Бойкот срещу политиката на мобилните оператори в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 04 Дек 2005, 10:43

Southside написа:Нещо въобще не те разбрах :roll: 60$ за 1000 минути СА 100-ТИНА лева или около 10 стинки на минута. А тук едни от най- евтините разговори са по 15 стотинки БЕЗ ДДС :shock: Друг е въпроса, че при средна надница 8 долара тази месечна сметка от 60 долара ще я изплатиш за 7,5 часа труд, т.е. около 1 работен ден, докато 100 лева в българия при средна заплата 350 лева смятай колко са :!: А тези 5 цента за смс колко българска пара са :?: 8-9 стотинки :roll: Ми тука съобщението върви обикновено към 15 :winky:
Прауд то би бългериън :bgflag:

Първо: много държа "България" от елементарно уважение да я пишеш с ГЛАВНА БУКВА!!!

Искаш ли да прекалкулираме нещата, а?
Я ми обясни колко точно ще ми струва мес. наем за апартамент, където и да е в Ню Йорк, освен в гетата? А сега ми кажи колко да заделям 2 пъти да си заведа там приятелката в елитна дискотека? Много ли станаха?!? Да преминем към същественното - а колко струва да пиеш кафе в Планет Холийвуд, да вечеряш в приличен ресторант, колко плащаш, за да си застраховаш колата, ако имаш глоба за паркинг през последните 10 години :mhihi: и т.н. и т.н. и т.н.

Хайде сега кажи, че имат евтини лаптопи и бензина е без пари, а разстовнието от където живееш до работата ти е 1-2 резервоара :mhihi:

Аватар

ХЕХ

Мнение от HAMANN » 04 Дек 2005, 12:13

Да ама това са предварителни планове. Ако надминеш тези 1000 мин,а вярвай ми лесно се минават, после плащаш по $0.40, най-малко според зависи на какво разстояние се обаждаш и така сметката ти не мърда да отиде към $150-$200. А и в БГ нямаш чак толкова на кого да се обаждаш, защото лесно можеш да се видиш с човека, а тука с тези зверски разстояния. Примерно караш 15 мин да стигнеш да магазина, как ти звучи?

А и ако имаш да вършиш някаква работа тука всичко е по телефона, сещаш се, нали? И като одариш калема 1000 мин неусешташ кога свършват.

Ачо Мерси за подкрепата. Всички, които са в България си мислят, че там е най-зле, а дефакто незнаят, че по-добре от BG. Това за наема много ми хареса, как да им обясниш че плащаш $1000 само за него. Ама като няма кои да им каже, че при тези $8 надница, където ги слагат дефакто вземаш $5.6 след одръжката на данъците и че бензина макар и ефтин на месец не плащаш под $200 само за бензин. А и те само тука ти станаха $1260 разходи, и вече си вътраки шуменов с тези $8, защото са равни на $896 месечна заплата. :P
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 04 Дек 2005, 22:15

Хич не ме трогвате с вашите оплаквания :twisted: Като сте избрали по- добър живот там и се правите на ощетени пък сега. А като се върнете сте много лъскави и на приказки проспериращи. Не вярвам изобщо вашите оператори да са по- големи кожодери от местните, щото там има поне изградена пазарна икономика и конкуренция. Тук не :!: Моя беше грешката, че се отклоних конкретно от мобилните услуги, че почнахме и за наеми, храни и т.н. неща. Сега ще се оплакваме кой е най- зле ли :lol: И съм доста запознат за какво ги хабите тези 1000 минути месечно. Да си ревете един на друг колко е гадно и трудно оцеляването. :!: А тука в българията с малко б представяте другата страна :!: Ползвайте интернет, бе, хора, доста по- евтино излиза, имате хубави скорости и лесно се общува (какво аз с вас сега :mhihi: ). Ама какво ли съм взел да давам акъл на американците, като вие най- добре ги знаете нещата :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата