Най-добро гориво?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Най-добро гориво?

Мнение от kolp » 13 Авг 2012, 10:13

Здравейте,

Интересува ме мнението ви за горивата, и по-специално за бензина. Ясно е, че колкото бензиностанции и горива, толкова и мнения, но все пак споделете.

Аз карам бензин и слагам ОМВ Maxx Motion 95, за което знам че е вносно и като цяло ми се струва доста добро. От време на време слагам и Ecto 98 на Лукойл, но за него не съм чувал нищо конкретно, просто от БМВ ми казаха че е го слагали на тест-драйв колите и че било ок.

На други гледам да не слагам, специално по-малки бензиностанцийки където кой знае какво забъркват ;) за Shell V-Power не съм чувал нищо, а някои казват че и на РОМПЕТРОЛ било хубаво и вносно. Бяха ми казали, че хора от Русе ходели да зареждат в Румъния гориво, до такава степен не вярвали на нашите юнаци ;)

Поздрави от Варна!

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Re: Най-добро гориво?

Мнение от memorex » 13 Авг 2012, 22:08

За мен най–доброто гориво е най–евтиното .Зареждам от там където ми правят най–голяма отстъпка.Иначе за хубаво колко да е хубаво един път като е добро на еди коя си бензиностанциа другия път не е.Понеже и аз съм от Вн пробвай да ги питаш децата някой път могат ли да ти покажат документ там някакъв ,спецификация на горивото да видиш как ще те изгледат с "разбиране".
Абе умряла работа общо взето и с тез вносните и с добавките всичко друго има ама не и гориво.Най–доброто гориво си е чистото
гориво ,без примеси ама май по–изгодно им е да бухат боклуци вътре.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Най-добро гориво?

Мнение от Mollov » 13 Авг 2012, 22:15

Тая няма да е поредната тема.

Назад към Извън Темата