Въпрос за iR
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за iR
Имам такова нещо на огледалото ама незнам за какво е, а пък огледалото ми не се затъмнява автоматично???
За това иде реч:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=40&hl=1
За това иде реч:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=40&hl=1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Четя за някакъв инфраред - да не е инфраред датчик за нещо като парктроник. Демек електроника сканира какво има зад теб чрез инфраред лъчи и те информира, поне така си го представям 

BMW only!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Въпрос за iR
Kris написа:Имам такова нещо на огледалото ама незнам за какво е, а пък огледалото ми не се затъмнява автоматично???
Би трябвало да е точно за това ама защо не работи..

Сензор за дъжд - не ми се вятва колата е 06.93г.
А огледалото не се затъмнява и е с врътката от долу (като те заслепят я връваш и огледалото променя ъгъла си и вече киризиш спокойно), а ако е за затъмняване не трябва ли да са два датчиците един отпред и един от зад (като на Е39)???
Предполагах също че може и за алармата да е (също фабрична), но пък ключа ми е от старите (само с лампичка).
А огледалото не се затъмнява и е с врътката от долу (като те заслепят я връваш и огледалото променя ъгъла си и вече киризиш спокойно), а ако е за затъмняване не трябва ли да са два датчиците един отпред и един от зад (като на Е39)???
Предполагах също че може и за алармата да е (също фабрична), но пък ключа ми е от старите (само с лампичка).
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
9 мнения
• Страница 1 от 1