Най-добро гориво?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Най-добро гориво?
Здравейте,
Интересува ме мнението ви за горивата, и по-специално за бензина. Ясно е, че колкото бензиностанции и горива, толкова и мнения, но все пак споделете.
Аз карам бензин и слагам ОМВ Maxx Motion 95, за което знам че е вносно и като цяло ми се струва доста добро. От време на време слагам и Ecto 98 на Лукойл, но за него не съм чувал нищо конкретно, просто от БМВ ми казаха че е го слагали на тест-драйв колите и че било ок.
На други гледам да не слагам, специално по-малки бензиностанцийки където кой знае какво забъркват
за Shell V-Power не съм чувал нищо, а някои казват че и на РОМПЕТРОЛ било хубаво и вносно. Бяха ми казали, че хора от Русе ходели да зареждат в Румъния гориво, до такава степен не вярвали на нашите юнаци 
Поздрави от Варна!
Интересува ме мнението ви за горивата, и по-специално за бензина. Ясно е, че колкото бензиностанции и горива, толкова и мнения, но все пак споделете.
Аз карам бензин и слагам ОМВ Maxx Motion 95, за което знам че е вносно и като цяло ми се струва доста добро. От време на време слагам и Ecto 98 на Лукойл, но за него не съм чувал нищо конкретно, просто от БМВ ми казаха че е го слагали на тест-драйв колите и че било ок.
На други гледам да не слагам, специално по-малки бензиностанцийки където кой знае какво забъркват

Поздрави от Варна!
Re: Най-добро гориво?
За мен най–доброто гориво е най–евтиното .Зареждам от там където ми правят най–голяма отстъпка.Иначе за хубаво колко да е хубаво един път като е добро на еди коя си бензиностанциа другия път не е.Понеже и аз съм от Вн пробвай да ги питаш децата някой път могат ли да ти покажат документ там някакъв ,спецификация на горивото да видиш как ще те изгледат с "разбиране".
Абе умряла работа общо взето и с тез вносните и с добавките всичко друго има ама не и гориво.Най–доброто гориво си е чистото
гориво ,без примеси ама май по–изгодно им е да бухат боклуци вътре.
Абе умряла работа общо взето и с тез вносните и с добавките всичко друго има ама не и гориво.Най–доброто гориво си е чистото
гориво ,без примеси ама май по–изгодно им е да бухат боклуци вътре.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Най-добро гориво?
Тая няма да е поредната тема.
3 мнения
• Страница 1 от 1