че са виновни не японците а наще строители някога които н са спазили плана и не вярвам че е нещо скрито от дс :))) за заблуда на врага ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 30 Сеп 2006, 9:39

yдавиха се мутрите... жалко, rip :mhihi: :help:

Предишна

Назад към Извън Темата